Şimdi Ara

Carrefour ithal somon kg 34.99 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
23.973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kozyatagi carrefourda da vardi. Butun olarak 29.90 a satiliyor. Bir tane parlak canli gozlu sectim solungaclar kirmizi, 1.6 kg geldi. Buyuk somonda oldugu gibi firinda yaptim, lezzet olarak buyuk somon dan bir tik assagiydi, yag orani buyuklere gore azdi ondan da kaylanabilir. Lakin bunun dilim olarak kg 36 ya geldi buyuk somon 86 tl idi, yani fiyat performans olarak iyi tabi 😃
    Bu arada su aralar palamut cok, barbun da baya var fiyatlari iyi, daha cok bunlari tuketebiliyoruz lakin arada degisiklik de gerekiyor somon un da yeri ayri..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bu işte bir iş var. Ne zamanki 4-5 kg somonu da o fiyattan verirlerse inanırım. Carefour salak mı , bütün içi temiz somonu 32tl/kg ye satarken , dilimlenmiş somonu neden küçük balıktan yapmıyor da gidiyor büyük balıktan yapıyor. Ya da küçük somondan yapıyorda 84 tlye mi satıyor.

• burdaki carrefour da yoktu zaten balık reyonu da yoktu.

https://www.carrefoursa.com/turk-somonu-kg-p-30171602

acaba satılan bu olabilir mi ?

• Devam ediyor mu hâlâ arkadaşlar bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün Pendik şubesindenden 1 adet aldım daha 5-6 tane vardı. Herhangi bir afiş falan yoktu buradan gördüğüm için görevliye sordum evet indirim var dedi.(konuyu açanlara teşekkürler) Kilo fiyatı 30 tl den aldım. Akşama fırında yapacağız güzel olur inş 

• Merhaba. Cepa mağazasindan aldım dün 30 TL ye. 1,5 kg idi.

Bugün de gittiğimde 4,5 kiloluk bir tane aldım onun kilosu 49 TL idi yalnız. Toptan büyük somon deyince tezgahtar arkadaş yardımcı oluyor.

• zar adam Z kullanıcısına yanıt

Pendik şubesi dediğiniz nerede acaba tam olarak?

• realistspary kullanıcısına yanıt
    Metroda 49 hep var

• kompocyo kullanıcısına yanıt
    Valla Hocam son zamanlarda gidemedim. Metro da varsa Metro dan alınır.

Metro her zaman en tazesini getiriyor.

• Baliktan anlayan arkadaslara sorum var benim de. Pek evimize girmezdi, o yuzden pek anlamam ama severim ve artik sık sık yemek istiyorum. Kolay kolay markete erişemeyeceğim bir yerde oturuyorum ama arada bir metroya gidebilirim. Bizim buradaki manava da balik geliyor. Geçen sordum, somon gelmis ve dilimin kilosu 70 liraydi. 3 dilim aldim ve 1.250 kilo geldi. Sanirim baya büyük baliklardan. Firinda yaptim yedim, gayet de guzeldi. Şimdi 70 le 30-35 arasinda cok ciddi fark var. Ama 30-35 olan tam balik kilosu mu? İçi + kuyruk + baş vs. O durumda dedigim büyük balik için 70 lira nasil fiyat? Metroda işler nasil donuyor? Bu cahil kardesinizi aydinlatirsaniz sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün 1 tane alayım diye Adapazarı Carrefoura gittim...Sordum bitti dedi, ama bir yandan da kadına anlatıyor şöyle yaparsınız filan diye, kaldırıp balık gösteriyor...Onlar ne dedim...Abla aldı dedi, 8 tane balığı bir kişiye satmış...

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal Neomarin alışveriş merkezi içindekidir...

• Dün Metropol İstanbuldan 29.90 TL ye aldım. 2 kg geldi. Kafası ve kuyruğunu attıktan sonra 1.8 kg ye düştü. Büyük somonlara göre daha az yağlı ve rengi daha açık renk. Pişince iyice beyazladı. Gene de bu fiyata çok uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: rkursada

Baliktan anlayan arkadaslara sorum var benim de. Pek evimize girmezdi, o yuzden pek anlamam ama severim ve artik sık sık yemek istiyorum. Kolay kolay markete erişemeyeceğim bir yerde oturuyorum ama arada bir metroya gidebilirim. Bizim buradaki manava da balik geliyor. Geçen sordum, somon gelmis ve dilimin kilosu 70 liraydi. 3 dilim aldim ve 1.250 kilo geldi. Sanirim baya büyük baliklardan. Firinda yaptim yedim, gayet de guzeldi. Şimdi 70 le 30-35 arasinda cok ciddi fark var. Ama 30-35 olan tam balik kilosu mu? İçi + kuyruk + baş vs. O durumda dedigim büyük balik için 70 lira nasil fiyat? Metroda işler nasil donuyor? Bu cahil kardesinizi aydinlatirsaniz sevinirim.

Genelde Norveç Somonları 4-6 kg aralığında satışa sunulur. Sizin dilim olarak aldığınız balık da bu boyutlardadır. Şu an kampanya ile satılan balıklar Norveç Somonu için çok küçük. Dolayısıyla daha az yağlı; daha az lezzetli. Yine de bu fiyat çok iyi.

Ben çok sık balık yerim. Düzenli olarak Metro'dan balık alışverişi yaparım. 5-6 kiloluk somonu bütün olarak alırım. Metro'da kg fiyatı genelde 50-60 lira aralığında oluyor bütün alınca. Fileto çıkarttırıyorum. Ortasından çıkan kılçığı ve kafasını da atmam asla. Bu kısımlarından somon çorbası yaparım harika olur. Fileto olarak 4-5 kilo çıkan löp etin üzerindeki kılçıkları balık cımbızıyla tek tek alıyorum, zaten somonda kılçıkları temizlemesi kolay olur. Sonrasında porsiyonlayıp buzluğa atıyorum. Yiyeceğim zaman istediğim kadarını pişirip yiyorum. Tavsiye ederim.

• Dün Karfur'dan aldığım balığı pişirdim.

Norveç somonu zaten aşırı yağlı bir balık.

Küçük olanlar bence tam kararında yağa sahipler. Pişirdim ve alışkın olduğum lezzete gayet uygun bir tadı var.

30 TL almıştım kilosunu. Kesinlikle bedava bu fiyata. Palamutun tanesinin 22 liraya satıldığı yerde kesinlikle çok ucuz bu balık.

Pişirme önerisi : Soğanları halka şeklinde kesip balıkların pişmesine 15-20 dakika kala balıkların yanında fırına atın. Balığa lezzet katıyor ve balığın yağında pişen soğan da inanılmaz güzel bir tada kavuşuyor.  Afiyet olsun. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: _magnetar_

Genelde Norveç Somonları 4-6 kg aralığında satışa sunulur. Sizin dilim olarak aldığınız balık da bu boyutlardadır. Şu an kampanya ile satılan balıklar Norveç Somonu için çok küçük. Dolayısıyla daha az yağlı; daha az lezzetli. Yine de bu fiyat çok iyi.

Ben çok sık balık yerim. Düzenli olarak Metro'dan balık alışverişi yaparım. 5-6 kiloluk somonu bütün olarak alırım. Metro'da kg fiyatı genelde 50-60 lira aralığında oluyor bütün alınca. Fileto çıkarttırıyorum. Ortasından çıkan kılçığı ve kafasını da atmam asla. Bu kısımlarından somon çorbası yaparım harika olur. Fileto olarak 4-5 kilo çıkan löp etin üzerindeki kılçıkları balık cımbızıyla tek tek alıyorum, zaten somonda kılçıkları temizlemesi kolay olur. Sonrasında porsiyonlayıp buzluğa atıyorum. Yiyeceğim zaman istediğim kadarını pişirip yiyorum. Tavsiye ederim.

Alıntıları Göster

Bari şu harika çorbanın da tarfini yazsaydınız

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt

hocam pendik belediyesini biliyor musunuz ona çok yakın fevzi çakmak mahallesinde.

• bugün adana pınar mahallesindeki şubeden 25 liraya aldım kilosunu

• Dondururum diye düşünen arkadaşlara naçizane bir uyarı: Bu balıklar Norveç'ten şoklanmadan buraya gelemez. Yani zaten dondurulmuş ürün.
    Çözünmüş bir ürünü ikinci kere dondurursanız besin değerini ciddi şekilde öldürürsünüz. Tadı bile değişir. İçindeki bileşenlerin formatı bozulur. İhtiyacınız kadar almanız tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valuable -- 11 Ekim 2020; 0:37:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: valuable

Dondururum diye düşünen arkadaşlara naçizane bir uyarı: Bu balıklar Norveç'ten şoklanmadan buraya gelemez. Yani zaten dondurulmuş ürün.
    Çözünmüş bir ürünü ikinci kere dondurursanız besin değerini ciddi şekilde öldürürsünüz. Tadı bile değişir. İçindeki bileşenlerin formatı bozulur. İhtiyacınız kadar almanız tavsiyemdir.

+ Somon zehirlenmesi cok ciddi sonuclar dogurabilir

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.