Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • monsterlar düştü mü?hani versene bir link bakalım.her ne pahasına olursa olsun arkadaşlar bilgisayarı aldığın yerde çok önemlidir.ben adanadan yazıyorum ve casperı bu hafta sonu cuma ya da en geç pazartesi alacağım.neticede aldığım yer büyük ve önemli bir mağaza ve bu yüzden içim rahat,garanti şartları konusunda çok korktuğumu söyleyemiyorum.henüz fotoğraflar haricinde bilgisayarı görmedim nitekimde nuke 55 de kazaya kurban gitti ilk görüşte heyecan ilk görüşte aşk olmazsa casperdan da vazgeçebilirim,estetik,malzeme kalitesi olarak ürünü görmek istiyorum..dilerim herşey istediğimiz doğrultuda gelişir,kolay gelsin
  • Düşünsenize bi Nuke55 esasında evinden hiç çıkmadan Caspera dittim geldim , özellikleri şöyleydi böyleydi diye yazılar yazan birisiymiş.
    Ne komik olur.
  • bnce nuke55 notebuuku aldı bizi unuttu...
  • Yahu yeni bir konumu açsak.
    "NUKE55 'i görenlerin,duyanların sevabına ..... nolu telefona haber vermeleri dileğiyle" diye
  • arkadaşlar casper lar herelde casper store lara gelmiştir ben bu gün bi bakiiim hepinize bilgiler wereyim tabii görebilirsem 2 - 3 gün önce istanbul a geldiyse adapazarına gelmiştir die düşünüyorum az sonra çıkıp bakıjam inşallah şu ütopik cihazlarla karşılaşırım we herkesin mrk ını nuke55 e ek olarak gideririm bana şans dileyin
  • yolun açık olsun
  • nuke 55 yalan oldu dilerim bluesnight arkadaşımızda kaybolmaz :)altı üstü bir dizüstü valla,alan yok mu gören bilen ya?nukeeeeeee 55,blueeeeeeeeesnight :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolkywolky

nuke 55 yalan oldu dilerim bluesnight arkadaşımızda kaybolmaz :)altı üstü bir dizüstü valla,alan yok mu gören bilen ya?nukeeeeeee 55,blueeeeeeeeesnight :)

bana nie yapıon bak geldim şimdi söölicem

• hadi söylede bilelim bluesnight kardeş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkywolky -- 30 Ağustos 2005, 18:42:24 >
  • makine adapazarına gelmiş arkadaşlar sigaramı yaktım we artık yazıyorum laptoplar yeni gelmişti paketten ben açtırdım we ilk çıkan combo 1,86 model açılma problemli çıktı herkes dumur oldu nazar ettiğimi düşündüler makineyi yanımda casper genel merkezine iade yaptılar
    şimdi sıra ikinci makineye geldi açtık 1,73 dvd writerli modeli inceledim makine muhteşem karizma ama resimdeki gözlemlediğim karizma bana göre yoktu olsun yinede muhteşem kasaları war bu modellerin eskiden bileklerin değdiği we zamanla aşınan yerlere çözüm bulmuşlar klawye konusu biraz muamma çünkü klawye biraz kasaya göre 1-2 mm yüksek ekrana ne yapar düşünün bir de klawye takımı ytuşlara bastıkça hafif aşağı çöküo eski kasalarda bile bööle deil casper ın bu konuda müşteri temsilcisinin yorumu" klawye yüksek ben beğenmedim bu konuyu HP, DELL,TOSHİBA çözmüş galiba maliyete etki ettiği için casper yapmamış" yorumu değerlendirin. optik philips marka makine sessiz hiçbir program yüklü deildi ofis de dahil açılış süre güzel hele 1,73 olduyğunu düşünürsek we ram 512Mb bu halde ram in %45 ini yiyordu makine we ekran kartı paylaşımlı deildi düşünün! sistem bilgisine tam giremedim touchpad müsaade etmedi mouse da yoktu kasası kalitreli kalwye düşündürüo biraz makinenin en muhteşem şeyi wri yolu hızıydı(fsb) ben we müşteri temsilcisi buna akıl erdiremedik normalde sonoma lar 533 mhz olmuyomudu bu cihaz 800 mhz , ram ler ddr2 533 mhz , ekran casper ın masaüstü 17" lcd monitörünün kalitesinden iiydi , 15,4" biliosunuz ,ekran kartı ge force go 6600 128MB , ordayken teknik servis problermi olan bir müşteri wardı aynı şekilde müşteri temsilcisi de servisten memnun deil inşallah servis e işiniz düşmez çok lakait dawranıyoarmış serviste düşünün sıfır yanımda açılan cihaz çalışmadı iadeye gitti kalite kontrol nasıl yapılıosa artık ikinci sigaramı yakıom bi saniye makinenin 64 bit e dönüşümü yok ( bios güncellemesi we cpu deşimi gb bişii olmuomuş) anakart we cpu deişcek onun maliyetide yeni laptop a yakın biliosunuz. bu iş yattı yane vista 32 bit e dewam , os; xp home pro farkı 66 usd ram farkı 1gb için ; 70usd ,
    ben şaşırdım adam casper hakkında nasıl bööle konuşuo ama çanta weriolar HP gibi(taksiyi satıpta direksiyonunu wermemek nasılsa laptop satıpta çanta wermemek ööle bişii) çanta wermemezlik yapmıolar hatta ısrar edenler camera bile alabilirler ama iskonto yok peşin fiyatına bonus a 12 taksit war
    sonuç olarak casper a bir yapsamda ben beğendim eğer ben beğendiysem çoğu kişi beğenir ama burdan datron , monster v.b. markalara teşekkür ediyorum onlar olmasa bu laptopları bu fiyata .ah alırdık
    şimdi makineyi görmüş biri olarak ikilemde kaldım 64 bit mi istiyorum yoksa 32 bit çok muhteşem bir makinemi? eğer buna bir karar werebilirsem çok ii olajak ya bunu yada HPnx6125 turion u aljam bakalım hayırlısı ne ise o olsun söyleyeceklerim bu kadar almak isteyen sakın kaçırmasın tek sorun 32 bit ten dönüşümü yok bu konuyada burdan nokta koyalım eğer casper ın genel merkezi casper store lardaki gb müşteri ile ilgilenip onları düşünen bir yapıya sahip olsaydı casper şimdi şu an olduğu yerden bir hayli ileriide we müşteriyi peşinde sürükleyen bir marka olurdu herşeye rağmen burası TÜRKİYE diyor we alacaklara sakın kaçırmayın diyorum oyun oynamamış olsamda gördüğüm kadarıyla ısınma problemi yok cpu; touchpad in sağında kalıo onu sewmedim keşke solda olsaydı optik solda kalıo we çok güsel herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesnight -- 30 Ağustos 2005, 19:17:20 >

• we ek olarak burada tartışılan 2,0 ghz modeli gelir gelmez satılmış sate 1 tane gelmiş1499usd+kdv gelirgelmez satılıosa düşünün
  • bluesnight nuke 55 den vazgeçiyor seni tek atıyorum bankoo :)teşekkür ediyorum öncelikle.sen şimdi ne diyorsun 32 bit vista dersem (bu makineyi normal şartlarda ya cuma ya da pazartesi alacam) git hemen al der misin?sen hangi modeli inceledin?geçi dış görünüş olarak çok önemli değil.1,73 üde incelesen aynı bir fark yok ben 2,0 CPW-2000 7685B alacağım.ne diyorsun kardeşim gideyim alayım mı?daha hiç görmeden sana soruyo fikirlerinide merak ediyorum açıkçası hemde çok..
  • dediğim gb 32 olayı sana göre hoş ise al benide etkile bende alıyım ama ben 64 bit istiom diosan HP yi we HP nin anakartı intel tabanlı o iş nasıl oluo bende anlamadım! makineyi görme bence hemen alırsın
    olay aslında basit bu laptop u ne saman deiştirmeyi düşünüon 2-3 yıl gb bir süre warsa kafanda bunu al! gerçekten karizma casper dünya kupasında 3. olmuş türkiye gb o karizma güsel ben eğer babamı ikna edebilirsem 2 yıl sonra deiştirmeye bunu alırım bende senin gb 1499usd+kdv olan modeli alırım alırsam eğer
    fazla zamanımda kalmadı 21 eylülde benim ünv. başlıo gidicem eğer sakaryada okusaydım beklersim babalar gb masaüstüm far ama maalesef sürem kısıtlı biri alsada bise de telkinlerde bulunsa çünkü kullanmak bajka bişiii bakmak gb olmuo hele teknik sercis deneyimi olsa bide bisim için iii olurdu ama onu o arkadaşı bilmem al bence ama 2-3 yıl sonra 32 bit nasıl satılacak onu bilemem beni en çok o düşündürüo kime satacaz bunları we değeri büyük ölçüde düşüer satılsa dagerisi inan sana we parana kalıo emin ol makine alınacak bişii ama intel politikası 32 bizi böööle apıştırıp yerimizde kalmamızı sağlı hayırlısı ne ise o olsuntercihinde başarılar eğer bunu alırsan yada bajka model bu topicde bisi bilgilendir eğer özel msj atmak istersen : bluesnight@gmail.com burayada yazabilirsin

• ben cpw v.s. 1,73 ü inceledim dvd writerli modeli yani bu makinenin 1,73 ü fark sadece bu ama kasa felan aynı
  • ya 3 seneye n eolur hiç bilmiyorum açıkçası hayatımızda ilk defa böyle bir sendrom yaşıyoruz bilgisayar ve teknoloji adına.3 sene sonra acaba ben olacak mıyım! :)) ya olurum belkide bugünün en iyisini alma taraftarıyım.eğer bugün amd bir işlemci alsak ne kadar iyi bir işlemci alabileceğiz amd sistemler o kadar hızlı değil kalitesindende şüphem var!intelde boş değil heralde mutlak düşünceleri vardır,çünkü pazarda kalmak isteyecektir,emeklilik daha erken:))
    diyorsunki bu ürün harika:)bende diyorum ilk görüşte aşk vardır hani,cebime paramı koyup gidecem eğer çok etkilenirsem hiçte gözünün yaşına bakmadan alıp gelecem bu ürünü..3 sene büyük bir zaman dostum beklemeye değmez ömür dediğin ne kadarki?ya ben çok bunalım oldum bugün:)gün gelir 3 sene sonra yine en iyisini alırız bugün olduğu gibi...düşüncem bu..herkese kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkywolky -- 30 Ağustos 2005, 19:16:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wolkywolky

ya 3 seneye n eolur hiç bilmiyorum açıkçası hayatımızda ilk defa böyle bir sendrom yaşıyoruz bilgisayar ve teknoloji adına.3 sene sonra acaba ben olacak mıyım! :)) ya olurum belkide bugünün en iyisini alma taraftarıyım.eğer bugün amd bir işlemci alsak ne kadar iyi bir işlemci alabileceğiz amd sistemler o kadar hızlı değil kalitesindende şüphem var!intelde boş değil heralde mutlak düşünceleri vardır,çünkü pazarda kalmak isteyecektir,emeklilik daha erken:))
    diyorsunki bu ürün harika:)bende diyorum ilk görüşte aşk vardır hani,cebime paramı koyup gidecem eğer çok etkilenirsem hiçte gözünün yaşına bakmadan alıp gelecem bu ürünü..3 sene büyük bir zaman dostum beklemeye değmez ömür dediğin ne kadarki?ya ben çok bunalım oldum bugün:)gün gelir 3 sene sonra yine en iyisini alırız bugün olduğu gibi...düşüncem bu..herkese kolay gelsin..
    sana katılımıyor deilim ömür meselesine gelinje acaba bu ürünü aljak ömrün farmı o bile belli deil ama bir standartlara göre konuşmak zorunda yız kimse ömrünü bilemez haklısın galiba 3 sene az deil, turion seçeneği fazla deil, ya beklijen yada bööle bişi aljan artık hangisi uygunsa ama ALLAH kimseyi casper teknik servisine düşürmesin diyor galiba senide görünje bunu alıjam diyorum çünkü oyun olmadan olmuo her ne kadar nfu 2 v.b. oyunları oynasamda onlarda ayda yılda bir, ünv. grafik işleri de lasım hele bilg. dersleri de düşünülürse gel beraber alalım diijem ama hem sen benden 1 hafta önje almak istion we nerdesin bilimiom, ama alırsan nuke55 gb buraları unutma ( nuke55 in arkasından atıp tutuoz ama adamın şu an ne işle uğraştığını da bilmioruz ona da haksızlık yapmamak lasım gbme gelio neyse) özellikle beni unutma (yaşasın egoizm) arkadaşım şimdiden hayılı olsun casper ın umud ediyorumki beni ilk görüste etkileyen cihaz seni etkileyecek bu ara unutmadan kasa ile akran ı birbirinr bağlayan klips warya ekranın tepesinde casper da o yok daha karizma olmuş çünkü onlar kırılıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesnight -- 30 Ağustos 2005, 19:27:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bluesnight

dewam eder çünkü 1 - 2 yıl daha geçiş süresi war ama bitecek gb bişii artık arkadaşlar bu ara dün bir tanıdık abinin ewine gittim makinesine oyun yüklenmiodu ! yüklrdiğini oynatmıodu baktım m akine CASPER laptop için ii bir deneyim olacağını farkettim marka açısından ! foxconn die bir aNakartı far laptop ta bilmem fan kamyon gb we arkadaşlar adamlar hdd 2 ye bölme ihtiyacı bile hisssetmemişler sadece c klasörü wardı neyse uzun uğraşlardan sonra format attım we makineyi 2 böldük sonra hdd tanımaya bajladı derin bi ohh çektim ! ama CASPER benim için öldü (markayı kötülemek istemiyorum ) ama ben artık düşünmüyorum kesin HPnx6125 alıcam adamlar hala tüketiciyi biyerlerine sallamıyolar satana kadar dayı diolar sonra gerisi hikaye sate bunları bilmenizi istedim

birde ben bunu gördüm bluesnight!!!

• ewet haklısın casper teknik servisini hala sewmiom ama makineye bayıldım napiim ilk görüşte aşk we buradaki casper store un bana gösterdiği ilgi beni çok etkiledi , yane orda kendimi inkar etmedim masa üstü sistem alacaksam yine casper almam , ama laptopda ööle bi şans yok we bu yeni bir ürün her şeyiyle ... baktım we inceledim casper eski yaptığı hataların çoğunu çözmüş , galiba geriye kalan sorunlarıda bir dahaki jenerasyonda çözecek inşallah bir de laptop masa üstü gb çok teknik servise ihtiyaç duymuo o beni sewindirio we bu arada arkadaşlar artık lisanslı bi işletim sistemi alın benje çünkü microsoft 1 sene içinde lisanssız os lere güncelleme wermeme kararı almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesnight -- 30 Ağustos 2005, 19:34:32 >

• Bende Casper almayı düşünüyorum 1499+kdv olan modelden.Ağırlıkla ilgili herhangi bir haberi olan var mı?
  • bluesnight etkilendim gerçketen kassası güzel diyince
    benimde aklımda 32 bit 64 bit problemi var..onun iiçin son umut olarak cebit e gitmeyi istiyorum belki yeni turionlşu modeller vardır..
    bi de elimde casper ın bi kitapçıgı var..
    orda 1,86 lık combolu bi notebook da ethernet gigabit ken
    2,00 lik olan şu 1499$+kdv de ethernet 10/100 bu konuda bi bilgin varmı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.