Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran kartı geforce 6600 olan bir turion var mı ortalıkta
    quote:

Orijinalinden alıntı: bluesnight

şimdi seçim sadece sonoma platformlu bir pentium mu yada amd turion mu bunu seçmem de bayağı zor olacak
  • bluesnight

aynen benim kaldığım ikilemdesin
  • piyasada benim bildiğim 3 tana turion far 128 paylaşımlı ekran kartı : HP nx6215 : http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1734&productid=bd45982

ACER aspire paylaşımlı :

ferrari 128MB ekran kartı far ati radeon 700 ekran kartı çok ii ama fiyatı da ii ama param yetmediği için bakmadım inceleyemedim tabi ama siz bakınhttp://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/listele.php?s=XQWbyh7fjTTtVQ4o9eX3TTIvhiYWbW&no=88
    aralarındaki en kötü ekran kartı acer aspire da far onu bilin ama ben HP alıcam yada intel ürünü casper
    ne olur biri bana karar wermem için bişiler söölesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesnight -- 27 Ağustos 2005, 18:27:09 >

• Nuke55 dostum aslında fazla düşünecek fazla bişey kalmamış...Ben bu hafta içi samsuna gececem ,insallah ordan alıcam bu notebooku...

Ama içimin biraz daha rahat olabilmesi için net çekilmiş fotoğraflarını görmem gerekiyor.Umarım pazartesi aldıgında bize test sonuçlarını ve çekebilirsen resimlerini gönderirsen cok faydalı olur.

Gittin gördün ve gördüklerini paylaştın valla ne diyim ellerine sağlık dostum...
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=86559&productid=bd45967
    ekran karti onboard 128 mb diye yaziyor ürün özelliklerinde
  • arkadaşlar ,hepimiz bir ürün almadan önce araştırıyoruz ve onca alet arasından seçeneğimizi 2 veya 3'e kadar düşürüyoruz.Zaten asıl sıkıntı bundan sonra başlıyor değil mi ? Teknoloji çok hızlı ,biz ise o kadar hızlı degiliz.Amd yada intel ,zaten topu topu 3 yıl hadi bilemedik 4 yıl gidecek bu laptoplar.Kendimizi o kadar da kasmamamız gerekir diye düşünüyorum...64bit olayı oturana kadar bizim laptoplar zaten demode olur..
  • dostum yanlıs yazılmıs olabilir ekran kartı paylaşımsız bu na dikkat ettim..Eminim yani.
  • nuke 55 dostum gerçekten yüreklerimize su serptin..bende adanadan yazıyorum.monster datron derken ismi yıllardır var olan casper ı düşünüyorum..açıkçası bu izlenimlerin benim için çok yeterli ve sağlıklı.önümüzdeki hafta sonuna doğru almayı düşünüyorum.arkadaşlar 512 DDR2 533 Mhz olan remi 50 dolar+kdv ile 1024 DDR2 533 Mhz yaptırıyorum ve aldığım yere ödeme şekli peşin olduğunda %5 de iskonto yapıyor size soruyorum ne kadar mantıklı?bu da demek oluyorki 1499+50*1,18=1827 dolar falan birde %5 peşin indirimi yaklaşık olarak 1735 dolara geliyor net.sizce nasıl?
  • saolasın ama ben yinede şunu söleyeyim ksıtlı bir zamanda gözümden kaçmış yada kişisel olarak benim beğendiğim ama sizin aaa bu arkadaş böle anlatmamıştı tarzında ki düşünceleriniz olabilir bu konuda herkesten anlayış bekliyorum...
  • anlıyorum nuke 55 insanlık hali böyle şeyler,merak etme,için rahat olsun.amd mi intel sonomalı bir ürünmü alsam diye düşünüyorum açıkçası bende ama intel diyorum.çünkü şu günün şartlarında alabileceğimiz en iyi ürünü alıyoruz.eğerki geleceğe yönelik birşeylerden bahsedersek geleceğin henüz daha ne getireceğinden emin olamadığımızdan ya da en kötü karar kararsızlıktan iyi diyorum allah izin verirsede önümüzdeki hafta içi bu ürünü alıyorum derim kardeş..
    bu en iyisi için rahat olsun...
  • quote:

nuke 55 dostum gerçekten yüreklerimize su serptin..bende adanadan yazıyorum.monster datron derken ismi yıllardır var olan casper ı düşünüyorum..açıkçası bu izlenimlerin benim için çok yeterli ve sağlıklı.önümüzdeki hafta sonuna doğru almayı düşünüyorum.arkadaşlar 512 DDR2 533 Mhz olan remi 50 dolar+kdv ile 1024 DDR2 533 Mhz yaptırıyorum ve aldığım yere ödeme şekli peşin olduğunda %5 de iskonto yapıyor size soruyorum ne kadar mantıklı?bu da demek oluyorki 1499+50*1,18=1827 dolar falan birde %5 peşin indirimi yaklaşık olarak 1735 dolara geliyor net.sizce nasıl?

hocam hesapda bir yanlislik yomu?(1499+50*1,18=1827) 1558$ yapmazmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falco203 -- 27 Ağustos 2005, 19:37:21 >
  • 1499DOLAR(PC)+50 DOLAR(REM)=1549DOLAR+KDV o da 1827 dolar net yapar sonra bundanda %5 iskonto düşersen 1735 dolar filan olur net ok?yanlışlık yok
  • quote:

Orijinalinden alıntı: wolkywolky

nuke 55 dostum gerçekten yüreklerimize su serptin..bende adanadan yazıyorum.monster datron derken ismi yıllardır var olan casper ı düşünüyorum..açıkçası bu izlenimlerin benim için çok yeterli ve sağlıklı.önümüzdeki hafta sonuna doğru almayı düşünüyorum.arkadaşlar 512 DDR2 533 Mhz olan remi 50 dolar+kdv ile 1024 DDR2 533 Mhz yaptırıyorum ve aldığım yere ödeme şekli peşin olduğunda %5 de iskonto yapıyor size soruyorum ne kadar mantıklı?bu da demek oluyorki 1499+50*1,18=1827 dolar falan birde %5 peşin indirimi yaklaşık olarak 1735 dolara geliyor net.sizce nasıl?

fiyat iyi eğer bu fiyata alabilirsen.bu özellikli başka laptop yok. varsa bile ben bilmiyorum..

yakından dokunmadan almam abi fs nin yeni laptopu gelmiş eski kasasından daha kötü bence laptopda kasa olayı bayağı fark ettirir.nede olsa dışarıda da kullanıcaz.

• quote:

anlıyorum nuke 55 insanlık hali böyle şeyler,merak etme,için rahat olsun.amd mi intel sonomalı bir ürünmü alsam diye düşünüyorum açıkçası bende ama intel diyorum.çünkü şu günün şartlarında alabileceğimiz en iyi ürünü alıyoruz.eğerki geleceğe yönelik birşeylerden bahsedersek geleceğin henüz daha ne getireceğinden emin olamadığımızdan ya da en kötü karar kararsızlıktan iyi diyorum allah izin verirsede önümüzdeki hafta içi bu ürünü alıyorum derim kardeş..
    bu en iyisi için rahat olsun...

daha önceki gösterdikleri o ürün değilmiş.bende düşünüyorum bakalım kasa olayını düzgün yapmışlarmı iyi ise % 60 alırım ben bu ürünü.

• quote:

1499DOLAR(PC)+50 DOLAR(REM)=1549DOLAR+KDV o da 1827 dolar net yapar sonra bundanda %5 iskonto düşersen 1735 dolar filan olur net ok?yanlışlık yok

bana antalyada % 3 demişlerdi arkadaşlar aramızda fikir alışverişi yapalım kazık yemeyelim...
  • arkadaşlar hepimiz aynı anda gidelim bakalım hoşumuza giderse hepimiz aynı anda alalım.bu kadar çok beraberce alınırsa bunlar bi kere daha indirim yaparlar eşşek değiller değil mi? :))
  • olabilir yanlız ben ANTALYADAYIM.

arkadaşlar burada önemli eksiklikler var .

--ekran kart gpu hızı ram hızı reel kaç hz de çalışır?
    --Lcd ekranı nasıl hızlı oyunlarda ghosting (gölgelenme) yaparmı? MSİ 510C yapıyormuş.sonuçta oyunda oynucaz bunda.
    --Kasası datron monster cbox gibi laptoplardan iyimidir?
    --Bu gibi sorulara hepimiz gözlem yapıp buraya yazalım iyisi ile kötüsüyle.
    aklıma gelenler bunlar bunlarda çözülürse bekle casper geliyom..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: nuke55

Arkadaşlar nihayet bugün mecidiyeköydeydim..Üretim kısmına Hülya hanımın yardımlarıyla girdim aslında kimseyi almıyorlarmış doğrudur çünki ürünler demonte şekilde gelmiş ramdi tuş takımıydı harddisk falan onları takıyorlardı bu yüzdende tam bir deneme fırsatı bulamadım adamların yoğunluğundan dolayı

İlk izlenimlerimi aktarayım.
    kasa görünüş itibariyle gerçekten hoş.Eski casperlara benzemiyor..Ve ilk açtığımda gayet sessiz bulduğumu belirtmek isterim.Kasa da 6 hücreli 4800 mah bir batarya bulunuyor.Ekran kartı nvdia geforce 6600 go buna özellikle baktım Lcd ekranıda hoşuma gitti ekranna sağdan ve soldan yandan baktığımda görüntüde bir bozulma yok gayet iyi bir görüntüsü var.
    5 dk da 2 defa fan devreye girdi 10 sn çalıştı sustu.fanda epey sessiz çalışıyor en öenmlisi 20 dk kadar kullandım fakat kasa gerçekten ısınmıyor tabi bilg.kastıracak program deneme fırsatım olmadı ama yinede kasanın ısınmaması güzel..
    Philips dvd writer var kasada western digital 60gb 5400 rpm(özellikle sordum) lik bir harddisk mevcut.
    o an fazla bir şey test etme imkanım olmadı fkat en azından powera basıp win.xp kaç sn açılıyor diye denedim tam power-xp açılış süresi 51 sn bil.herşey yüklemişler sadece antivirüs yoktu.diğer bütün prog.vardı..Gözlemlerim kısa sürede bunlardan oluşuyor.

gelelim düşüncelerime; tam olarak test edemesemde datron,monster,pro2000 almaya karar verip görüpte almamış biri olarak kasa onlardan çok daha güzel mosnster de sol üst yan tutuşuyordu. casperın kasası bana iyi gibi geldi...
    Almaya da karar vermiştim fakat oradan satış yapılmıyormuş.Pazartesi gidecem verecekler bi aksilik olmasa.
    Sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım şimdilik aklıma gelen bunlar....

arkadaşım bak burayı okursan nuke 55 kardeşimiz güzel şeyler yazmış.için rahatlasın biras ben kafaya koydum hayatta bazen en zor şartlarda bile kararlı olmak iyidir,ben önümüzdeki hafta içi kesin alacam bu ürünü sizede tavsiyelerim olur..

• quote:

1499+50*1,18=1827

bu bu islem icin soylemistim.(1499+50)*1,18 yapinca senin hesaba cikariz,Hesap dogru ok
  • iyi fiyat
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.