Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DayLight66

quote:

Orjinalden alıntı: salih@aiss.com.tr

Selamlar,

Bu cihazla sorunu olan ve çözüm bulamayan varsa lütfen buraya yazsın.

iyi günler.

Niye çözüm mü bulcaksın?

Eğer burada çözebileceğimiz bir sorun ise burada çözeriz. eğer değilse hakkınızı aramanızı öneririz. ayrıca burada yazılacak sorunlar casper alacak olanlara da
    yol gösterecektir. burda bizden kasıt forumun bilir kişileridir ve ben bunda gülünç birşey göremiyorum. alay ederek elde edebileceğin tekşey sana karşı tavır alacak sinirli insanlardır. eğer ahlaklı erdemli bir insansan bunun abes birşey olduğunu alay etmeden küçümsemeden saygı duyarak dile getirirsin, biz de sana saygı duyarız. forumu laçkalaştırmak hiçbirimize yakışmaz

saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: DayLight66

quote:

Orjinalden alıntı: salih@aiss.com.tr

Selamlar,

Bu cihazla sorunu olan ve çözüm bulamayan varsa lütfen buraya yazsın.

iyi günler.

Niye çözüm mü bulcaksın?

Eğer burada çözebileceğimiz bir sorun ise burada çözeriz. eğer değilse hakkınızı aramanızı öneririz. ayrıca burada yazılacak sorunlar casper alacak olanlara da
    yol gösterecektir. burda bizden kasıt forumun bilir kişileridir ve ben bunda gülünç birşey göremiyorum. alay ederek elde edebileceğin tekşey sana karşı tavır alacak sinirli insanlardır. eğer ahlaklı erdemli bir insansan bunun abes birşey olduğunu alay etmeden küçümsemeden saygı duyarak dile getirirsin, biz de sana saygı duyarız. forumu laçkalaştırmak hiçbirimize yakışmaz

saygılar

• @salih@aiss.com.tr

Zaten problemi olan arkadaşlar 15 sayfalık konu içinde sorunlarını dile getirmişlerdir.
    Diğer sayfalara gezerek bunları okuyabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

@salih@aiss.com.tr

Zaten problemi olan arkadaşlar 15 sayfalık konu içinde sorunlarını dile getirmişlerdir.
    Diğer sayfalara gezerek bunları okuyabilirsiniz.

teşekkürler komşu,

ben okumuştum daha önce ama bundan sonrakilerde bir sorun var mı yok mu öğrenmek istedim. uzun süredir yazan olmamıştı çünkü.

görüşmek üzere
  • Ya kusura bakma ben dalga geçmek için yazmamiştim.
    Öyle bir mesaj yazmişssinki "sorun olup çözüm bulamayan varsa buraya yazsın" diye bende espiri olsun diye yazdım.
    Seni rencide ettiyse özür dilerim. Kötü niyetli değildim yazarken.
    İlgin için sağol ama zaten 15 sayfadır burda tartısıyorduk biz sorunları sende hosgeldin o zaman.
    Birde cok sanslısın çünkü bu cihazı alıpda hiç sorun yasamayan kişi sayısı çok azdır.
    Herkese iyi günler.
  • Dostum önemli değil, internet ortamı bu sonuçta.. her sözcüğü seçerek yazmamız lazım ki yanlış anlaşılmasın, benim de zamanında bundan ağzım yandı.. şimdi elimden geldiği kadar anlatmak istediğimi tam olarak belirtmeye çalışıyorum ki %90 anlaşılsın en azından.

saol, şuan bir sorunum yok laptop ile ne yazmasında ne de oyun oynatmasına diyecek lafım yok. Keşke parlak ekran olsaydı da gözümüz daha az yorulsaydı diye de içimden geçmiyor değil.
  • arkadaşlar merhaba bende casper Cpw 2000 7685 B kullanıyorum
    bilgisayarı alalı 2 ay oldu ilk günden beri bir ısınma sorunu var kasanın sağ tarafı tamamen ısınıyo
    bu keyboarddan cok net hissedilebiliyor fan sık sık devreye giriyo speed fanı kurdum harddiskin sıcaklığı
    max 50 derecede seyrediyo bu normal mi? ısınma sorunuyla karşılaşanlar var mı?
  • arkadaşlar merhaba bende casper cpw2000 7685b modelini kullanıyorum
    bilgisayarı alalı 2 ay oldu ilk günden beri bir ısınma sorunu var.bilgisayar açıldıktan yarım saat sonra ısınmaya başlıyo ve sağ taraf tamamen ısınıyo bunu keyboarddan çok net hissedebiliyorum.rahatsılık verici bir durum.neyse fan çok sık devreye giriyo speed fanı kurdum hard diskin sıcaklığı 15 dereceden başlayıp max 50 dereceye kadar cıkıyo.bu normal mi aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı?
  • hissedilir bir ısınma oluyor evet ama aşırı bir ısınma varsa servise götür baksınlar.
    fan 5 dakkada bir 40 - 50 saniye kadar çalışıyor.
  • yardımların için çok teşekkürler
    evet fan 5 dakkada bir devreye giriyo ısınmaya gelince sağ taraf touchpade kadar ısınıyo
  • @maviduvar
    Korkmana gerek yok
    Onlar doğal.

Sadece çalışırken notebook'un kapağını yarım bir şekilde kapatma sakın.
    O zaman ısıyı atamıyor ve ekranı çok ısıtıyor.
  • yardımlarınız için çok sağolun
  • Ben aldım biraz değişklik yaptırdım yalnız donanım aşağıda..
    Intel® Pentium® M İşlemci 760, işlemci hızı 2.00 GHz

· Orijinal Microsoft® Windows® XP Home Türkçe

· 2MB L2 cache,533 MHz FSB

· Intel® 915 PM Chipset

· Intel® PRO Wireless 2200 Kablosuz Ağ Bağlantısı

· Sonoma Teknolojisi

· 1024MB DDR2 SO-DIMM Bellek (2*512)

· 80 GB Harddisk

· 15.4" Wide WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran

· 128MB NVIDIA gforge 16x PCI Express Ekran Kartı

· DVD+-RW DUAL

· BLUETOOTH

· 6 kanal ses, mono mikrofon

· 56K Fax-Modem

· 10/100/ 1000 Gigabit Ethernet

· Multi Card Reader (MS/ MS PRO/ MMC/ SD)

· Media Reader

· 4 x USB 2.0 port

· IEEE 1394

· Kızılötesi port

· Li-ION smart battery

· TV - OUT

· Casper notebook taşıma çantası

· e-kolay 3 ay sınırsız internet paketi

bu lapopu almadan önce diğerarkadaşlar gibi ben de çok araştırma yaptım fiyat performan konusunda süper korktuğum sorunlar çıkmadı (örn: ölü pixsel gibi)
    sorun sayılırsa şarzı 2saat civarında gidiyor
    bence bu da donanımdan kaynaklanıyor ne bileyim işlemcini biraz büyük ekranın 15,4 olması ekran kartın harici olması gibi
    özet olarak ; almak isteyenler varsa tavsiye ederim
    masa üstü pclere taş çıkartıyor
    canavar gibi...
    bu pil sorunu nasıl hallederiz bilmiyorum ama buzdolap kullanırız o da olmazsa deepreeze kullanırız:)

• erennn arkadasım pili buzdolabına koymaktan bahsemişssin neden böyle bir şey yapcaksın?
  • @DayLight66
    Pili buzdolabına koyarsak ömrü bir süre daha uzar.
    Ama notebookta ne kadar işe yarar bilmeyeceğim.
    5 dk belki

(hiç deneyen var mıdır onuda bilemeyeceğim)
  • yaklaşık 2-3 aydır casper cpw2000 kullanıyorum ve çok memnunum bazen iş yerindeki arkadaşların markalı ama işlemcisi yavaş olan modelleriyle herhangi bir iş yapmaya kalktığımda yavaşlıklarından dolayı baygınlık hissi geliyor. insanda kendi bilgisayarına geçme özlemi oluşuyor.çok şükür benim bilgisayarımda bir sorun çıkmadı.
  • arkadaşlar ben yine ısınma sorununa değinicem
    gercekten rahatsız edici bir durum
    forumu okudum 15 sayfada da ısınmadan pek fazla bahsedilmemiş
    fan sorunsuz calışıyo ama bilgisayar nedense ısıyı keyboarda veriyo
    bilmiyorum normal olabileceğini sanmıyorum
  • @maviduvar
    Sanırım ilk notebookun.

Çünkü bunun gibi yüksek performanslı notebooklarda bu ısınma probleminden kaçınmak imkansız.
    Keyboard kısmının sağ tarafındaki touchpad'e yakın kısımda ısınma harddiskten kaynaklanıyor ve bir problem teşkil etmiyor.
    Korkmanı gerektirecek bir durum yok yani.

Sözüne ettiğin ısınma hemen hepsinde (diğer markalarda dahil olmak üzere) mevcut.
    Birde şu var işlemci 2.0 Ghz ve ekran kartı 6600 harddisk 5400 rpm .
    Bu sebeplerden ötürü bu ısı normal.
  • selam arkadaşlar, casper CPW1700-7885B almayı düşünüyorum ancak okuduğum sorunlar beni korkuttu. makinayı 1130$+kdv gibi bir fiyata alacağım. istersem rami tek 512 olarak takabileceklerini söylediler. acaba bu sorunlar bende de oluşur mu? bu model biraz farklı gibi sanki çünkü windows media center edition fln var acaba hdd sorunu bunda da var mı? kullanan var mı bu laptoptan?
  • up
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.