Balığınıza limon sıkmayın,tadını alın. |
Carrefour ithal somon kg 34.99 (6. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ChantodowillBalığın taze olduğunu anlamak için bir kaç yöntem var. Herşey den önce ithal balığın taze olma ihtimali sıfır. Hele ki Norveç somonu.
1.Taze balık parlak olur .
2. Solungaçları kıpkırmızı olur
3.derisine bastırdığın zaman yumuşak olmaz.
4.gözleri parlak olur soluk görünmez.
Resimden gördüğüm kadarıyla o balık taze değil. Ben o fiyata taze Karadeniz somonu alırım.
Ayrıca balık taze yenir. Buzluğa attıktan sonra tadı da kaçar.
Paran çöpe gitmiş. Geçmiş olsun.
Norveç'te dün tutulup bugün yiyebileceğini sanmak da ne bileyim güzel kafa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Somon güzel balık ya etin antikotu gibi yağlı olup lezzeti tavan yaptırır.
Karadeniz somomu dediklerinden alan var mı? Geçen aylarda metroda kampanya vardı. Daha az yağlı ve lezzetli. Yine de iyiydi ama.
Bilal'e anlatır gibi anlattık ama demek ki olmayınca. Hayırlısı be gülüm :)
Bildiğimiz alabalık Karadeniz somonu dedikleri.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Halen devam ediyor mu acaba bugün veya dün alan var mı
Evet devam ediyor. Bugün Beylikdüzü hürriyet bulvarı şubesinden aldım. Lezzeti ortalama diyebilirim. Kilosu ayni şekilde 34 tl idi.
Hafta sonu Maltepe Park carrefour'dan aldım kilosu 29.90tl. Bir bütün somon yaklaşık 1.800-1.900gr. geliyor. Fileto yaptırıp fırında pişirdik , denildiği gibi büyük somona göre daha az yağlıydı ancak lezzeti gayet iyiydi. Bu arada karadeniz somonu değil arkadaşlar tadından bariz bir şekilde anlaşılıyor. Buna karadeniz somonu diyenler daha önce somon yememiş herhalde.
-
Bir CarrefourSA çalışanı olarak söyleyebilirim ki millit çok boş yapıyor bu işler öyle olmuyor eğer milletin supesi varsa kimse gitsin balıkla ilgilenen elemandan balıkların kayıt belgelerini istesin skt ye baksın zaten böyle kampanya zamanlarında somon kalmıyor ki bayatlasin Karadeniz somonu iri yağlı olur genelde ithal somon yazar ama yüzde doksanı Norveç tır ama a kalite değildir hiç biriquote:
Orijinalden alıntı: dinooooHafta sonu Maltepe Park carrefour'dan aldım kilosu 29.90tl. Bir bütün somon yaklaşık 1.800-1.900gr. geliyor. Fileto yaptırıp fırında pişirdik , denildiği gibi büyük somona göre daha az yağlıydı ancak lezzeti gayet iyiydi. Bu arada karadeniz somonu değil arkadaşlar tadından bariz bir şekilde anlaşılıyor. Buna karadeniz somonu diyenler daha önce somon yememiş herhalde.
Gelen malların kayıtlarını yapan kişi olarak konuşuyorum geçen bir somon geldi menşei canada yazıyordu bayatmi olarlari boş işler eğer düzenli balık tüketen biri iseniz herkes anlar bayat taze lafım size değil boş saygılar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Karadeniz somunu lezzet olarak Norveç'in yanından geçmez bence.
Fiyat da çok iyiymiş. Hala kaldı mı bilmiyorum ama ben de bir bakacağım.
Fırında çok güzel olur. Afiyet olsun.
-
carrefour duyurusunda yerli somon diyor. magaza yanlış basmış olabilir
-
Bugün balık almaya gittim yerli Norveç somon balığı çıkmış Norveç somunuyla görüntü olarak hiçbir farkı yok Norveç somonu sırt derisi daha koyu alırken dikkat edin arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompocyo -- 13 Ekim 2020; 9:34:39 >
Ulus halinde;
kolyozu uskumru, uskumruyu palamut, kefali levrek, sardalyayı hamsi, alabalığı somon diye satarlar.
Babanızı orada balıkçı olarak görürseniz, babanız olduğundan şüphelenmelisiniz.
Bu arada direk ithalat yapan Metro bile Norveç somonunu 50-60 TL bandından aşağı satamazken 31 TL ye Norveç Somonu imkansız.
Tamamen Carrefour çalışanlarının işgüzarca etiket sahtekarlığı görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urikasit -- 15 Ekim 2020; 9:50:2 >
Ulus halinde ki adamı kandırabilirler ama bizim gibi yıllardır balık işiyle uğraşanları kandırabilirler mi? Carrefour çalışanının ya da kurumsal firmaların ithal somunu yerli olarak veya bilerek yanlış basma durumu olamaz. Yorumlarda lütfen dayananaklı yazalım. Yani atmayalım hepimiz en iyi olanı biliyoruz.
-
Niye satılmıyor bu balık artık? Var mı bilen? Geçenlerde aldık fırında yaptık tadı vs çok çok iyiydi. Şimdi bulamıyoruz?
Halen satılıyor. Muhtemelen yerli pembe somonu İthal diye sattıklarından ceza yemişlerdir de ondan artık ithal somon diye satamıyordur.quote:
Orijinalden alıntı: Ussuz
Niye satılmıyor bu balık artık? Var mı bilen? Geçenlerde aldık fırında yaptık tadı vs çok çok iyiydi. Şimdi bulamıyoruz?
Sen aynı görünümdeki yerlisini al. Önceki ithal diye aldığınla aynı fiyatlara aynı tat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah bağışlasın hocam.Çok iyi yapmışsınız.
Ürün ithaldi ..balıklar küçüktü Max 2 kg.. bir parti geldi muhtemelen Norveç iskarta maldi bitti ..konuyu cortlatcak bir durumda yok yerliydi diye atıcak tutacak bir durumda yok şu an ..
Yarın dışarı çıkınca bir bakayım
Yok yerli diye satilıyordu zaten ve yerlisini arıyorum zaten :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X