Şimdi Ara

Casper Nirvana Wireless yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Casper nirvana 765s model notebook sorunum Wireless simgesi ve kablosuz ağ bağlantısı yok oldu bilgisayara format attım işletim sistemim xp sonra belirtilen casper sitesinden driver indirdim bütün driveler kurdum sonra fn kombinasyonlarını denedim f11 şeklinde hiç bir değişiklik yok ağ bağlantılarıma baktım normal yeral ağ bağlantısı var kablosuz ağ bağlantısı ve simgesi yok tekrar format attım üzerine yine yok başka driver denedim oda olmadı ne yapmam lazım teşekkür ederim

• yardım eden yok mudur :/
  • fn tuşuna basılı tut ve wifi / blutt simgesine 1kez bas açılması grek açılmazsa ağ bağdaştırıcı ayarlarından etkinleştir.
  • hocam casper i5-2410M model dizüstü pc var..format attım sürücüleri lazım yardımcı olabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencsnake

hocam casper i5-2410M model dizüstü pc var..format attım sürücüleri lazım yardımcı olabilir misin?

hocam bilgisayarın casper nirvana w765s ise alttaki linkten tüm driverları indirebilirsin ...

>>> Casper Driver <<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 11 Ağustos 2012; 15:09:23 >
  • hocam casper nirvana A15HC modeli bir tek ağ denetleyicişini yükleyemedim...kablosuz ağları görmüyo pc bu konuda yardımcı olabilirmisiniz??
  • quote:

hocam casper nirvana A15HC modeli bir tek ağ denetleyicişini yükleyemedim...kablosuz ağları görmüyo pc bu konuda yardımcı olabilirmisiniz??

hocam işletim sisteminizi(xp,vista,win7) ve kaç bit (32 mi 64 mü) kullandığınızı yazabilirmisiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • win 7 64 bit
  • hocam wireless driver i için iki marka var intel ve atheros. driverların linklerini aşağıda verdim. bu iki driver i da tek tek kurup hangisinin olduğunu bulmak size kalıyor. kolay gelsin...

Atheros Wireless Driver

İntel Wireless Driver

Bluetooth Driver

Lan Driver

• teşkürler hocam yardımınız için
  • quote:

teşkürler hocam yardımınız için

Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.