Casper genel olarak kar marjını çok yüksek koyan bir marka, bu laptopun fiyatı performansına göre çok iyi. Bunun duygusal bi nedeni olabilir mi sizce?
duygusal derken kastın nedir anlamadım fakat bildiğim ya da inandığım bir şey var şahsen pro 2000 datron ve monster dizüstülerden en az 1 adım önde..
Tabi ki o tür barebone sistemlerden daha avantajlı netice de Casper da üretici bir firma değil onun da yaptığı bi tür toplama, parçaların kalitesi neyse notebook da o oranda kaliteli. Dikkat etmek istediğim nokta birden büyüyen cep telefonu pazarı gibi notebook'larda da böyle bi büyüme söz konusu. Türkiye bu tür barebone sistemlere daha yeni alışıyor dolayısıyla birikmiş bir kullanıcı kitleci henüz oluşmadı yani ne gibi sorunları beraberinde getircek bilmiyoruz. Casper alcak arkadaşlara parçaları tamamen kendisi üreten Acer, Toshiba, Packard Bell, HP vb. markaları bi daha inceleyip oyle karar vermeleri konusunda uyarmak istedim. Umarım geçmişte oluşan casper antipatisini silecek oranda kaliteli bi ürün toplamışlardır.
parçaları tamamen kendisi üretiyo derken nelerden bahsediyosun?
yane herkes beğendi ürünü ama ben bu olayın datron gb patlak wermesinden korkuom bi de düşünüyorum casper zorla kazandığı karizmayı(masaüstü sistemde) laptop a mı taşımak istio yada bu karizmayı kaybetmek uğruna çenç ürün yaparmı bana yapmas bg gelio inşallah yanılmıyorumdur bekleyelim bi 15 gün daha ancak benim o kadar waktim far malum üniversite son kararımı o saman ferijem ya bu ürün yada HP nx6125 amd turion alıcam bakalım ne olur
quote:
Orijinalinden alıntı: bluesnight
yane herkes beğendi ürünü ama ben bu olayın datron gb patlak wermesinden korkuom bi de düşünüyorum casper zorla kazandığı karizmayı(masaüstü sistemde) laptop a mı taşımak istio yada bu karizmayı kaybetmek uğruna çenç ürün yaparmı bana yapmas bg gelio inşallah yanılmıyorumdur bekleyelim bi 15 gün daha ancak benim o kadar waktim far malum üniversite son kararımı o saman ferijem ya bu ürün yada HP nx6125 amd turion alıcam bakalım ne olur
ozamana kadar üstediğin ürün tükenmesin bihafta bi haftadır
biterse bi ürün satamaz o olur bende onu almam casper onu göze alamas rahat ol
nuke55 dostum,bilgisayara en yakın arkadaşımız sensin.eğer güzel,bizim için önemli olan yorumlarını yarın ürünü aldıktan sonra buraya aktarırsan ben inanıyorum bir çok insanın yüreğine buz gibi su serpmiş olacaksın tekrardan.dolayısıyla pazartesi bir an evvel gelsinde artık bizi mutlu et..söz sende bekliyoruz heyecanla...
casper turionlu model getirmicek mi.MSİ gibi (msi 635 turion x700, msi 645 sonoma 6600 go).
arkadaşlar hakkatten hep beraber alırsak bu notebook u güzel bi indirim yaptırabiliriz.. geerçi aklım hala turionlarda fakat bu fiyata bu özellikleri bulmak çok zor.. nuke55 arkadalımıza göre kasasıda datron monster gibi markalardan daha iyi olduguna göre casper galiba benim sorunumu çözücek gibi.. barebone sistemlerin dezavantajları ne sizce?
Casper notebook sahibi yokmu aranızda... Artılarını eksilerini yazsın...
nuke 55??kardeşim ne oldu son durum nedir?aldın mı ürünü?bir hayırlı olsun demek nasip olmadı ya :))bekliyoruz kardeşim düşüncelerini..
casper ın performans/fiyat oranı ii de teknik servis we takılan parça kalitesi beni düşündürüo buna da biri açıkılık getirse hoş olurdu
Nuke55 nerdesin? Forum ağzından çıkacak kelimeleri bekliyor.
nuke55 bütün forum pusuda ama sen yoksun nerelerdesin söyle biz gelelim oralara
galiba arkadaşa nazar deydi,salığı iyimi acaba
nuke 55 tüm türkiye seni bekliyor.bence gel buraya yalanda olsa bişeler söyle yoksam millet kafayı yicek
nuke 55 kaçtııı daha dönmez aç kurtlar beklio onu ben de olsam gelmezdim
şok şok şok -notebook cinayeti! -nuke55 adlı bi vatandaş evinde ölü olarak bulundu! -uzmanların yaptığı araştırma sonucu casper marka notebook'un klavyesinde bulunan zehir nedeniyle öldüğü anlaşılmıştır -yetkililer terörist bi saldırıdan şüpeleniyor ve tüm notebook sahiplerini ve notebook almak isteyenleri çok dikatli olmaları konusunda uyarıyorlar
aslında casper mantıklı duruyo ama monsterların fiatları düştü