Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dikkat casperda ilk ısınma sorununu yaşadım.nfs most wanted da kapanıyo.cpu 100 dereceyi geçiyor.dvd 6,5 saaat yani 400 dakikada yazıyor.altına soğutucu taban koydum.hatta masaüstü bilgisayar fanları ile donattım.bana mısın demiyor.sanırım içi tozlanmış.bilginize.. not hard disk hiç ısınmıyor.sıcaklık 21 derece maks.43 oC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunasuper -- 20 Mart 2007; 15:55:38 >

• Bilgisayarını ne kadar zamandır kullanıosun dostum? most wanted oynadım bayaa ama bi problem yaşamadım.Hatta ekran kartını overclock lu kullanıyorum şu an ısı biras artıyo ama tehlkeli derecede değil ve kitlenme fln da yok....dvdleri ayrı bi problem zaten hala götürmedim servise...
  • bilgisayarı servise götürdüm.çok ilgilendiler.dvd yazıcıyı söktüler.bende evdeki ile idare edeceğim bu sürede.yenisini verecekler.ısınma problemini giderdiler.fanını değiştirdiler.(hani gürültülü çalışıyordu ya.) şimdi tık yok.alltaki soğutucu da duruyor bu sayede fan bile açılmıyor.gözler tıkanmış fan yerini açtı.sizde temizleyebilirsiniz ama hiç uğraşmayın.servisde elektrikli süpürge ile temizlediler.içinden çıkan toz yaklaşık 60 tane halının üzerinden çıkan toz kadar.iç dış komple temizlendi.ekranda zamanla dışdan beneklenmeler oluyor.cola gazoz sıçraması vs.onu bile temizlediler.hard diskide değiştiriyorlardı ben istemedim.ısrar ettiler.belki sonra dedim.hard disk ide imiş oysa ben sata istiyorum 7200 rpm NQV TEKNOLOJİLİ.benimkine sata takılmazmış.neyse başka bahara başka laptopa inşallah..bilginize...

• olumsuz düşünenler önce hp,dell sahiplerinin çektiklerini okusunlar.sony i saymıyorum bile ama toshiba hakkında yorum yok.toshiba iyidir.sonuç olarak .bütün olumsuz düşüncelere toptan cevap:gene bilgisayar alacak olsam gene casper alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunasuper -- 23 Mart 2007; 1:03:31 >
  • merak edenlere yukarıda yapılan işlere ödediğim toplam ücret =0 (sıfır)ytl+kdv

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kullanılan işletim Sistemi:Windows Vista Ultimate 32 bit
    Antivirus:NOD 32
    Kulanılan yazım programı:U.P.9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunasuper -- 23 Mart 2007; 1:24:06 >
  • arkadaşlar ya creativenin pcmcıa ses kartını alıcam da (Audigy 2 ZS Notebook) type 2 uyumlu cardbus istiyo.
    cpw2000 7685b nin pcmcia yuvası type 2 uyumlu mu
  • şlar işe yaramaz felan diyorlarda acaba bisorun olur mu ?
  • Üzerindeki Philips marka DVD rom problem çıkardığı için garntiye götürdüm dizüstümü..Modeli de araştırdım zaten her yerde kötü üne sahip olan bi DVD write takmışlar...Başıma gelen çok normalmiş yani...Garantiye verme sabebim dvd + fan gürültüsüydü...3,5 hafta sonunda geri alabildim..Üstüne resmen zorla 30YTL para aldılar.. Almadan vermediler makinayı...Eve geldim makinayı açtım..DVDyi deiştirmeişler saolsunlar Slimtype (?!?!) die markası olan bişe takmışlar.Neyse denedim iş görüyo..en azından şimdilik...Eskiden benzinli araba gibi gürültüsü vardı...Şimdi ise dizel gibi..Sanki fan biyere sürtüyo...Yine gittim problemli geri gelmiş diye...Yine gondermek için yine 30 YTL alıcaklarını söylediler (Almak zorundalarmış)..Üstelik bi 3-4 hafta daha beklicem bu da cabası....Bu saatten sonra kimse bana Casper'i övmesin...Yu-Ma-Tu laptop çıkarsın alırım ama bir daha Casper ASLA!!!

• Efsaneler ölmez...

Hey gidi hey!

quote:

3D Mark 2001 : 16086
    3D Mark 2003 : 6545
    3D Mark 2005 : 2718
    Aquamark3 : 45,554

1 M Super Pi : 38 saniye

@Ranilinde konuyu öksüz bırakmış gitmiş.

Hala çalışıyor mu Casper'larınız?
    Tık yok bir 10 sene daha gider sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.