Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mastertr

Arkadaşlar casper eski sorunlu dvd yazıcıları ücretsiz değiştiriyor mu?

Evet değiştiriyor. Sonuçya garantisi var bu malın. Mecbur değiştirecek
  • rahatlikla fear oynarsın 6600 go ile
  • eywallah mastertr kardeş.. yaw ben casper cpw2000 7685b aldım ama hiç bir yerde bi ürün incelemesi bulamadım.gerçi memnunum ama yine de hdd falan kafamı kurcalıyor(60gb 4200rpm) değiştirsem mi diye düşünüyorum??
  • oleyyyyyyyyyyyy...laptopumun hdd seri numarasına baktım google da 5400rpm ve 8mb cache diyordu naaasıl sewindim anlatamam
  • yaw millet öldünüz mü yaw
    niye kimse bişey yazmıyor yaw
  • Arkadaşlar harddiski 60 GB 4200 rpm veya 2 mb cache olanlar casper servisine gidip upgrade yapsın.

Yaklaşık 30 ytl verip 80 GB 5400 rpm 8 mb cache yapabiliyorsunuz benden söylemesi..

Bu arada 2 mb ile 8 mb cache arasında çok çok büyük performans farkı var.

4200 - 5400 rpm arasında ise performans farkı çok az ve 5400 rpm çok ısınıyo + daha gürültülü
  • mastert, peki yeni disk ne marka?

birde ben kablosuz aga bir türlü baglanamadım ayarlarım mı bozuk acaba ne yapmak lazım bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singleton -- 6 Mayıs 2006; 20:24:04 >
  • Selam arkadaşlar Bende 2 Ghz. lik işlemcili Modeli kullanıyorum,ilk çıktığı zamanlarda almıştım.Bu Topic için üyelik aldım forumdan:)

Bu ürünü almayı düşünen bi çok insan var lütfen bunlarıda okusun ..

Buraya yazılan herşeyi okudum.Sürekli aynı sorunlardan bahsedilmiş;

+Isınma
    +Esneklik-Klavye
    +Dvd (Philips)
    +Bluetooth (En fazla 5 Mb
    +Cache (Bence de en önemlisi)
    +Monitör kalitesiz (buda benden oLsun)

Isınma ,esneklik benim için bi problem teşkil etmiyo açıkcası..Bu ekran kartına ve işlemciye normaldır bunu geçtim.Bluetooth konusunda çeşitli çözümler var (Warez) Yasak sanırım forumda müyap sağolsun
    Cache konusunda bende şanslı 8 liklerdenim.

Dvd writer konusunda belli noktadan sonra kimse bişey yazmamış.@huhukomsu da sen ne yaptın?yazmamışsında:) Nec'e terfi sanırım?
    Bu problemin çözümü sanırım yok.
    Önceki sayfalarda İmzasında doktorr yazan bi meslektaş vardı ,,işte çözüm demiş sorununun hallolup hallolmadığını yazmamış kimse ..Boş vaktim olursa eğer verilerimi yedekleyip bi uğraşıcam.

Tüm yazıları okuyunca Casper ın profesyonellikten uzak cep doldurma peşinde koşan bi şirket olduğunu düşünüyor insan..
    Günümüz şartlarında asgari maaş alan kimsenin 1 yıl çalışıp para verdiği bi ürünün muaammalı ,ona 2 buna 8 mb. kimisine nec kimisine philips Dvd writer verdiği.E-kolay internet paketi hediyemiz derken palavrayı sıktığı (1,5 aydır) Kullanmadım gerçi komedi bi şirket.

Düşünün arkadaşlar bi ürünün tanıtımı özellikleri müşteriye yalan yanlış ve adaletsiz aktarılıyosa sizi aptal veya nasılsa bişey anlamaz der gibi kandırmaya çalışıyosa güven sıfırlanır.

Bu ürünü almayı düşünen arkadaşlara nacizane tavsiyem başka markalara yönelmeleri.
    Saygılar.

Bi arkaşın anakartı yanmış geçmiş olsun üzüldüm gerçekten.

• http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=86559&productid=bd46772
    arkadaşlar yeni casperler.birkaçını inceledim biraz daha avantajlı gibi.bende
    notebook almayı düşünüyorum fakat 64bit konusu kafamı kurcalıyor.
  • yawvevren arkadaşım sen o bulduğun bluetooth la ilgili çözümü bana da gönderirmisin yaw e mail atarsan çok sewinirim
  • rkadaşlar bu forumda bişeler yazılmayacaksa artık forumu kapatın lütfen 20 gündür kimse girmemiş..

• İşte Casper o kadar sorunsuz ki kimse bir şey yazmıyor.

Öncelikle benimkinin başına gelenleri bir yazayım. (2-3 ay oldu diyebilirim) (@wolkyle benim notebook'a nazar değdi. )
    AVG virus programı update işlemleri ile meşgulken Casperımı 5-10 dakika yalnız bırakmıştım.
    Odama geri geldiğimde ekranında kırmızı lekelerle karşılaştım.
    Ne yaptıysam problemi çözemedim.Sadece bulabildiğim tek yöntem çözünürlüğü 32 bitten 16 bite indirmek olmuştu.
    Teknik kısımda konuyu açtım.Kimileri overclock sonrası ramde hasar dedi, kimisi LCD'ye giden kabloda problem olmuştur ... vs

Neyse efendim uzun bir süre öyle kullandım. ( Format filan hak getire.)

Aldığımız mağazaya teslim ettik Casperımızı.
    Hemen ertesi gün teknik servisten bir telefon geldi.
    "Harddiskte önemli verilerimin olup olmadığı" sordular.

Problem aynı gün belli oldu.
    Direk ekran kartını değiştirdiler.Raminde bir arıza olmuş. Elektronik alet birazda şans işi işte.
    DVD writer'ı Nec'le değiştirdiler.
    Bütün bunların hepsi 2 günde oldu.
    Açıkçası ben teknik servisten memnun kaldım.
    Hiç başımı ağrıtmadan her şeyi değiştirdiler.

@mastertr
    Arkadaşım direk götür.Adamların tek sorduğu şey şu."Kaç dakikada ne kadar veri yazıyorsun?" Güzel okkalı bir cevap verirsen direk değiştiriyorlar DVD writer'ı.

@::evren::
    Şu anda Casper'ın bu modelini almak pek akıllıca olmaz zaten.
    Ama şu da unutulmamalı ki bizler bu modeli aldığımız tarihlerde Casper F/P lideriydi. (Eylül 2005)
    O dönem HP almayı çok istedim fakat 64 MB'lık kötü ötesi ekran kartlı bir modeli bile 2400$+KDV idi.

Düşen satış grafiğiyle (birde orta sınır Acer,MSI...vs modellerin pazara ağırlığını koymasıyla) Pavillion gibi gayet başarılı F/P 'a sahip ürünler çıkarttılar.
    Fiyatlarıda 1500$+KDV idi.

Hem fiyat aralığı , hem de donanım aynı seviyeye geldi.

O dönemde alınabilecek en iyi notebooktu.
    Ama şu anda kesinlikle değil.

Çünkü bir artısı kalmadı.
    Hala donanım özellikleri çok iyi. Ama aynı özelliklere sahip 1. kalite ürünleri aynı fiyatlara alabiliyoruz.

Yeni çıkan ürünleri hiç takip etmiyorum desem yeridir.Sadece reklamlarda dual corelu yeni modellerini görüyorum.

CASPER CPW 2000 - 7685B bir döneme damgasını vuran, döneminin F/P lideri kesinlikle.Ben 1 M Super Pi'yi burda yayınlarken onu geçebilen bir ürün yoktu Türkiye'de.(Paranızda olsa alabileceğiniz bir ürün yoktu) İlk DDR2 ramleri kullanan notebooklardan birisiydi.

SONOMALI CASPER CPW 2000 - 7685B
    1 M Super Pi : 38 saniye
    3D Mark 2001 : 16086
    3D Mark 2003 : 6545
    3D Mark 2005 : 2718
    Aquamark3 : 45,554
    http://forum.donanimhaber.com/m_3782513/mpage_8/key_/tm.htm

Zorunluluktan bazen HP Compaq nx6110 (1.6-GHz) kullanmak durumunda kalıyorum ve beni çıldırtıyor. Yavaşlığını, ağırlığını Casper'dan sonra daha iyi anlıyorum. :)

@arastgeldi
    Ürün incelemesi için bu link yeterlidir sanırım.http://forum.donanimhaber.com/m_3782513/mpage_8/key_/tm.htm
    En azından benchmark bir fikir verir. Zaten almışsın artık ihtiyacın yoktur.Geçmiş olsun.

Şaka bir yana yeni alanlara hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Dedikodulara göre Casper @Ranilin'e şirketten pay vermiş. Hepimizin almasında çok büyük emeği var. İçimizde ilk alan oydu.Fotoğraf çekip göndermesi için mesaj yağmuruna tutmuştuk.Ahh ahh 5 ay sonra Casper 1. senesini dolduracak. Hayat akıp gidiyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 27 Mayıs 2006; 22:12:57 >

• Casper artık eskisi gibi tutulmuyor.
  • Çünkü diğer marka firmaların fiyatları çok düştü.

Bir örnek mesela :

Toshiba Satellite M70-192
    Notebook keyfini Toshiba Satellite ile yaşamaya hazır mısınız? Gittiğiniz her yerde, yaşadığınız her mekanda en iyi dostunuz olacak Toshiba Satellite M70-192, Intel® Centrino™ Mobil Teknolojisi’ne sahip.

Intel® Centrino™ Mobil Teknolojisi Intel® Pentium® M İşlemci 760 2,00 Ghz (2 MB L2 cache, 533 Mhz FSB)
    512 DDR2 RAM,
    60 GB Seri ATA HDD,
    ATI Mobility Radeon X700 ,256 MB ekran kartı
    15,4" Toshiba TruBrite WXGA TFT ekran,
    DVD Süper Multi Çift Katmanlı sürücü,
    56K faks modem, 10/100 ethernet,
    Intel wireless Lan 802.11 b/g, Bluetooth
    2,71 kg
    MS Windows XP Home TR/ENG

1.399 USD + KDV
    1.651 USD

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119993259&CS_Category=_SBA_63_1662_444_915&CS_Catalog=_bilgisayar

Casper hala 1.591,82 $ (2.475,28 YTL) görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 27 Mayıs 2006; 15:26:44 >

• arkadaşlar ben laptopuma kumandayla hükmetmek istiyorum bana bunu nasıl yapacağımı anlatırsanız çok mutlu olacağım
  • Bende cpw2000 7685b var.
    Şarj a takıom, 5dk sora fan çalışıo sora başlayış o başlayış susmuo alet.
    Maşşallah fandan öle bi ses gelioki evlere şenlik.
    Hoparlör deseeen accık ses gelio . dier laptoplara oranla bayaa düşük ses kalitesi.
    bide dvd yi 2,5 - 3 saatte çekio acep nerodamıdır sorun.
    Pilide 1,5 saat gidio. Sürekli şarjda kullandıımdan mı azalmış olabilir kalitesi.
    Acep bendemi sorun var yoksa dier kullanıcılarda da bu gibi sorunlar varmı.

NOT: Satsam satılırmı? Kaça satılır... Cevaplarınızı bekliom bu fan beni öldürcek çünkü
  • @yayo
    Eğer oyun filan oynuyorsan sürekli çalışması normal.
    Ama yok surf ,word ..vs ile uğraşırken 5 dakikada bir çalışır ve durur.
    Durumun böyle değilse kesinlikle göster.Hatta gitmişken writerı değiştirtirsin.
    DVD writer'ı direk değiştiriyorlar.

Pil konusunda da sözüne ettiğin durumdan kaynaklanma ihtimali çok yüksek.Ama zaten ona yakın bir süre dayanıyordu. :)
    Pilin için yapman gerekenleri burdan okuyabilirsin ==>http://forum.donanimhaber.com/m_5135687/tm.htm
    Hiçbir notebookun hoparlöründen fazla bir şey beklemeyin.

• Valla dün gece 16 sayfayıda okumaya üşenmiştim.
    Şimdi okudumki sorduum soruların bütün cevapları yazıomuş.
    Alet bayaa hızlı ama ne biliiim böle içime kurt düştü.
    Bide benim bilgisayarda hdd olarak wd600ue varmış gitcem ptesi ankaradaki casper ana bayiine deiştirmeye çalışcam umarım yaparlar.

cvbın için teşekkür ederim huhukomsu.

Bide yani sırf öğrenmek için soruorum. Bu alet satılırmı satırsa kaça satılır yani meraktan işte . Pekte deiştirmek niyetinde deilim aslında.
    Bayiiye gitsem, bi sürü sorun çıktı desem almazlar, benim paramıda geri vermezler dimi . Sevmediimden diil tabi. Meraktan soruom.

Başımıza ne gelirse meraktan gelsin bari?

• Kaça satacağın konusunda==> Bir bilgim yok açıkçası.
    Eğer 15 gün geçmediyse bir şeyler yapabilirsin.En azından harddiskini değiştirirler.
  • arkadaşlar ben casper im için batarya nerden bulabilirim bilen war mı??
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.