aslında çipura levrek somon farketmez tüm balıklara evet derim Ama şu anda palamut mevsimi yarın pazardan taze taze palamut almak daha mantıklısı.. |
Carrefour ithal somon kg 34.99 (4. sayfa)
-
-
Dün 1 tane bütün somonu tarttı 18xx gr geldi. Temizlettim dilimledi. Eve gidince 2-3 parçaya bölüp buzluğa attım. İyi fiyat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün Sefaköy armoniparkta dilimlenmiş 33TLydi.
30 TL ye somon mu alinir yahu? 20 tl ye kiyma satsalar alir misiniz? Dikkat edin balik bu sikinti yaratır. Palamut yiyin mevsimi
Evet var mı?Ona göre gidicem
-
Evet, bugün 1 adet aldım, tartıda 1,8 kg geldi. Fiyatı o şubede 32 TL/kg idi.
-
Bende evin altında ki carrefour superdrn neden bozuk balık kokusu geliyor diyordum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın Bursa Kent Meydanı Carrefour'a bakıcam ona göre yazarım buraya
-
Carrefoursa minilerde olmuyor sanırsam değil mi?
-
-
iran somonu olmasın
-
ankara emek'te mini mağazasında buldum, aynı mahallede süper mağazası olmasına rağmen mini'de satılıyordu. balık reyonu yok zaten tahmin edeceğiniz gibi. kasiyerlere sorunca depodan getiriyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ege1903ankara emek'te mini mağazasında buldum, aynı mahallede süper mağazası olmasına rağmen mini'de satılıyordu. balık reyonu yok zaten tahmin edeceğiniz gibi. kasiyerlere sorunca depodan getiriyorlar.
Teşekkürler hocam bilgi için.
-
Boş Boş konuşuyorsunuz hocam açıkcası bilmediğini konuları hakkında yorum yaparak insanları yanlış yönlendirmeyin.
- Balığın gözünden tazeliği anlaşılır. Ama burada kural bazı büyük balıklarda balığın gözüne BUZ değerse direk beyazlar perde iner tabiri cağizse.
- Yıllarda Canlı balık işi yaptım çiftliklerde olayı size anlatayım kısaca aklınızda olsun ;
- Balık Kafasden canlı şekilde kıyıya transfer edilir . Kıyıda hazırlanan BUZLU ve Fenexiethenol ile dolu olan şoklama tanklarına aktarılır . Burada amaç direk bayıltıp pul deri ve balığın formunu bozmadan şoklamaktır. Sonrasında soğuk hava işleme tesislerinde hızlıca paketlenip sevke hazır hale getirilir .
- Bu işlem yaklaşık olarak 2-4 saat arasında sürmektedir. Toplamda denizden çıkıpta paketlenip sevke hazır oluncaya kadar 2 saat geçiyor . Burada tazeliğini kaybedeceğini düşüneceğiniz hangi durum var ?
Taze Taze diye aldığınız Sardalye ve Hamsiyeler Gırgır teknesinde güverteye aktarım ve kasalanması sırasında yaklaşık 10 12 saat geçiyor . Kasasının tekneye maliyeti 10 15 liraya gelirsen sizce buz mu koyacaklar birde biraz düşünün derim tekrardan ?
-
İzmit'dekileri aradım symbol'un orada balık reyonu varmıştı ama somon gelicek dendi herhalde tükendi.Yahya kaptandakinde de balık reyonu yokmuş
-
Bursa Kent Meydanı Carrefour'da 30 TL .En küçüğü 1.5 Kg civarı idi büyük küçük de aynı fiyat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral1071 -- 6 Ekim 2020; 16:41:32 > -
5.levent altındaki mağazada var norveç somonu gayet iyi gözüküyor. Reyon görevlisiyle konuştum herhangi bir bayatlık vs yok kampanya var sadece normalde 80tl dedi. Son 4 tane kalmıştı. Kg 30TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lullabies_ -- 6 Ekim 2020; 16:57:39 > -
atakent ümraniye de de mevcut kilo 30 tl, balıklar 1.5-2.0 kilo arası..
-
İzmit symbol yanı carrefour dan aldık kalmamış olabilir:(
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X