Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nJOY

selam arkadaşlar, casper CPW1700-7885B almayı düşünüyorum ancak okuduğum sorunlar beni korkuttu. makinayı 1130$+kdv gibi bir fiyata alacağım. istersem rami tek 512 olarak takabileceklerini söylediler. acaba bu sorunlar bende de oluşur mu? bu model biraz farklı gibi sanki çünkü windows media center edition fln var acaba hdd sorunu bunda da var mı? kullanan var mı bu laptoptan?

Özellikleri aynı görülüyor sadece 20 GB daha artmış harddiski.
    Raminide 1 GB 'tan aşağı alma sakın.Çünkü ilerde upgrade ederken uyumsuzluk problemleri çıkartabilir.

Notebookunu alırken DVD writerını denemeden alma.

Sana verilen fiyat bayağ iyi görünüyor.

• başka bir tavsiyesi ya da yorumu olan yok mu arkadaşlar?
  • Arkadaşlar bluetooth ile ilgili bir sorunum vardı.Ben daha önce kullanıyordum bluetooth'u fakat bluetooth'u şimdi çalıştırdığım da "Please insert a bluetooth device" diye bir yazı çıkıyor.Saatin orada başladığın da blutooth işareti yeşil oluyordu şimdi gri renkde Denetim masasın dan Bluetooth aygıtlarına girdim Donanım da aygıt özelliklerinde hiç bir şey yazmıyor.Üreticisi,aygıt durumu hepsi boş.
    Yardımcı Olursanız Sevinirim..

Buraya yazdım çünkü bilgisayarım casper cpw 2000-7685 B modeli olduğu için belki bu konu daha önce başına gelmiş yardımcı olan birisini bulabilirim diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan01 -- 30 Mart 2006; 0:32:15 >
  • Bluetooth u donanımdan disable etmişin.Enable eetmek için FN+ESC tuşlarına basarsan olur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozzetti -- 31 Mart 2006; 7:37:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cozzetti

Bluetooth u donanımdan disable etmişin.Enable eetmek için FN+ESC tuşlarına basarsan olur....

Teşekkürler yaptım..
  • arkadaslar nec marka dvd ye degistiriyorlar mı.. nereler degistiriyor. ve kac gun surer.. Tesekkurler
  • Valla değiştirebilceksen bekleme 2,7 GB'lık veriyi DVD'ye kaydetmek 8 dakka 30 saniye sürdü... Masaüstü pclerinde NEC kullananlar bunun ne demek olduğunu iyi bililer
  • @tutankamoon

Benim dvd yazici arizaliydi aldigim yere götürdüm(ankara natural casper), dediler istanbula gider değiştirirler 3 hafta bekledim anca değiştirdiler
    nec marka yazici takmislar denedim 20-25 dakkada 4.5 gb lik dvd yaziyor simdilik memnunum bence sende götür değiştirsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singleton -- 1 Nisan 2006; 17:38:15 >
  • Bluetooth açınca unlicenced - 5mb data aktarılabilir diyor bunu nasil licenced yapcağız bilen var mı?
  • arkadaşlar diğer markalarda ısınıyo diyosunuz ama
    ben ne hpnin ne toshibanın nede sony asusun ısıyı klavyeye yukarı verdiğini görmedim ki belkide benim bilgisayar tektir bu sorunun olduğu
    hepsi bir şekilde aşağıda tutuyo ısıyı kım elektrikli ısıtıcı gibi bilgisayar almayı isterki
    bilgisayarı kullandıkca kıllanıyorum fan her çalıştığında yanık plastik kokusu geliyo bu nasıl normallik yarım saaatte bilgisayar alev oluyo ya
    servise gitmek şart oldu artık o da ne kadar sağlıklı bilmiyorum bakalım?
  • nerdesiniz arkadaslar soruma cevap verecek kimse yok mu?
  • Laptop'ına ne kadar yüklenirsen yüklen yarım saatte bu hale geliyor ve koku geliyorsa daha fazla kullanmadan ve zaman kaybetmeden servise ver!

quote:

Orjinalden alıntı: maviduvar

arkadaşlar diğer markalarda ısınıyo diyosunuz ama
    ben ne hpnin ne toshibanın nede sony asusun ısıyı klavyeye yukarı verdiğini görmedim ki belkide benim bilgisayar tektir bu sorunun olduğu
    hepsi bir şekilde aşağıda tutuyo ısıyı kım elektrikli ısıtıcı gibi bilgisayar almayı isterki
    bilgisayarı kullandıkca kıllanıyorum fan her çalıştığında yanık plastik kokusu geliyo bu nasıl normallik yarım saaatte bilgisayar alev oluyo ya
    servise gitmek şart oldu artık o da ne kadar sağlıklı bilmiyorum bakalım?

• Türkiye'nin prestiji diye boşuna demiyorlar.

Casper, 75 ülkede Intel'in 'en iyi'si

INTEL'in Rodos'ta düzenlediği toplantıda büyük ödül Casper'ın oldu. Casper adına Premier Member of the Year (Yılın Firması) ödülünü alan Casper Pazarlama Müdürü Feray Karaman, "Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgeleri arasında, binlerce firma arasından en prestijli ödülü alırken heyecan, coşku ve gurur duydum. Bilgisayar alanında faaliyet gösteren bir firma olarak 75 ülkenin bütün firmalarını geride bırakmak büyük bir başarı. Bu ödül aynı zamanda, ülkemizin her tarafında Casper bayrağını taşıyan satış ve teknik destek kanalıma verilmiş bir ödül bizim için" dedi. Intel'in her yıl düzenlediği kanal toplantısında firmalar çeşitli kategorilerde ödül alıyor. En büyük ödül olan Premier Member of the Year ise, sektöründe en yüksek büyüme oranına sahip olan, en yüksek satış adetlerine ulaşan ve en başarılı firma stratejisine sahip olan kuruluşa veriliyor.

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=4261510&tarih=2006-04-16

• Hadi canım. Biz niye casper aldığımıza pisman oluyoz o zaman.
  • arkadaşlar dvd yazma problemi, gürültülü fan ve oyunlarda takılmalar bende de oluyor. ama asıl daha büyük bi sorunum var benim. oyun oynarken (her oyunda olmuyor, mesela warcraft3'te bir problem yok, ama jedi knight II:outcast ya da knight online oynarken) bilgisayar kapanıveriyor. kapalı monitore bakakaliyorum. var mı bu konuda bir bilgisi olan? bi arkadaşım rutubetlendiğinden dolayı oluyo o demişti ama pek inanmadım ben ona. laptop fazla ısındığı için mi kendisini korumak için kapanıyor acaba? sinirlerim inanılmaz bozuk.
  • Donanımsal bir problem olup olmadığını anlamak için iyi donanım isteyen bir oyun kurup dene.
    Eğer yine oluyorsa teknik servise gönder.

Yok kastırmana rağmen problem yoksa ekran kartının sürücüleriyle oyunlar arasında bir problem olabilir.
    Daha önceki sayfalarda anlatılan ekran kartının modlanmış sürücülerini deneyebilirsin.
  • Harddisk 2 mb cache mi?

quote:

Orjinalden alıntı: error 6

arkadaşlar dvd yazma problemi, gürültülü fan ve oyunlarda takılmalar bende de oluyor. ama asıl daha büyük bi sorunum var benim. oyun oynarken (her oyunda olmuyor, mesela warcraft3'te bir problem yok, ama jedi knight II:outcast ya da knight online oynarken) bilgisayar kapanıveriyor. kapalı monitore bakakaliyorum. var mı bu konuda bir bilgisi olan? bi arkadaşım rutubetlendiğinden dolayı oluyo o demişti ama pek inanmadım ben ona. laptop fazla ısındığı için mi kendisini korumak için kapanıyor acaba? sinirlerim inanılmaz bozuk.
  • bende gecenlerde ekran kartının driverini guncelledim. Eskiden ekran kartı sıcaklığı 70-75 olunca fan calısır 54 e kadar indirip susardı. Şimdi ekran kartının sıcaklığını hiç umursamıyor walla 90 a kadar cıkıyor. Bu arada işlemcinin sıcaklığı eşik derecesine ulaştığı için fan calısıyor. ekran kartı 65 e kadar iniyor. Yani yeni driver ekran kartının sıcaklığına dikkat etmiyor hiç. ama boyle fan yarım hatta 45 dakka da bir çalışır oldu. Yani daha sessiz oldu. Eski driver a tekrar doncem onumuzdeki gunlerde bilgisayar yanmadan :)
  • Arkadaşlar casper eski sorunlu dvd yazıcıları ücretsiz değiştiriyor mu?
  • ya arkadaşlar bu 128 geforce go 6600 le f.e.a.r. oynayabilirmiym???
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.