Şimdi Ara

Casper 2630QM Laptop En Detaylı Testleri...( Performans - Oyun - Sıcaklık - vb ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
12.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • i7 işlemcilere bakarken sonunda QM ibaresi olmasına dikkat et bildiğim kadarıyla bunlar gerçek 4 çekirdek oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx_serkan_xx

sizce casperin bu modeli nasıl

Casper

o fiyata ekran kartı daha iyi bir model alınabilir
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bd760920&categoryId=98 BEYLER BEN 2 ADET ADLIM BU ÜRÜNDEN ALAN VARSA SİZDEN DE + TI VE - LERİNİ BEKLİYORUM ISINMA OYUN AÇMA VS. LÜTFEN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeraga5 -- 15 Kasım 2011; 0:44:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzzzzz

Tasarım tamamen kişiye bağlıdır oyüzden Yorumsuz...

Hocam sen bana bir ulaşsan ne kadar makbule geçer bilemessin.
  • quote:

Öncelikle bilgisayar bana gelir gelmez Windows 7 Ultimate x64 Kurdum.Üstüne SP1 Paketini kurdum Ve Güncel Driverları kurmak için Casper 'ın sitesine giriş yaptım birde ne görelim adamların Driver download sayfası bildiğmiz yok ftp ye dosyayı atmışlar link vermişler böyle birşey olamaz Neyse dedim ben kendim Nvidia 'dan grafik kartının güncellemesini İntel 'den diğer bileşenlerinkini yani üreticilerin kendi sayfalarından tüm driver 'ların güncel versiyonlarını yükledim. Ve Windows Tüm Update 'ler Eksiksiz kurdum.

Aynı makineyi 1 hafta önce aldım, cihazın kamerasını kullanmak için hangi programı kurdunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemmesd

quote:

Öncelikle bilgisayar bana gelir gelmez Windows 7 Ultimate x64 Kurdum.Üstüne SP1 Paketini kurdum Ve Güncel Driverları kurmak için Casper 'ın sitesine giriş yaptım birde ne görelim adamların Driver download sayfası bildiğmiz yok ftp ye dosyayı atmışlar link vermişler böyle birşey olamaz Neyse dedim ben kendim Nvidia 'dan grafik kartının güncellemesini İntel 'den diğer bileşenlerinkini yani üreticilerin kendi sayfalarından tüm driver 'ların güncel versiyonlarını yükledim. Ve Windows Tüm Update 'ler Eksiksiz kurdum.

Aynı makineyi 1 hafta önce aldım, cihazın kamerasını kullanmak için hangi programı kurdunuz?

amcap kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

quote:

Orijinalden alıntı: cemmesd

quote:

amcap kullanabilirsin.

Teşekkürler Mert, akşam bayağı araştırdım "Camera Bison" da işe yarıyor..

• CASPER - CN-VTI2630B aldım ama driverlarını bulamıyorum ,camerayı açamıyorum ,bluetooth açılmıyor ve optimus ekran kartı mesela oyun oynayacağım zaman elimle nvidiayı kullan demedikçe kendisi geçmiyor,yapılan bu testleri hangi programla yapabilirim.
  • marka vermek istemiyorum i7 2630qm GT 540M var SSD 120GB Sata 6gb var... orjinal hdd sini taktım kendi fabrika cıkış ondada bu optimustestwiever ile baktım yok yok yok herkez dahili ekran kartına geçmediği için şikayetçi ben ise hariciyi kapatmadığı için şikayetçiyim hocam napıcam ben ?....
    formattan sora direk hm65 chipset kuruyorum
    ardından nvidia nın 296... kusur olan driver kuruyorum sora intelin IRST kuruyorum.. imei kuruyorum kuruyorumda kuruyorum hd 3000 in kurulumu yok ama driver cd sinde zaten yanında bi tek harici driver cd si var o kadar.. windowsun kendi yedeği için 8gb cd alıp iso dosyasını cd ye cekmek gerekiyormuş kurtarma diski diye.. neyse ben geçtim hepsini home premium 64 bit kurdum ve kendi lisans anahtarı ile temiz olarak kullanıyorum uzun lafı kısası söylicek başka bişi var mı bilmiyorum ama.. hd3000 geçmiyor notebook... fişten cıkarttım pilde gene geçmiyor.. lütfen yardım hd3000 i ayrıyetten mi yukluyorsunuz aygıt yöneticisndede görmüyor ?

• optimus teknolojisi normal açlışırken dahili kartı kullanır zaten oyun gibi grafik uygulamalarını açtığınızda harici kartı kullanır,dahili karta geçmek istiyorsanız aynı çekilde nvidia denetim masasından 3d ayarlar bölümünde kart seçeneği var oradan dahili grafik kartını seçin dahilide çalışır haricide olmasını isterseniz aynı yeri nvidia ekran kartına ayarlarsınız ama normal şartlarda inteli kullanıyor zaten geçirmenize gerek yok siz nerden çıkarıyorsunuz inteli kullanmadığını.normalde intel kart sürücüsü kendi kuruyor emin olmak istiyorsanız aygıt yöneticisine bakın intel'le nvidia görüntü bağdaştırıcılarında beraber görebilirsiniz eğer yok ise buradan kurabilirsinhttp://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Processor+graphics&ProductProduct=2nd+Generation+Intel%c2%ae+Core%e2%84%a2+Processors+with+Intel%c2%ae+HD+Graphics+3000%2f2000 işletim sistemini seçip indirin.

• konunun ilk mesajında arkadaşın yaptığı detaylı açıklamada hangi kartın çalıştığına nasıl bakıyor diye bakarsanız nvidia optimus test wiever ile baktığını görürsünüz aynı programı bulup indirdim ve nvidia card surekli on.. masa üstü pc boşta sürekli on..yani sürekli Nvidiayı kullanıyor..... sizin dediğiniz driver ı kurmaya calıştığımda
    "bu sistem yazilimi yukleme gereksinimlerini karsilamiyor" diye bir hata veriyor zaten aygıt yöneticisindede tek bitane ekran kartı yani nvidia gorunuyor... nvidiayı kurmadan önce intel driveri kurmaya calıştığımda ise yine aynı hatayı veriyor kurmuyor intel driverı.. hatalı 2630qm olabilir mi? dahili GPU'su çalışmıyan? aklıma başka birşey gelmiyor artık.. optimus başlı başına bir sorun sanırım.. ayrıca nvidia kontrol panelindede sizin gösterdiğiniz hiç bir ayar bende yok.. kullandığım Sürüm son 540M için 296.10-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql... daha napayım bilemedim artık.. ilk mesajdaki arkadaş.. formattan sonra hangi driverları kuruyor cok merak ettim belkide chipset driverı sorunludur dicem... onuda deniycem birazdan.. insin de... offffffffffffffffffff :(

• birde program ekle kaldırdan nvidianın bütün versiyonlarını kaldırın ozamn bu dediğim dahili kartı kurmayı deneyin daha sonra harici kartın son güncellemesini yeniden kurun çeşitli varyasyonlar denmeden üstesinden gelemezsiniz.sıkıntınızı çok farklı yollardan deneyrek halledebilirsiniz eğer dahili kart sürücüsü kurulmuyorsa işlemcinin üğzerindeki dahili karttada sıkıntı olma ihtimali yok değil.iyide ne kadar güzel harici kartı kullanıyor dahili kartı kullanmanızın nedeni nedir güç tasarrufuysa normalde dahili kartıda kullanırken düşük hızlarda kullanır normal şartlarda mesela 540m kartın çekirdek hızı 650mhz boştayken 650 olarak kullanmıyor en az yarısına düşüyor bu oran 300-400 mhz arasında kullanabiliyor,yine bir güç tasarrufu yok değil.bunu tech power up programından bakabilirsin masaüstü boştayken kaç mhz'de çalıştığını sensor bölümüne bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 30 Mart 2012; 13:34:02 >

• yok yok o dediklerinizin hepsini yaptım.. olmuyor aygıt yoneticisinden gormuyor.. guc tasarrufu evet. neden işlemci üzerindeki kartı kullanamıyayım ki yoksa gider 1.nesil i7 alırdım. nvidia nın sitesindeki 296 versionu kurdum birde 266 driver cd si ile geleni kurdum yok yok yok... sorun alet hd3000 i gormuo benim nvidia ile sıkıntım yok zaten ! optimus ile sıkıntım var
  • sanırım bu iş lanet olası insyde h2o bios ile alakalı advanced settings te grafik kartı ile ilgili hic birşey yok bu lanet bios ta update te yok.. insyde nin sitesinde adamlar download vermemiş.. sanırım sadece casper acer bell vs vs gibi uretici firmalar ile gorusup onlarla iş birliği içindeler ama benim grundig 2630qm.. hm65 chipset herşeyi casper ile aynı... gel gelelim adamlar biosu sınırlı yapmışlar aksine bu 2.nesil işlemcilerin çarpan kilidi kırık.. istediğiniz şekilde overclock yapabiliyorsunuz.. üreticiler bunu bilmiyor mu? ya isyan ediyorum isyan.. rezillikten başka birşey değil bu... haksız mıyım ama? 2630 grafik entegreli işlemci var. grafik entegresini açtırmıyor bios.. bios update yapayım diyorum update i yok bırak sitesinde dogru durust bilgi bile yok neymiş efendim insyde h2o süper bios muş.. çok sinirliyim çok.. lütfen bana yardım edebilecek bir bilgisayar dehası mesaj atsın.. biosu komple kırmak istiyorum açılıştaki logoyuda tamamiyle silmek. :@

• Ben de bu bilgisayardan almıştım zamanında. Baya memnundum. Zamanla yavaşlamaya başladı şuan eskiden oynadığım oyunları oynayamaz duruma geldim o derece. Servise vereceğim yakında bakalım belki yazılımsal bir sorundur o kadar uğraştım düzeltemedim.
  •  Casper 2630QM Laptop En Detaylı Testleri...( Performans - Oyun - Sıcaklık - vb )
    bana bi yardım edin böyle bişi olamaz şimdi driverlarla ugrasıyorum ilk aldıgımızda boyle problemler yoktu yanıyor pc acayip sesli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.