Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nuke55 dostum aman iyi incele , malum istanbulda olmayınca imkanlar sınırlı. Görüşlerini, özellikle kasa ve ekran izlanimlerini bizimle paylaşırsan çok sevinirim.Sevgiler....
  • az önce aradım bu aksam yada yarın ürün kesin ellerinde olurmuş.
    İthalatçılarıyla görüştüler....
    hayırlısı..........
  • Yarını bekliyoruz nuke55,

Senin yorumların cok önemli kasa saglamsa önümüzdeki günlerde samsuna gidip artıkbu işkenceye bir son verecegim insallah...
  • mcgaza kardeş

toshiba m40-184=1399usd+kdv sonoma1,73 L2 2mb combo, 512 mb ram,128mb onboard,wireless.card reader

hp nx6125=1219usd+kdv turion 1,6 L2 512kb,512 mb ram, 128 mb onboard , dvd writer. bluetooth, wireless,card reader
    bide casper far işte sonoma 2,00 1499+kdv
  • onboard muş onlar yinede saol.
  • nuke55 haber yokmu casperdan....
  • nuke55 haber yokmu casperdan....
  • dostum valla aradım saat 11 de bi haber yok görüştüğüm bayan bizde bekliyoruz neden gelmedi bilmiyorum dedi.Telefon numaramı aldı geldiğinde haber verecekler...

En son haberler böyle...
    Gelir gelmez mecidiyeköydeyim.....
  • iyide ben antalyadaki şubesine gittim orada ürünü bana gösterdiler bu diye gerçi sistemi açmamııştım.
  • bu işte bi yanlışlık var mczaga sen eski kasa cps yada cpw leri grmüş olmayasın...Çünki yeni kasaların touch pad kısmı komple siyah gövdeyle beraber.

bugün beni genel merkezden aradılar...Genel merkez diyorum dikkatini çekerim gelen merkeze gelmeyen Bilg. nasıl antalyada olur?:((

Yarın ürünü gelip inceleyebilirsiniz dediler (bu akşam ürün gelmiş...cpw 2000 )
  • nuke55 yarın inceleyince bize gördüğün her detayı anlatırsan bizde bilgisahibi olur we ona göre beklemekten kurtulurus wereceğin bilgiler için teşekkürler
  • nuke55 dostum demek geldi casperlar.Bu çok sevindirici.İnan sırf senin izlenimlerini bekliyorum merak içinde.

Lütfen kasa kalitesi, ağırlığı, boyutları hakkında bilgi vermeyi ihmal etme olur mu :) ha bide ram 533 mü sitede belirtmemişler onu da bi zahmet bi öğreniver

şimdiden heyecanlandım yaw....
  • Performans kalitesi hakkında bir bilgim yok ama parça kalitesine çok dikkat etmenizi öneririm. Eğer inceleyecekseniz kaliteli bir markayla yan yana koyup öyle inceleyin derim. Haa bu arada açma kapama düğmesine sert basmayın...
  • nuke 55 dostum gerçekten bende senin düşüncelerini fikirlerini bekliyorum inan...hadi be dostum
  • Arkadaşlar nihayet bugün mecidiyeköydeydim..Üretim kısmına Hülya hanımın yardımlarıyla girdim aslında kimseyi almıyorlarmış doğrudur çünki ürünler demonte şekilde gelmiş ramdi tuş takımıydı harddisk falan onları takıyorlardı bu yüzdende tam bir deneme fırsatı bulamadım adamların yoğunluğundan dolayı

İlk izlenimlerimi aktarayım.
    kasa görünüş itibariyle gerçekten hoş.Eski casperlara benzemiyor..Ve ilk açtığımda gayet sessiz bulduğumu belirtmek isterim.Kasa da 6 hücreli 4800 mah bir batarya bulunuyor.Ekran kartı nvdia geforce 6600 go buna özellikle baktım Lcd ekranıda hoşuma gitti ekranna sağdan ve soldan yandan baktığımda görüntüde bir bozulma yok gayet iyi bir görüntüsü var.
    5 dk da 2 defa fan devreye girdi 10 sn çalıştı sustu.fanda epey sessiz çalışıyor en öenmlisi 20 dk kadar kullandım fakat kasa gerçekten ısınmıyor tabi bilg.kastıracak program deneme fırsatım olmadı ama yinede kasanın ısınmaması güzel..
    Philips dvd writer var kasada western digital 60gb 5400 rpm(özellikle sordum) lik bir harddisk mevcut.
    o an fazla bir şey test etme imkanım olmadı fkat en azından powera basıp win.xp kaç sn açılıyor diye denedim tam power-xp açılış süresi 51 sn bil.herşey yüklemişler sadece antivirüs yoktu.diğer bütün prog.vardı..Gözlemlerim kısa sürede bunlardan oluşuyor.

gelelim düşüncelerime; tam olarak test edemesemde datron,monster,pro2000 almaya karar verip görüpte almamış biri olarak kasa onlardan çok daha güzel mosnster de sol üst yan tutuşuyordu. casperın kasası bana iyi gibi geldi...
    Almaya da karar vermiştim fakat oradan satış yapılmıyormuş.Pazartesi gidecem verecekler bi aksilik olmasa.
    Sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım şimdilik aklıma gelen bunlar....

• arkadaşlar aklıma gelmişken hoparlörler gayet iyi ses çok net çıkıyor cızırtı filan yapmıyor sesi epey bi açtım speakerlar banamısın demedi.
    bazı arkadaşlar da bu ses problemi oldukça yogun ondan aklıma geldi.
    Tuş takımıda tam benim istediğim gibi oldukça yumuşak bazı laptoplarda kazık gibi hiç sevmem...

• nuke kadreş yane bu casper lar alınırmı diyosun peki hiç aklına geldimi bilmi,yorum ama HP weya TOSHİBA kalitesi warmı en azından kalitesi bayağı yakınmı onlara?
  • dostum ne bileyim beniimde kafam o kadar karıştıki monsterdi yok turion 5024 casper bu iş bi şekilde sonuçlanmalı...
    monsterde görüğüm üzere yan yapıştılmış emanet gibi duran bir etiket görmedim nihayetinde adam gibi duruyor kasa...

valla benim hoşuma gitti.ben hp leri zaten sevmiyorum..Fakat kasaının duruşu gerçekten asil onu söyleyeyim.
  • Nuke55 pazartesi umarım notebook'unu alabilirsin.
    Umarım bizler içinde 3D mark 2003 - 2005 testleri yapıp scorelarını buraya koyabilirsin.
    Harddiskin 5400 olmasına sevindim açıkçası.Writer'da iyi.
    Bir tek eksik 6 hücreli olması gözüküyor pillerinin.
    Keşke 8 hücreli olsaydılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 27 Ağustos 2005, 18:08:40 >
  • şimdi seçim sadece sonoma platformlu bir pentium mu yada amd turion mu bunu seçmem de bayağı zor olacak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.