Şimdi Ara

casper ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar çok ısınıyor. cpu sıcaklığı 120 yi gördüğü oluyor.
    bilgisayar altına takılan soğutmalardan aldm fayda etmedi.
    ben de 10 cm lik normal fan aldım. işlemcinin oraya koydum. ancak öyle soğuyor.
    donanımsal bişey mi yoksa formatla çözülebilir mi

• yazılımsal bırsey olması ıcın cpu nun aşırı kasması lazım Gorev yonetıcısınden cpu kullanımına önce bır bakın orada hersey normalse sorun donanımsal olması lazım ... servıse goturup baktırın .. ayrıca uzun zamandır kullanıyorsanız egerkı toz dolmuş olabılır temızlettırmenız gerecektır..bu arada bahsettıgınız bılgısayar masaustumu yoksa laptopmudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoCHaS -- 19 Ağustos 2010; 4:18:12 >
  • Anormal bir sıcaklık termal macunu değiştiriniz fanını da güzelce tozlardan arındırın muhtemelen toz yuvası olmuştur.
  • bende casper kullanıcısıyım (olmaz olaydım). eğer vista kullanıyorsan hiç vakit kaybetmeden win 7 32 bit e geçmeni öneririm. (64 bit sıkıntılı) çok kullanıyorsan pc yi ve leptopsa, şarja tak şarjı full olduğunda şarjdan çıkar bitmeye yakınken tekrar tak şarja böylelikle hem pil ömrü uzar hemde daha az ısınır
  • cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar..
    bilgisayar laptop. windows7 32 bit kullanıyorum.
    fan çalşıyor sesi geliyor.
    sanırım dediğiniz gibi temizletmem gerekecek ..
  • Stabil çalışır halde iken (işlemciyi yormadan) bu dereceyi görüyorsan fanlarında bi problem olabilir arkadaşların da dediği gibi aşırı tozlanma vs. Hava şartlarıda malûm biliyorsunuz insan vucudu durur halde ter boşaltırken pc nin çalışır vaziyette yanması da normal. Hele laptopsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.