Şimdi Ara

Çarşı pazar yanıyor! Bu ne pahalılık? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
2
Favori
25.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
419 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    komedi ya 90 ları yaşadınmı atıp tutuyorsun 90 larla bügünü kıyaslamak için bir insanın troll ve yaşı kücük olması lazım
  • Ankara'da farklı değil 10 gün önce kolisini 10,90'a aldığım yumurtayı 5 gün önce 12,90'a dünde 15,90'a aldım. Herkesin gıda alışverişi yaptığı şu günlerde gıda üreticileri yeterince kazanırken, bu açgözlülüklerinin sebebi nedir merak etmekteyim. Evet normal zamanlarda değiliz ama normal kazanmaya hatta bazılarımız normalde kazandığını bile kazanamamaya devam ediyorken, kazancımız artmış gibi fiyatlandırma politikasına devletin dur demesi gerekmekte. Zira bu gidişle ekmekten başka bir şey yiyemez hale gelecek asgari ücretli.
  • Dün markete gittim, en son 6,75 ten aldığım 15 li yumurta 9 lira olmuş, 8,75 ten aldığım çokokrem 9,75 lira olmuş, 2,5 litre cola 7 lira olmuş, un artmış, kırmızı mercimek artmış, elimi neye attıysam zamlanmıştı. Sanırım para basılıyor bu işin sonu güçlü enflasyondur
  • 4 dilim güllaç 46 tl vatandaş ekonomik olarak ayvayı yemiş bu nedir arkadaşlar soran alim gucumuz cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mokoko_TR kullanıcısına yanıt
    ben yaşadım 90 ları. doğru yazmış arkadaş. trol sen olmayasın? bu pahalılıkta çok küfür yersin böyle gidersen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torku şişe ayran 2 lt bile 7,95 TL olmuş durumda, yumurta alan arkadaşlar M , L gibi boylarına da baksınlar fiyatı çok etkiliyor Migros M 30'lu yumurta 15,95 TL idi en son. Doğal tavuk yumurtası zaten uçtu gitti 30'lusu 35-40 TL civarında şu anda.
  • aga kol gibi maşallah fiyatlar inşallah daha da artar bakalım ne zaman nankörlüğü iki yüzlü lüğü bırakıp gerçekleri söyleyecek ler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

ben yaşadım 90 ları. doğru yazmış arkadaş. trol sen olmayasın? bu pahalılıkta çok küfür yersin böyle gidersen.
    ne kadar mereklısınız küfür etmeye linç etmeye pahallık yok diyen yok herkes sizin gibi düşünmek zorundamı? meramını anlatmak için aslı olmayan örnekler vermeye gerek yok 90 larda ne vardı harcanacak hangi lüksün vardı oturdugumuz çekyat bile 2000 yıllardan sonra çıktı...internet telefon fas food vs...bügün kışın ortasında bile aldıgın sebze ve meyveyi alabiliyormuydun ? kıyas yanlış
  • Aldığınız üç kuruş maaş da gıdaya gidiyor. Ağız tadıyla alışveriş yapamaz olduk gıda giyim elektronik eşya almak çok ama çok zorlaştı. Aksini iddia eden badem bıyık dört parmak hayranı bir makarna kafa ak çomar trolldür veya torpil ile bir yerlere gelmiş aylık maaşı 10 binin üstünde olan yandaş bir parazit... Ekonomi bitik nokta!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah yardımcımız olsun, ne diyeyim.
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Hâlâ kola alan var mıymış? Madem pahalı hayat çöp gıdalara para vermeyin derim.

• mokoko_TR kullanıcısına yanıt
    38 yaşımdayım yani çok iyi yaşadım o dönemi, ailem de memur olduğu için iyi biliyorum.

• İnanmak istemiyorum. Yalan de.
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Tamamen doğru hocam.Hatta şuan kullandığım araba 207 GT Cabrio 2009 model en dolusu yetkili servis bakımlı 80 bin km de boyasız ve 30 bin tl :)
    Oturduğum ev full eşyalı sıfır denize 200 metre senelik 16 bin TL kira veriyorum.
    Canım sıkıldığında deniz kıyısında güzel bir balık restaurantına gidiyorum.Balığı,mezesi,70 lik rakısı,helvası,meyvesi vs. 250 TL hesap ödeyip çıkabiliyorum(2kişi).Burası çeşme suyunu dahi Türkiye'den alan KKTC.
    3 tarafı denizlerle kaplı,4 mevsimi yaşayan,topraklarından verim fışkıran,turizme, hayvancılığa,tarıma,balıkçılığa aklınıza gelebilecek her şeye sahip bir ülke bu hale nasıl gelebilir ? Çok hata yaptık çok...

• Cenneti uzaklarda aramamak lazimmis o zaman.

• Almanyada bir muz 4 euro
    O da 30 lira yapiyor
    Neyin nankörlüğü bu

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Orada ki yaşayan insanlar hangi para birimini kazanıyorlar? Ve hangi para birimi ile alışveriş yapıyorlar? Sn ileri zeka bey? Orada yaşayan insanlar TL kazanıp markete gidince Euro ile mi alışveriş yapıyorlar da kıyaslama yapıyorsun. By sn ileri zeka bey!?

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Orada ki yaşayan insanlar hangi para birimini kazanıyorlar? Ve hangi para birimi ile alışveriş yapıyorlar? Sn ileri zeka bey? Orada yaşayan insanlar TL kazanıp markete gidince Euro ile mi alışveriş yapıyorlar da kıyaslama yapıyorsun. By sn ileri zeka bey!?
    Ya bak sana fetocu dememek icin kendimi zor tutuyorum

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Hahaha o da iyimiş :) troll olduğun için benim için konu kapanmıştır. Ne dersen de ok.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.