Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanirim bununla birlikte yapilacak hersey bitti gerisi size kaliyor alin ve istediginizi yapin

Resim 1 :
  • harbiden foto yaa..
  • Resim 2 :
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ranilin

Buyrun bunlarda resimler

Sanirim bununla birlikte yapilacak hersey bitti gerisi size kaliyor alin ve istediginizi yapin

Resim 1 :

Ranilin ön taraftaki ışıklar neyin nesi peki.
    Touchpad'in önündekiler.
    Birde onların rengi kırmızımı yoksa power tuşu gibi mavimi?

Benim baktığımda herbiryerini bantlamışlardı.
  • Resim 3 :
  • Aldım cevabımı.

Bu arada Ranilin kazasız belasız kullanman dileğiyle.Hayırlı uğurlu olsun.
  • SON Bİ ŞEY KALDI BENİM İÇİN ODA ŞU MEŞHUR GHOSTİNG OLAYI MALUM MSİ 510 C DE ÇIKTI BUNDA ACABA CS DE OLCAKMI ?
  • Evet pil sarj lambasi disindaki butun lambalar komple mavi..

Resim 4 :
  • Resim 5 :
  • HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM. ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAK NASİP ETSİN.
  • Son resim
  • Evet arkadaslar sanirim benden istediklerinizi yaptim :) mczaga CS: Source testini sanirim bu aksam yapabilirim birazdan yedeklemeler bittikten sonra format islemlerine girecegim. Vaktim olursa aksam izlenimlerimi soylerim.

Huhukomsu ve DANTES_07 Cok tesekkur ederim.

Herkese kolay gelsin

Umarim aklinizdaki bir kac soruya cozum olmusumdur
  • ALLAH RAZI OLSUN ELBETTE ÇOK YARDIMCI OLDUN. ÇOK TEŞEKKÜRLER. İYİ KULLANIMLAR SANA VE HEPİMİZE. GÖRÜŞÜRÜZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ranilin

Evet arkadaslar sanirim benden istediklerinizi yaptim :) mczaga CS: Source testini sanirim bu aksam yapabilirim birazdan yedeklemeler bittikten sonra format islemlerine girecegim. Vaktim olursa aksam izlenimlerimi soylerim.

Huhukomsu ve DANTES_07 Cok tesekkur ederim.

Herkese kolay gelsin

Umarim aklinizdaki bir kac soruya cozum olmusumdur

Daha ne olsun

• RANİLİN SEN BİLGİSAYARI KULLANMAYA DEVAM ET KARDEŞ. AKŞAM FALAN BAK BAKALIM. HERHANGİ BİRŞEY OLURSA DA LÜTFEN YAZ ONA GÖRE BAK TECRÜBE TECRÜBEDİR. İYİ KULLANIMLAR SANA ŞİMDİDEN VE İYİ GÜNLER
  • Evet arkadaslar bu alet tam bir pil dusmani
    Alet malum canavar gibi dolayisiyla pili sömürüyor.
    Fisten cikarip format+win kurulumu+driverlar+programlar falan kurdum ve yaklasik 2 saat sonra pil bitik uyarisi verdi..
    Yuksek pil suresi isteyen arkadaslar icin bu notebook u pek tavsiye etmem ancak performans canavarı bir notebook isteniyorsa testler ortada..

Umarim ileride Casper daha iyi piller cikartir o zaman hic bir sorun olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ranilin -- 6 Eylül 2005, 17:52:54 >
  • notebooku tasarlayan kişi solak galiba ethernet çıkışı sağda olduğuna göre
  • Ranilin kardeş hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.bu görüntüleri gördükten sonra allah izin verirse yarın bende gidiyorum,büyük sevaba girdin haberin olsun...

ya birde bu hani kendi web sayfasında özellikler falan diyo bunların hepsi mevcutmu?ne bilim ethernet gigabit mi mesela?acaba ilerde bunun pilini update yapabiliyormuyuz?ya bu ürünün yanında ne geliyo başka?şarj cihazı v.s??bende 1 gb rem isticem bana 50 +kdv dediler!dolar tabi!sen ne kadara aldın kardeş bunu?ya aklına gelen bişeler olursa sende yazmak paylaşmak istersen paylaş.ya o kadar çok insana faydan olduki anlatmak güç gerçekten,benden yana allah razı olsun ..sevgiyle selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkywolky -- 6 Eylül 2005, 18:20:08 >
  • Oncelikle cok tesekkur ederim faydam olduysa ne mutlu bana..

Ben ek rami 55$ + kdv ye aldim.
    Notebook un yaninda gelenler sunlar : Kitapcik,Recovery CD si,Driver CD si,Sarj Kiti,Windows Home Edition Kitapcigi ve kaliteli bir Casper Notebook Cantasi..
    Evet Bluetooth,gigabit ethernet falan mevcut.
    Aklima gelenlere gelince yukarida anlattiklarimdan baska bisiy gelmiyor su an.. Dikkat edilmesi gereken pil konusu var bir tek o kadar (bence).
    Ileride Casper yeni piller getirebilir veya getirmeyebilir. Getirmeyecek diye dusunup almak daha mantikli olur ne olur ne olmaz.

Kolay gelsin
  • RANİLİN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLER BİZİ AYDINLATTIĞIN İÇİN KARDEŞ. ACABA ALMADAN ÖNCE BAŞKA TAVSİYELERİN OLACAK MI? SEN NASIL 12 TAKSİTLE Mİ ALDIN? ALIRKEN NELERİ KONUŞTUN? NE GİBİ PAZARLIKLARA GİRDİN EĞER GİRDİYSEN? PİL OLAYI SORUN DEĞİL BENCE CASPER A BU SORUN ANLATILDIKTAN SONRA ZATEN KENDİLERİ ÇIKARIR İYİ PİLLERİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. TEKRAR TEŞEKKÜRLER...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.