Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bu notebook'un Ankaraya gelmesi daha haftasonunu bulur diyip duruyolar yahu.
    Sonomalı ekran kartı on board olan bir model var burdaki storelarda.

Aramızda para toplayıp bir tane numune mi alsak acaba?

Bu fuar geyiklerini bende düşünüyorum esasında.
    Fuarda fiyatında daha uygun birşeyler veyahut promosyonlar yapılabilir mi?
    Esasında şu MSI'ın modelinide görmek vardı ama ortalıkta yok hala.

Bu arada Vista'nın 32 bit olanını duyunca 64 bitli Turion'u beklemenin Notebookta bir mantığı olduğuna inanmıyorum.Eh yazılımlarında aynı platforma taşınma süresinide düşününce çok saçma geliyor şu an için.

• aslında saçma deil ama bu fiyat/ferformans oranı ii olan casper saçmalatıo işte adamı bu olmasa direkt HP turion aljam ama olmuo işte bu ağır gb babamı bekliom son kararı ferjez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesnight -- 31 Ağustos 2005, 16:44:08 >
  • Artık beklenecek süre gittikçe daralıyor çünkü bir arkadaşında dediği gibi dolar 1.310.000 seviyelerinde geziniyordu.
    Varil 70 Doları geçmiş durumda.Dolar çıkmaya devam edecek gibi gözüküyor.
    Ne kadar erken alırsak artık o kadar iyi gibi.
    En azından ben öyle düşünüyorum.

Şu anda bile kabaca almayı düşündüğümüz bilgisayar 1500 $ + KDV = 1770 $

Dolar bu aralar en son 1.370.000 'leri gördü.

1.370.000-1.310.000=60.000 TL

1770$ x 60.000 TL= 106.200.000 TL eder arkadaşlar.

Ve tüm bu fark 7 gün içinde oluştu.

• mrk etme zarar azaldı dolar şu an 1,349 ytl zararın neresinden dönülse kardır onun için hemen al bize izlenimlerini anlat
  • Yok fuardı Yok Turiondu derken doları 1.500.000'de gezinirken görürüz biz.
  • ya kim diyo touchpad yok die?ya fotoğrafta kocaman touchpad var görmüyor musun?klavyeden kart okuyucudan optikten bahsetmişsiniz bırakın bunları boşverin allahınızı severseniz yaa..kardeşim bir araba alıyorsun kasası hoşuna gitmişse alırsın gitmemişse almazsın.buradaki tartışmalar bence gereksiz,bişeylerin eciğini böcüğünü çıkartmak anlamsız.bekleyelim görelim demek de yanlış storelerde ürün var.açıkçası casper diyip alacağım çok fazla beklemenin bir anlamı yok.borsa yükseldi dolar düşüyo..cebitti şuydu buydu dikkat edin alacak olan beğendiyse çok beklemesin hemen alsın.dolar faktörüyle 100-150 ytl iyi para.nuke 55 yaktı,bluesnight kararını değiştirdi.bir tek ben kaldım heralde..ben adanadayım beraber almak isteyenler msj atsınlar..selam..
  • Ben daha ürünü bile göremedim.
    Elimi sürmedende almayı düşünmüyorum açıkçası.
    Bu nasıl bir dağıtım ağıki İstanbuldan 1 hafta sonra Ankaraya geliyor.
  • ankaraya nasıl gelmedi ya eskisehirde baktım ben hatta adamın dedigine göre 15 tane satmış spariş verirsem 1 hafta sonra alabilirmişim
  • Daha bir saat önce necatibeydeki Store'dan geliyorum.
    Neden yalan söyliyimki?
    Ellerinde sadece 1 tane sonomalı ama bütünleşik ekran kartlı olan modeli vardı.Onu göstermeye kalktı satıcı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Franci

ankaraya nasıl gelmedi ya eskisehirde baktım ben hatta adamın dedigine göre 15 tane satmış spariş verirsem 1 hafta sonra alabilirmişim

Klasik esnaf söylemi işte.
    15 tane satmıştır hemen.
    Elinde kalmamıştır.
    Ama sipariş edersek getirelim. yemezler.
    keşke adama kasalarının neye benzediğini sorsaydın.

Sattık kısmının dışında adamlarda bana sipariş verin haftasonu getirtelim dediler.
    Bende neden görmeden alayım dedim.
    Kalkıpta ram almıyoruz ki 2 milyarın üstünde birşey alıyoruz.
    İnsan desktop bilgisayarına 40-50 dolarlık kasa bile alırken bakıp alıyor neden notebook'a bakmayalım ki?

• bluesnight ??kardeş emin misin touchpad yok hee!!!touchpad dan kastın nedir pardon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkywolky -- 31 Ağustos 2005, 17:38:39 >
  • Arkadaşın demek istediği touchpad var sadece touchpad te scroll düğmesi yok...
  • iyi fiat ama bizim gibi küçüklere diz üstü yakışmaz
  • ya kardeş adam touchpadi beyenmediğini kastedmiş touchpadsiz notebook olurmu,gerçi ben hiçbirzaman touchpadleri beyenmem herzaman mouse ile kulanmak daha ii BENCE!,tabi dışarda kulanıyosan o başka biraz touchpade mahkum olabilirsin
  • Hakikaten evinde filan mouse yerine touchpad kullanan var mıki?
    Bence ufak bir ayrıntı.Gereksiz diyebiliriz.

Hatta artık insanlar notebook çantasında ufak mousesuz (mousecukta diyebiliriz bunlara) gezmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 31 Ağustos 2005, 18:29:55 >
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Hakikaten evinde filan mouse yerine touchpad kullanan var mıki?
    Bence ufak bir ayrıntı.Gereksiz diyebiliriz.

Hatta artık insanlar notebook çantasında ufak mousesuz (mousecukta diyebiliriz bunlara) gezmiyor.

• ya bluesnight touchpad yoksa at gitsin dedim yani:)her zamanda mouse kullanılmıor yani bu amaçla bunu söyledim sordum touchpad e ihtiyaç da var elbet bunu yapan bu amaçla düşünmüş ve yapmış.bence mutlaka vardır dedim touchpad.e tabiki küçük mouseciklerdende almak gerekir.sevgiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkywolky -- 31 Ağustos 2005, 19:10:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolkywolky

ya kim diyo touchpad yok die?ya fotoğrafta kocaman touchpad var görmüyor musun?klavyeden kart okuyucudan optikten bahsetmişsiniz bırakın bunları boşverin allahınızı severseniz yaa..kardeşim bir araba alıyorsun kasası hoşuna gitmişse alırsın gitmemişse almazsın.buradaki tartışmalar bence gereksiz,bişeylerin eciğini böcüğünü çıkartmak anlamsız.bekleyelim görelim demek de yanlış storelerde ürün var.açıkçası casper diyip alacağım çok fazla beklemenin bir anlamı yok.borsa yükseldi dolar düşüyo..cebitti şuydu buydu dikkat edin alacak olan beğendiyse çok beklemesin hemen alsın.dolar faktörüyle 100-150 ytl iyi para.nuke 55 yaktı,bluesnight kararını değiştirdi.bir tek ben kaldım heralde..ben adanadayım beraber almak isteyenler msj atsınlar..selam..

ben antalyadayım.beni ilgilendiren iki şey var.

1.KASASI monster datron cbox BUNLARDAN İYİMİ?
    2.LCD EKRANINDA hızlı oyunlarda GHOSTİNG varmı?

bu iki soruyu cevaplamadan almam.

• quote:

Orjinalden alıntı: atyay

touchpadsiz notebook olurmu,

Olur.. IBM'lerin çoğu modelinde touch pad yok. Onun yerine track point diye ufacık tefecik içi dolu turşucuk bi "joystick"cik var.

Bu alete alışmak zor ama bi alışınca da touch pad kullanmak zor gelio insana.

Ev kullanımında ise mouse kullanmayan kendine eziyet ediyodur derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

quote:

Orjinalden alıntı: Franci

ankaraya nasıl gelmedi ya eskisehirde baktım ben hatta adamın dedigine göre 15 tane satmış spariş verirsem 1 hafta sonra alabilirmişim

Klasik esnaf söylemi işte.
    15 tane satmıştır hemen.
    Elinde kalmamıştır.
    Ama sipariş edersek getirelim. yemezler.
    keşke adama kasalarının neye benzediğini sorsaydın.

Sattık kısmının dışında adamlarda bana sipariş verin haftasonu getirtelim dediler.
    Bende neden görmeden alayım dedim.
    Kalkıpta ram almıyoruz ki 2 milyarın üstünde birşey alıyoruz.
    İnsan desktop bilgisayarına 40-50 dolarlık kasa bile alırken bakıp alıyor neden notebook'a bakmayalım ki?

ben adamın dedigine göre konuşuyorum belki satmıştır belki satmamıştır ama bana bi tanesini gösterdi o da satılmış yani notebook eskisehire geldi anlatabildimmi
    sadece eskisehire gelirken ankaraya gelmemesine sasırdım o kadar!!

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.