Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CPW2000-7685B

· Intel® Pentium® M İşlemci 760, işlemci hızı 2.00 GHz

· Orijinal Microsoft® Windows® XP Home Türkçe

· 2MB L2 cache,533 MHz FSB

· Intel® 915 PM Chipset

· Intel® PRO Wireless 2200 Kablosuz Ağ Bağlantısı

· Sonoma Teknolojisi

· 512 MB DDR2 SO-DIMM Bellek

· 60 GB Harddisk

· 15.4" Wide WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran

· 128MB NVIDIA NV43 G3 PCI Express Ekran Kartı

· DVD+-RW DUAL

· BLUETOOTH

· 6 kanal ses, mono mikrofon

· 56K Fax-Modem

· 10/100/ 1000 Gigabit Ethernet

· Multi Card Reader (MS/ MS PRO/ MMC/ SD)

· Media Reader

· 4 x USB 2.0 port

· IEEE 1394

· Kızılötesi port

· Li-ION smart battery

· TV - OUT

· Casper notebook taşıma çantası

· e-kolay 3 ay sınırsız internet paketi

36x93 YTL KDV dahil

peşin fiyatına

12 taksit BONUS KARTA

peşin 1499$+KDV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatar -- 14 Aralık 2005, 20:01:29 >

• Piyasada bundan daha uygun laptop bulamadım arkadaşlar.Alanınız,göreniniz oldumu acep.Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın bizimle.Casper olması servisin iyi oldugu anlamına geliyor ve içimi rahatlatıyor.Ancak kasasına dokunma imkanım olmadıgından gidip alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatar

Piyasada bundan daha uygun laptop bulamadım arkadaşlar.Alanınız,göreniniz oldumu acep.Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın bizimle.Casper olması servisin iyi oldugu anlamına geliyor ve içimi rahatlatıyor.Ancak kasasına dokunma imkanım olmadıgından gidip alamıyorum.
    Fiytı gerçekten iyiymiş eğer taksitli alacaksan ama peşin alacaksan sanırım daha ucuza bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cance

Fiytı gerçekten iyiymiş eğer taksitli alacaksan ama peşin alacaksan sanırım daha ucuza bulursun

Alıntıları Göster
    Evet taksit düşünüyorum sitesinde 10 taksit diyor bonusa fakat 12 taksite çıkartmışlar....
  • quote:

Evet taksit düşünüyorum sitesinde 10 taksit diyor bonusa fakat 12 taksite çıkartmışlar....

Alıntıları Göster
    Epeydir araştırıyorum fiyat gerçekten çok iyi tek çekincem kasa nasıl?

En önemlisi de bu bence.Önceki Casper ların bataryalarının az gittiğini biliyorum ama bu kasalar aldığım

bilgiye göre yeni ithal ediliyormuş taiwandan Casper Store leri aradım ürün ayın 25 in de gelecekmiş benim

de sizler gibi endişem kasa bunun için genel merkezi aradım Bu ürünü deneme ve görme şansımız varmı

diye geldiğinde Gülbağ Cad. Mecidiyeköy deki genel merkezimize gelin bakın dediler memnun kaldım..

konfigürasyon güzel blootooth artısıda var bence insaallah bi aksilik olmasa alıcam..

avrupa yakasında oturan ve de bu ürünü almayı düşünen ve benden önce mecidiyeköye gidip test edecek

arkadaşlar lütfen görüşlerini paylaşsınlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: nuke55

Epeydir araştırıyorum fiyat gerçekten çok iyi tek çekincem kasa nasıl?

En önemlisi de bu bence.Önceki Casper ların bataryalarının az gittiğini biliyorum ama bu kasalar aldığım

bilgiye göre yeni ithal ediliyormuş taiwandan Casper Store leri aradım ürün ayın 25 in de gelecekmiş benim

de sizler gibi endişem kasa bunun için genel merkezi aradım Bu ürünü deneme ve görme şansımız varmı

diye geldiğinde Gülbağ Cad. Mecidiyeköy deki genel merkezimize gelin bakın dediler memnun kaldım..

konfigürasyon güzel blootooth artısıda var bence insaallah bi aksilik olmasa alıcam..

avrupa yakasında oturan ve de bu ürünü almayı düşünen ve benden önce mecidiyeköye gidip test edecek

arkadaşlar lütfen görüşlerini paylaşsınlar....

Alıntıları Göster
    Bu arada bugun trabzondaki bir casper storeye gittim, tabi bu laptop yoktu centrinolu modellerden vardı.Aleti açma fırsatım olmadı ama genel bir görüş için sagina soluna baktım ,kasa olarak hiçte fena degildi,sağlam bir yapısı varda hatta.Umarım bu yeni laptoplarda en az gördüğüm laptop kadar iyi olur....

• bence uygun arkadaslar düşünenler kacırmasın derim
  • quote:

Bu arada bugun trabzondaki bir casper storeye gittim, tabi bu laptop yoktu centrinolu modellerden vardı.Aleti açma fırsatım olmadı ama genel bir görüş için sagina soluna baktım ,kasa olarak hiçte fena degildi,sağlam bir yapısı varda hatta.Umarım bu yeni laptoplarda en az gördüğüm laptop kadar iyi olur....

Alıntıları Göster
    yeni aletin kasası daha da farklı ama ne hikmettir sadece tek bir yönden ve küçücük bir resim var kendi sitelerinde de ne arkadan ne önden çekilmiş hiçbir resim yok batarya hakkında da fazlaca bir bilgi yok insaallah 8 hücreli ve kaliteli bir bataryadır..

• quote:

yeni aletin kasası daha da farklı ama ne hikmettir sadece tek bir yönden ve küçücük bir resim var kendi sitelerinde de ne arkadan ne önden çekilmiş hiçbir resim yok batarya hakkında da fazlaca bir bilgi yok insaallah 8 hücreli ve kaliteli bir bataryadır..

Alıntıları Göster
    Bu resim olayını siteye bildirdim.Daha fazla resim gerekiyor dedim ama anlatamadım herhalde :)

Ya zaten bunu hiç anlayabilmiş değilim tüketicinin begenisine sunulan bir ürün nasıl yeterince tanıtılmaz....

Umuyorum ki pro2000 in amblemini degiştirttiren tbt arkadaşım gibi biz de bu üreticilere yapmaları

gereken şeyleri ifade ederiz...

• quote:

Bu resim olayını siteye bildirdim.Daha fazla resim gerekiyor dedim ama anlatamadım herhalde :)

Ya zaten bunu hiç anlayabilmiş değilim tüketicinin begenisine sunulan bir ürün nasıl yeterince tanıtılmaz....

Umuyorum ki pro2000 in amblemini degiştirttiren tbt arkadaşım gibi biz de bu üreticilere yapmaları

gereken şeyleri ifade ederiz...

Alıntıları Göster
    nuke55 ;

araştırıyormusun caspera.Ben bir aralar monstera takılıyordum sonra pro2000 ama bu laptop cok uygun be abi. 24 agustosta trabzondaki yaz okulum bitiyor , samsuna gittigimde ilk işim motoruma atlayıp casper storeleri gezmek olacak.Kasa konusunda umut verirse ki verecegini düşünmek istiyorum.Bonusa peşin fiyatına 12 taksit yaptırıp olayı baglıyacagım insallah.Tabi başka cazip bir fırsat çıkmazsa...

• quote:

nuke55 ;

araştırıyormusun caspera.Ben bir aralar monstera takılıyordum sonra pro2000 ama bu laptop cok uygun be abi. 24 agustosta trabzondaki yaz okulum bitiyor , samsuna gittigimde ilk işim motoruma atlayıp casper storeleri gezmek olacak.Kasa konusunda umut verirse ki verecegini düşünmek istiyorum.Bonusa peşin fiyatına 12 taksit yaptırıp olayı baglıyacagım insallah.Tabi başka cazip bir fırsat çıkmazsa...

Alıntıları Göster
    fatar ,

bi aksilik olmasa bu bilgisayarda kararım kesin gibi monster için fokusa gittim pro2000 araştırdım epey bir zamandır araştırma yapıyorum anlayacağın ama datron,monster almak ilk zamanlar cazip geldi ama şu an düşünmüyorum..

Fokus da arkadaşım da var kullanmak için inceledim sol üst tarafı epey bir ısınmakta ve monster olarak kasanın üstüne vurdukları etiket çok dandik geldi bana emanet gibi duruyor..Datron daha özenli etiket basmış..ama her iki kasa da aynı ve bu bilg. kullanmak için iyi 2. elleri çok düşük fiyata satılıyor.
    kasa da dediğim gibi pek tatmin etmedi beni..
    Bakalım ayın 25 inde casper gelecekmiş ve insaallah ben mecidiyeköye gideceğim denemek için memnun kalırsam zaten sizlerle paylaşırım.ayrıca bana uygunluğu bonus karta 12 taksit yapması.Bu benim için önemli...

• quote:

fatar ,

bi aksilik olmasa bu bilgisayarda kararım kesin gibi monster için fokusa gittim pro2000 araştırdım epey bir zamandır araştırma yapıyorum anlayacağın ama datron,monster almak ilk zamanlar cazip geldi ama şu an düşünmüyorum..

Fokus da arkadaşım da var kullanmak için inceledim sol üst tarafı epey bir ısınmakta ve monster olarak kasanın üstüne vurdukları etiket çok dandik geldi bana emanet gibi duruyor..Datron daha özenli etiket basmış..ama her iki kasa da aynı ve bu bilg. kullanmak için iyi 2. elleri çok düşük fiyata satılıyor.
    kasa da dediğim gibi pek tatmin etmedi beni..
    Bakalım ayın 25 inde casper gelecekmiş ve insaallah ben mecidiyeköye gideceğim denemek için memnun kalırsam zaten sizlerle paylaşırım.ayrıca bana uygunluğu bonus karta 12 taksit yapması.Bu benim için önemli...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende datron almayı planlıyordum ama bu notebook un fiyatı çok iyimiş gerçekten....
    bi kaç sorum olacak
    hard disk kaç rpm?
    ekran kartı 6600go mu?
    bu notebook u alanlar da bizi kasası hakkında bilgilendirirse çok ii olur arkadaşlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Franci

arkadaşlar bende datron almayı planlıyordum ama bu notebook un fiyatı çok iyimiş gerçekten....
    bi kaç sorum olacak
    hard disk kaç rpm?
    ekran kartı 6600go mu?
    bu notebook u alanlar da bizi kasası hakkında bilgilendirirse çok ii olur arkadaşlar...

Alıntıları Göster
    hardiskin 5400 rpm den aşagı olacagını hiç sanmıyorum

Ekran kartı 6600 go , Casper nvidia'nın ürün kodunu kullanmayı tercih etmiş sadece....
  • quote:

Ekran kartı 6600 go , Casper nvidia'nın ürün kodunu kullanmayı tercih etmiş sadece....

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: fatar

bu bilgi çok önemli , kaynağın nedir ? 6600go olduğuna emin misin ? o kodu kullanan 6200 ler de var

• quote:

Orijinalden alıntı: desperado____

quote:

bu bilgi çok önemli , kaynağın nedir ? 6600go olduğuna emin misin ? o kodu kullanan 6200 ler de var

Alıntıları Göster
    http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=98&var2=0

Kaynak olarak bu siteye bakabilisin desparado__

• quote:

Orijinalden alıntı: desperado____

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: desperado____

quote:

nasıl 6200 lü aynı kodumu kullanıyor senin kaynağın varmı?

casperin kasası nasıl iyimi gören varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

Orijinalinden alıntı: desperado____

quote:

nasıl 6200 lü aynı kodumu kullanıyor senin kaynağın varmı?

casperin kasası nasıl iyimi gören varmı?

Alıntıları Göster
    yaw şu 3 gün geçse bi gelse casper store lara da baksak şu makineye takıldım kaldım bunumu alsam toshiba m40-184 mü alsam yada hpnx6125 mi alsam die kafayı sıyırdım ama hala seçemedim bi de gfelse belki karar verirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: bluesnight

yaw şu 3 gün geçse bi gelse casper store lara da baksak şu makineye takıldım kaldım bunumu alsam toshiba m40-184 mü alsam yada hpnx6125 mi alsam die kafayı sıyırdım ama hala seçemedim bi de gfelse belki karar verirdim

Alıntıları Göster
    Abi azıcık sabrelelim. Haftaya bu işkenceler sona erecek kardeşlerim.Yalnız bu arada dolar da yükseliyor.Artık almak yada almamak tamamiyle notebookun kasasına baglı.Allahım inşallah kasası iyidir :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesnight

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: bluesnight

yazdığın modellerin fiyatları nedir bide özellikleri ?

yoksa turionu mu bekleyelim?

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

Orijinalinden alıntı: bluesnight

yazdığın modellerin fiyatları nedir bide özellikleri ?

yoksa turionu mu bekleyelim?

Alıntıları Göster
    Dün yine aradım Merkezi Hülya hanım diye bir bayanla görüştüm epey ilgili konuştu ve gümrükte bir aksaklık olmasa 25 ağustosta buradaolacak dedi. Deneyebilirmiyiz dedim tabiki benim ismimi söylersiniz referans olarak dedi..
    İlgiden memnun kaldı.Üstelik kartım bonus ve 12 taksit son 1 gün bende diğer arkadaşlar gibi bi turion (5024-Buda yakın tarihte gelmeyecekmiş) bi casperın bu yeni kasalarında dolanı duruyom.

hadi bakalım hayılısı...Son 1 gün...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.