Şimdi Ara

Carrefour ithal somon kg 34.99 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
23.994
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında çipura levrek somon farketmez tüm balıklara evet derim Ama şu anda palamut mevsimi yarın pazardan taze taze palamut almak daha mantıklısı..

• Dün 1 tane bütün somonu tarttı 18xx gr geldi. Temizlettim dilimledi. Eve gidince 2-3 parçaya bölüp buzluğa attım. İyi fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Sefaköy armoniparkta dilimlenmiş 33TLydi.

Carrefour ithal somon kg 34.99

• 30 TL ye somon mu alinir yahu? 20 tl ye kiyma satsalar alir misiniz? Dikkat edin balik bu sikinti yaratır. Palamut yiyin mevsimi

• blue legend kullanıcısına yanıt

Evet var mı?Ona göre gidicem

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Evet, bugün 1 adet aldım, tartıda 1,8 kg geldi. Fiyatı o şubede 32 TL/kg idi.

• Bende evin altında ki carrefour superdrn neden bozuk balık kokusu geliyor diyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın Bursa Kent Meydanı Carrefour'a bakıcam ona göre yazarım buraya

• Carrefoursa minilerde olmuyor sanırsam değil mi?

• İzmir Balçova Carrefoursa. Bence Somonlar küçük olduğu için (1.5 - 2 Kg) bu fiyat. İri olanlar (4-5 kg) fiyatları normal seviyede.

Carrefour ithal somon kg 34.99

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iran somonu olmasın Carrefour ithal somon kg 34.99 

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt

ankara emek'te mini mağazasında buldum, aynı mahallede süper mağazası olmasına rağmen mini'de satılıyordu. balık reyonu yok zaten tahmin edeceğiniz gibi. kasiyerlere sorunca depodan getiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

ankara emek'te mini mağazasında buldum, aynı mahallede süper mağazası olmasına rağmen mini'de satılıyordu. balık reyonu yok zaten tahmin edeceğiniz gibi. kasiyerlere sorunca depodan getiriyorlar.

Teşekkürler hocam bilgi için.

• Chantodowill kullanıcısına yanıt

Boş Boş konuşuyorsunuz hocam açıkcası bilmediğini konuları hakkında yorum yaparak insanları yanlış yönlendirmeyin.

1. Balığın gözünden tazeliği anlaşılır. Ama burada kural bazı büyük balıklarda balığın gözüne BUZ değerse direk beyazlar perde iner tabiri cağizse.
    2. Yıllarda Canlı balık işi yaptım çiftliklerde olayı size anlatayım kısaca aklınızda olsun ;
    3. Balık Kafasden canlı şekilde kıyıya transfer edilir . Kıyıda hazırlanan BUZLU ve Fenexiethenol ile dolu olan şoklama tanklarına aktarılır . Burada amaç direk bayıltıp pul deri ve balığın formunu bozmadan şoklamaktır. Sonrasında soğuk hava işleme tesislerinde hızlıca paketlenip sevke hazır hale getirilir .
    4. Bu işlem yaklaşık olarak 2-4 saat arasında sürmektedir. Toplamda denizden çıkıpta paketlenip sevke hazır oluncaya kadar 2 saat geçiyor . Burada tazeliğini kaybedeceğini düşüneceğiniz hangi durum var ?

Taze Taze diye aldığınız Sardalye ve Hamsiyeler Gırgır teknesinde güverteye aktarım ve kasalanması sırasında yaklaşık 10 12 saat geçiyor . Kasasının tekneye maliyeti 10 15 liraya gelirsen sizce buz mu koyacaklar birde biraz düşünün derim tekrardan ?

• blue legend kullanıcısına yanıt

İzmit'dekileri aradım symbol'un orada balık reyonu varmıştı ama somon gelicek dendi herhalde tükendi.Yahya kaptandakinde de balık reyonu yokmuş

• Bursa Kent Meydanı Carrefour'da 30 TL .En küçüğü 1.5 Kg civarı idi büyük küçük de aynı fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral1071 -- 6 Ekim 2020; 16:41:32 >
  • 5.levent altındaki mağazada var norveç somonu gayet iyi gözüküyor. Reyon görevlisiyle konuştum herhangi bir bayatlık vs yok kampanya var sadece normalde 80tl dedi. Son 4 tane kalmıştı. Kg 30TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lullabies_ -- 6 Ekim 2020; 16:57:39 >
  • atakent ümraniye de de mevcut kilo 30 tl, balıklar 1.5-2.0 kilo arası..

• İzmit symbol yanı carrefour dan aldık kalmamış olabilir:(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.