< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Carrefour ithal somon kg 34.99 (2. sayfa)
-
-
-
Balık kafasıyla ortalama 40 falan gelmiştir diye düşünüyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: spongebob35
20 kilo maşallah
Alıntıları GösterTeşekkür ederiz ☺️
Hocam bizim evde üçüz çocuklar var. Balığı çok seviyorlar. Neredeyse tavuk parası. Kafalarını da çorbaya kullanıyoruz. 5-6 dilimini buzdolabı poşetini koyup buzluğa attık. İhtiyaç oldukça kullanıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tazeliğine dikkat edin. Somon balığı zehirlemesi tavuk ve mantar zehirlenmesi kadar tehlikeli ve ölümcüldür. Somon-Tavuk-Mantar mahşerin üç atlısıdır.
-
Ben de almıştım 2 kg civarı gelmiştim. Dilimler 84 tl ikem bunlar niye küçük dedim. Dilimlenenler büyük dedi. Tamam o zaman büyük getirin bana dedim. Olmaz dedi.. Norveç somonu bütün satılanlar genelde 3-4 kg ve pahalı. Carefurdaki ithal somonlar yani bütün satılanlar hep küçük karadeniz somonu boyutunda olanlar. Ben hiç büyük bütün satılan görmedim. Bu işte bir iş var ama anlamadım. Ya da ben bilmiyorum bu işi..
balığı bütün olarakmı almamız gerekiyor? tek başıma 1,5kg balık yiyemem. 500gr ver diyemiyormuyuz?
-
Yarın bi yoklayalım
-
Süper fiyat değil dehşet fiyat. Aşırı sıcak.
Bugün tezgahta çipura ve levrek 40₺ idi. Bu balıkçılara denetleme yapılmıyor mu? 3 tarafı denizlerle çevrili ülkede bu fiyatlar ne yahu??
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok iyi fiyat Carrefour yok bulunduğum yerde. 90 TL e aldım geçen hafta
Sadece hafta sonu mu hafta içi de var mı acaba?
Ben restaurantta yuvarlak dilim yiyordum, bunu yukarda arkadşın paylaştığı gibi mi dilimlemek lazım?
Bir de en iyi nasıl pişirilir? Tava mı fırın mı? Fırınsa yanına patates soğan biber atıp su mu koyacağız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 5 Ekim 2020; 2:32:3 >
quote:
Orijinalden alıntı: edi1907Teşekkür ederiz ☺️
Hocam bizim evde üçüz çocuklar var. Balığı çok seviyorlar. Neredeyse tavuk parası. Kafalarını da çorbaya kullanıyoruz. 5-6 dilimini buzdolabı poşetini koyup buzluğa attık. İhtiyaç oldukça kullanıyoruz.
Alıntıları GösterBunlar şoklanıp gelmiyor mu hocam? Tekrar dondurucuya atınca sıkıntı olmasın.
-
Balığın taze olduğunu anlamak için bir kaç yöntem var. Herşey den önce ithal balığın taze olma ihtimali sıfır. Hele ki Norveç somonu.
1.Taze balık parlak olur .
2. Solungaçları kıpkırmızı olur
3.derisine bastırdığın zaman yumuşak olmaz.
4.gözleri parlak olur soluk görünmez.
Resimden gördüğüm kadarıyla o balık taze değil. Ben o fiyata taze Karadeniz somonu alırım.
Ayrıca balık taze yenir. Buzluğa attıktan sonra tadı da kaçar.
Paran çöpe gitmiş. Geçmiş olsun.
Hala geçerli mi acaba fırsat?
norveçten gelen somonsa taze olma ihtimali yok bence depolardan çıkarıp satıyorlardır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerli somon bence norvec somonu bu fiyata vermezler
quote:
Orijinalden alıntı: ChantodowillBalığın taze olduğunu anlamak için bir kaç yöntem var. Herşey den önce ithal balığın taze olma ihtimali sıfır. Hele ki Norveç somonu.
1.Taze balık parlak olur .
2. Solungaçları kıpkırmızı olur
3.derisine bastırdığın zaman yumuşak olmaz.
4.gözleri parlak olur soluk görünmez.
Resimden gördüğüm kadarıyla o balık taze değil. Ben o fiyata taze Karadeniz somonu alırım.
Ayrıca balık taze yenir. Buzluğa attıktan sonra tadı da kaçar.
Paran çöpe gitmiş. Geçmiş olsun.
Hayatım kurumsal marketlerde yöneticilik ile geçti. Bu açıklamaları yazmadan önce paylaştığım fotoğraftaki balığın gözlerine baksaydınız, balığın taze olduğunu anlarsınız.
İndirim devam ediyor mu bilen var mı?
-
emek'teki hangi şube bu hocam? şok geçirdim emek'teki mağazalarında balık satıldığını görünce, cepa'ya gidiyordum hep balık reyonu için..
-
Merhabalar.
Ankara'da hala bulabileceğimiz mağazalar hangileri acaba? Bugün gidip de bulabilen olursa ve yanıtlarsa çok sevinirim. Teşekkürler...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X