Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef bilmiowum belki oraya yanlış yazılmıştır ama, ööle olsa bile gigabit e geçene kadar en az 10 yılımız war o önemli deil hem en fazla 10 usd ekleyerek gigabit eternet alırsın cebit te bişiler görürsen bize de açıklamayı unutma
  • gigabit lan ileriye yönelik yapılmış bi teknoloji çok fazla kafana takmana gerek yok,internet için 10 megabit bile yeterince fazla 100megabit ise sadece ağlarda bilgisayarlar arasında veri transverinde işine yarar ki oda hardisk performansına çok bağlı,100megabiti 8e bölersek 12.5megabyte oluyo,bugünkü 7200 devirlik hardiskler eniyi durumda bile maksimum 50 yada 60 megabyte civarında veri transveri yapabiliyo notebook larda dahada yawaş bence çok fazla sorun etmene gerek yok tabi hardiskinin veri tranverinden maksimum düzeyde yararlanmak istiyosan 0 başka,belki ağlarda sürekli veri transveri yapan birisindir
  • Franci aynı şeyi bende gördüm.umarım 2,0 da da gigabit vardır.arkadaşlar ben adanadan yazıyorum.2,0 lık modele 1Gb rem taktıracam 1499+50*%18=1827,82 bu fiyata peşin alırsam %5 iskonto yapıolar(dua edin dolar düşsün)bu da oluyo 2,300 ile 2,400 ytl arası.ben alıcam bunu bu kadar düşündük yeter.bluesnight ve nuke 55 arkadaşımızda zaten yeterince sağlam fikirler veriyo 1.dereceden izleyerek.nuke 55 arkadaşımızında canı sağolsun.belkide ürünü aldı belki almadı.o da birgün bişeyler yazacaktır buralara
    arkadaşlar bir şey için çok fazla düşününce beklentilere hiç uymuyo mutlaka bir yerde bir problem meydana geliyor.en geç pazartesiye kadar ürün elimde olacak mutlaka sizede yazarım..ama olur ya benden önce alanlar olur makineyi max.bir şekilde inceleme fırsatı bulur fikirleri vardır iyi kötü her zaman paylaşırız,umarım herkesin istediği gibi birşeyler olur,bluesnight gel adanaya ben bu fiyata alacam sana ürünü:)hem iki tane alırsak mecbur bir indirim daha yaparlar değil mi?sevgiler gönderiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkywolky -- 31 Ağustos 2005, 9:36:16 >

• selam millet!
  • bu hafta içinde bende bir CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B alıcam. Bugüne kadar kafamda çok fazla soru işareti vardı . Daha doğrusu Fujitsu&siemens m1425 ile casper sonoma 2.00 modeli arasında karar verememiştim. Fujitsunun belli bir marka imajı var. Casper'ın CPW2000-7685B modelinin ise komponentleri fiyatına oranla mükemmel. En sonunda Casper almaya karar verdim. Bu belkide zar atmak ama ben şansımı denicem.
  • Jackal78 hayat zaten bir kumar değil mi?bende kumar oynayacağım tarihi bekliyorum en geç bu hafta sonu CPW-2000 7685B
    allah izin verirse bir sorun çıkmazsa elimde olacak.umarım cihazı aldıktan sonrada hiç başım ağrımaz tek temennim bu..anllicağın kumarda kazanmakda var kaybetmekte...
  • Arkadaşlar gerçektende fiyat / performans oranı bu Casper'ların iyi. Bence alınabilir. Kafanıza yattıysa alın derim.
  • Bu arada burada sonomalı casper almayı düşünen arkadaşların çoğu bu notebooku almak için önce başkalarının makinayı alıp bi yorum yapmasını bekliyordur sanırım. Böyle devam ederse kimse almayacak heralde. bende beklemiyo değilim açıkçası
  • performansını ölçme fırsatın oldumu ki?
  • wolky wolky bu ardaa bana +512 ramin 64$ olduğu söylenmişti casper tarafından. 50 $ olduğuna eminmisin? Belkide ben yanlış hatırlıyorum
  • combolu modellerin gigabit olup ötekilerin olmaması garip..
    bide harddisk i farkını verip 60 tan 80 e çıkarabiliyormuyuz?
  • bu arada şimdi casper ın sitesine baktım 2.00 Ghz li notebook ta ethernet gigabit iken
    kitapçıkta gigabit deil..
    casper ı anlamıyorum..
  • evet 1gb rem farkı 50 dolar+kdv.valla herkes birilerinin dizüstü almasını bekliyor ama bu işler beklemekle olmayacak heralde.valla ben gitcem almayada cuma ya da pazartesi dolarda bi düşerse tm işte:)))arkadaşlar bugünün kuru ile 1 gb rem farkı dahil peşin kdv de dahil 2325 ytl ye alıyorum bu ürünü!!!adanadan haberiniz olsun..eğer hep beraber alalım diyorsanız ben varım bu ürüne %5 indirim yapılmış hali dolayısıyla 2-3 ya da 4 kişi gidersek düşünsenize neden %3 daha indirim yapmasınlar?bluesnight nuke 55 yorumlarınız ne oldu?haydi millet hızlı olun dolar tıkırdamaya düşmeye başladı!biliyormusunuz önceki hafta dolar 1310 a kadar düştü eşşek kafam keşke o gün alsaydım bu ürünü,gerçi bazı şeyler kısmet hayırlısı olsun..sevgiler..Wolky
  • alında herkez bi bayram edip peşinizden gelsin.Bu sefer msi gibi olmıcak bende alıcam.
  • arkadaşlar ürünü alanlara we alacaklara sölüowum touchpad de scroll yok onçün kesinlik le mouse alın derim yoksa kullanamazsınız ısrar edin hediye wersinler! bu arada casper ın kar marjı %13 - 14 arası ona göre peşin alacaklar bunu göz önünde bulundursun ama adımı wermeyin taksitte ise indirim yok sate bonus a % 5 weriolar taksit ten ettikleri zararda üstüne gelince bişii kalmıo ! ürün fazlasıyla ii casper a göre yaw bana kızacak bazıları ama sölicem yinede aşağı yukarı datron,moster ın buna muadil modelleride bu fiyar hatta casper daha ucuz galiba, onları almayı düşünenler casper ı gözü kapalı alsın heleki peşin'e 12 taksit de cabası fazla yoruma artık gerek yok casper bu fiyata bu özellikle anlatılmaz ,yaşanır

tamam biraz ukalayım kabul ediyorum ama daha bajka bişi gelmio aklıma alın artık sizde birde sizleri dinlielim makineler casper store larda bu kadar incelenebilio fazlası olmuo ok hepinize sevgilerle

• bu arada her türlü upgrade seçeneği mevcut siz isteyin yeterli
  • arkaadaşlar selam ;

öncelikle bi anda aradan kaybolduğum ve sizleri merakda bırakdığım için özür...
    olay şöle gelişti bilgisayarımı satmıştım ve bi akrabama topladığım bilgisyardan adsl ile bağlanıyordum fakat ne olduysa adamın bilg. isteyeceği tuttu ve pazartesi akşamı bilg. göndermek zorunda kaldım artık bilgisayarsızdım..
    Öğretmen olduğumdan okula gidip girmekde işime gelmedi...
    ve sizlere yardımcı olamadım...

okuldaki arkadaşlarlada bu süre zarfında tertışmaya devam ettik geleceğe yönelik yatırımmı yoksa mobil patronu sonoma mı?????

ve bizde sizler gibi hala çözemedik...ve arkadaşlar almakta olduğum casperımdan beni vazgeçirip (aslında ürünü beğendim ve pazartesi alacaktımda........) hele şu cebit e gidelim bi bakalım ondan sonra kararını kesinleştirirsin dediler bakalım haftaya salı ya kadar beklemeye karar verdim..

bu arada alışveriş yapmak için carefour gittim acer 5002 wlmi de kampanya varmış.1799ytl ve 100 milyon indirim çeki var.yani1699ytl. biliyorsunuz bu 5002 lerde batarya oldukça kısa gidiyordu (1,5-2 saat) bu yüzden millet şikayetçi idi.İnfonic yetkilisi oradaydı ve 5002 modeli için özel 8 hücreli batarya getirmişler ve satışta su anda bataryanın fiyatıda 79$+kdv işte alışveriş çekinede bi batarya alsanız kurtarır diyorum
    amd turion 1.6 lı acer 5002 inceleyenlere duyurulur..........tekrar kusura bakmayın diyorum bu msj da zaten arkadaştan atıyorum..laptop alana kadar böle sürünecem heralde...Slmlar...

• Yahu Carrefour'un yaptığı kampanyadan ne olur??

Vatan'da bile 16 taksitli fiyatı 1.648 YTL'ye geliyor. Avantajlı değil yani..
  • arkadaşlar bende şimdi casper store dan geliyorum...
    bende inceledim nottebook u ama acamadım adam pili yok falan bişeyler saçmaladı bende ısrar etmedim..
    dış görünüşü gayet hoşdatronlardan daha iyi yani
    ama kasayı klavye pek hoşuma gitmedi özellikle klavye bluesnight ın dedigi gibi havada duruyo biraz emanet gibi..
    kasada sagda kart okuyucu öteki tarafta optik okuyucuyu koymuşlar acıkcası hala içimde bi şüphe var..
    son olarak cebit e gitmeye calışıcam..orayı da inceledikten sonra karar vericem..
    bi de ram i 1 gb yapıp hd 80 gb yaparsak 100$+kdv gibi bi fiyat söyledi..bana biraz pahalı geldi sizce nasıl??
  • upgrade seçeneklerinde sundukları fiyatlar gerçekten uygun cebit e gidenler fiyatlar hakkında bilgi wersinler biletler biletix de wardır inşallah
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.