Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @wolkywolky'nin mesajında sonra senin mesajını okuyunca çok güldüm.
    Birde PM'e bak deyince.

@wolkywolky'nin şansızlığı hiç bitmedi baştan beri.

Umarım sende çok memnun kalacağın bir marka alabilirsin.
    Acelesi yoksa bencede çift çekirdekli 64 bitleri bekle.

Zaten çift çekirdekliler ACER'de geldi bile.
    Ama tabii şuda var onlar popüler olunca başka yeni ürünler çıkıp gelecek piyasaya.Cacheleri daha fazla olanlar gibi..
    Yani bu işin sonu yok.Bir yerde bu benim ihtiyaçlarımı karşılar diyip almak lazım.

• Casper cpw2000 modellerine artık NEC 6550A takıyorlar arkadaşlar. Ürün gerçekten hızlı... Philips markalarında genel bir problem olabilir. ben böyle düşünüyorum.
  • kasa çok dandik gözüküyo...belki sağlamdır..ama görünüş maalesef dandik...
  • teşekkürler sevgili kardeşim.oluyo işte aksilikler elinden gelmediği durumlar olabiliyo insanın yapacak bişe yok beklioz hala.seni tekrar görmek keyif verici ;)valla istanbula gittiğimde halledicem işte.anakart yandı+dvd yazmıo:)+biliyorsun harddiskte sorunlu.arıza yapıldıktan sonra servisle konuşcam harddisk ve dvd için en azından dvd yi halletsinler bari.servisten aldıktan sonrada tekrar tanıdığım bi yere götürüp remi 2gb+harddiski 7200rpm 80 gb 8 mb seagate+bataryayı 9 cell +değişebilirsek ekran kartını 256mb yapcaz,biraz değil baya bi para verecez gelcez tekrar kıbrısa hayırlısı olsun dicez:)bundan sonrada ömür boyu kullanırız umarım:)sevgiler gönderiyorum görüşmek üzere hoşçakal
  • bence çok pahalı be kardes daha ucuz olmazmı başka marka bak bence sen
  • müjde müjde casperlere ge force 7800 GTX ekran kartı takılıyormuş.üstelik çözünürlükte 1900*1200 yapılabiliyormuş.
  • ıyı fıyat tercıh sebebi ancak kullanan bı arkadasım cok seslı oldugunu ve ısındıgını soyleyordu ancak bu hepsi için gecerli deıl tabiki sansına oyle sıkmıs umarım sende aynı seylerı yasamaz sıın

saygılar...........
  • Uzun bir süredir yeni çıkan notebookları takip etmiyorum
    İmzamdaki 1 M değerini geçen modeller çıktı mı?

Sevimli hayaletimizin performans krallığı ne durumda ?

Krallığı çoktan gittide haberim mi yok?
    Ya da yeni kral adayı kim?
    Kimin gözü Casper'ın tahtında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 2 Mart 2006; 23:16:30 >
  • Arkadaslar performans olarak cok iyi ama keşke casper almasaydım diyorum şimdi. Bende de dvd yazma sorunu vardı servise götürdüm istanbula gitcek dediler(ben ankaradayım) 2 hafta oldu hala bekliyoz walla bi dvd değiştirmek bu kadarmı zor. Birde istanbula gittiğine göre büyük ihtimal makine tümden değişir diyor burdaki servis. Benim bilgilerim kaybolursa yandım walla öyle mp3 felan değilki bunlar Ödevlerim var, kendi yazdığım programlarım var, varda var. Yedeğini alırlar diyorlar ama ben pek inanmıyorum. Bekliyoruz öyle işte.
    Fan meselesine gelince bir notebook sessiz olmalı ama bizimkinin fanı maşallah ..
    Bi daha seçme şansım olsa yüzünebile bakmam walla casperin...offf off
  • Bir ay önce casper teknik servise kendi makinemi götürdüm.Bi dünya arızası vardı.çoğuda aldığım zamanki arızalarıydı.Bizzat kendim gittim.Gittiğimde çok büyük bi hayal kırıklığına uğradım heryer bozuk makine ve 2 tane tüyü çıkmamış sabi yi koymuşlar kayıt a derdini bile doğru düzgün dinlemiyolar, derdimi anlatana kadar baktım etiketi çıkartıp yapıştırdılar makineye.5 gün sürer sıra gelmesi çok yoğunluk var dediler.Allahtan birilerini buldukta 3 günde makinenin her ağrızasını düeltip gönderdiler.Bende çok korkuyodum silinir herşeyi diye hiç bişeyi silmemişler benimde dersler falan vardı.Makinenin yenisinin gelmesi imkansıza yakın.DVD için makineyi değiştirmezler kesinlikle.Nec dvd leri takıyolar.Merak etme hiçbişey olmaz bilgilerine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DayLight66

Arkadaslar performans olarak cok iyi ama keşke casper almasaydım diyorum şimdi. Bende de dvd yazma sorunu vardı servise götürdüm istanbula gitcek dediler(ben ankaradayım) 2 hafta oldu hala bekliyoz walla bi dvd değiştirmek bu kadarmı zor. Birde istanbula gittiğine göre büyük ihtimal makine tümden değişir diyor burdaki servis. Benim bilgilerim kaybolursa yandım walla öyle mp3 felan değilki bunlar Ödevlerim var, kendi yazdığım programlarım var, varda var. Yedeğini alırlar diyorlar ama ben pek inanmıyorum. Bekliyoruz öyle işte.
    Fan meselesine gelince bir notebook sessiz olmalı ama bizimkinin fanı maşallah ..
    Bi daha seçme şansım olsa yüzünebile bakmam walla casperin...offf off

Bilgilerine bir zarar geleceğini düşünmüyorum.
    Bozulan harddisklerde bile telefon açıp verilerinizi kurtaralım mı diye sorarlar.
    Tabiii Casper'da yapar mı bilemiyorum.

• değerli arkadaşlar ben de yaklaşık10 gü önce genç turkcell kampanyalı modeli aldım ve dün akşam hdd 2mb olduğunu bu siteden öğrendim.ben alırken özellikle sormuştum hdd sata mı diye bana evet demişlerdi.bu gün aldığım yerden telefon açtım bu seferde hdd nin sata olmadığını söylemesinler mi.iyicene dellendim.hdd yi değiştirme imkanlarıda yokmuş.tabi hemen ürünü iade kararı aldım.bu sefer de pazertesi arayın dediler.bakalım ne olacak.bu arada bilgisayarı almadan önce ram,in hızını da sordum.1024 ddr2 533 dediler.şimdi ondan da emin değilim.bilen biri varsa söylesin ama 533 se söyleyin.yoksa söylemeyin.demek ki insanlara fazla güvenmeyeceksin.tabi ben de hemn casper amail attım.mailden sonra bütün yasal haklarımı kullanacağım.
    bu arada şunu da belirteyim fan bazı arkadaşların dediği gibi 3-4 dakikada bir çalışmıyor.en az 20-25 dakika sonra devreye giriyor.ve en fazla 10 sn çalışıyor.bu arada ben sadece internette dolanıyorum kullanıma bağlı değişebilir.genel olarak kullanımı çok iyi fakat bu kandırma politikası beni delirtti.dvd yazıcı nec ama daha denemedim.sorun varmı bilmiyorum.
    şimdilik bu kadar saygı ve sevgilerimle dostlar

• @besbur
    Eğer yanlış bir bilgim yoksa senin aldığın model değil bu notebook.

gnçtrkcll'linin diz üstüne
    250 YTL indirim!

Casper ve Turkcell, gnçtrkcll'liler için biraraya gelerek, çok özel konfigürasyonlu Casper Prestige Notebook ürününü çok özel bir fiyatla sunuyor. 28 Şubat 2006?ya kadar gnçtrkcll kulüp şifresiyle
    Casper Store ya da bayilerine gelen gnçtrkcll'liler, 250YTL'lik indirimden ve taksit avantajlarından yararlanarak en son teknoloji Casper Prestige notebook sahibi oluyorlar. Sınırlı süreyle devam edecek bu kampanyadaki fırsatı kaçırmayın...

Casper Prestige Notebook - Kampanya modeli:

* Intel® Pentium® M İşlemci 750, işlemci hızı 1.86 GHz
    * Orijinal Microsoft® Windows® XP Home Türkçe
    * 2MB L2 cache,533 MHz FSB
    * Intel® 915 GM Chipset
    * Intel® PRO Wireless 2200 Kablosuz Ağ Bağlantısı
    * Sonoma Teknolojisi
    * 1GB DDR2 SO-DIMM Bellek
    * 80 GB Harddisk
    * 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran
    * 128MB Paylaşımlı Intel Graphics Media 900 UMA
    * DVD+-RW DUAL
    * BLUETOOTH
    * 6 kanal ses, mono mikrofon
    * 56K Fax-Modem
    * 10/100/ 1000 Gigabit Ethernet
    * Multi Card Reader (MS/ MS PRO/ MMC/ SD)
    * 4 x USB 2.0 port
    * IEEE 1394
    * Kızılötesi port
    * Li-ION smart battery
    * TV - OUT
    * Casper notebook taşıma çantası

36x72 YTL KDV dahil

peşin fiyatına

12x157 YTL KDV dahil

peşin 1149$+KDV

* Taksitli fiyatlara KDV dahildir. Yukarıdaki örnek fiyatın oluşumunda kur 1,39 YTL alınmıştır. Türk lirası fiyatlar, satış günündeki serbest piyasa döviz kuru üzerinden yeniden hesaplanacaktır. Kampanyamız 28 Şubat 2006 tarihine kadar geçerlidir. Tüm Casper bilgisayarlar 2 yıl garantilidir.
    http://www.casper.com.tr/pageStructure.aspx?intPageStructureNo=1&sintLanguageID=0&bytContentType=2&bytHTMLPartRel=41|132&intPageNo=167&strHitCountParam=2|2|0|39|132

• kimse kalmamış
  • Öyle güzel bir notebookki bir kere alıyorsun ve unutuyorsun.
    Kimse uğramadığına göre bir problem yok demek
  • Benim casperda bluetoht lisanslı değil diyor nasıl lisans alabilirim birde cep telefonuna en fazla 5 megabyte veri aktarılıyo bu normalmi yani bana bu bilgisayardaki bluetoht hakkında bilgi verebilseniz sevinirim,şimdiden teşekkürler.
  • Evet notebook uma 20 gün sonra kavustum arkadaslar. Dvd writer değiştirmişler. Nec marka takmışlar. Denedim bendeki versatil marka dvdye yazmadı arkadastan aldığım diamond dvdye sorunuz 20 dakkada yazdı 4.5 gb veriyi. Umarım bir daha sorun cıkarmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Öyle güzel bir notebookki bir kere alıyorsun ve unutuyorsun.
    Kimse uğramadığına göre bir problem yok demek

aynı notebook'u ben de kullanıyorum, aşırı sade görünümünün dışında bir şikayetim yok :) ılık ortamlarda çabucak ısınmıyor. soğuk metal bir sehbaha ise çok daha güzel oluyor. RAM en az 1 GB tavsiye edilir. Casper ramden fazla kısmış, ayrıca 80 GB harddisk olmalıydı bu modelde ama o kadarcık da kusur olsun. bu fiyata monsterden sonra en iyi cihaz bence.
  • Selamlar,

Bu cihazla sorunu olan ve çözüm bulamayan varsa lütfen buraya yazsın.

iyi günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: salih@aiss.com.tr

Selamlar,

Bu cihazla sorunu olan ve çözüm bulamayan varsa lütfen buraya yazsın.

iyi günler.

Niye çözüm mü bulcaksın?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.