Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi siz birbirinize +1 vermeye devam edin.. Double verin, Triple verin..

Bana ne yahu.. Ama bana "anlamadan konuşma" falan gibi kıt laflar etmeden önce, forum nasıl kullanılır bir öğrenin..

(Ayrıca bir bakın bakalım önceden yazılanlara.. Kasa hakkındaki görüşlere.. "Anlamadan konuşma"ymış.. Keşke insan önce okuduğunu anlasa..)

Daha da birşey yazmam.. Siz eğlenin bu topic'te.. Tartışmayın, eleştirmeyin.. Kendi kendinize oynayın..
  • iasonion sevgiler kardeşim tm?hadi sende mutlu kal..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolkywolky

iasonion sevgiler kardeşim tm?hadi sende mutlu kal..

bak başbaşa kaldık küstürdük mü yoksam biz birbirimize yeteriz mrk etme (eleven +1)
  • bluesnight? sallla..ya hocam casperı aldık olduk adam kötü diyo var mı böyle bişe allahını seversen?ya yok böle bişe ulan güzel sağlam değilse içinde tut adamı psikolojikmen bitirdin yani..kardeş yarın gidip siparişini veriyorum..
  • Belirttiginiz notebook u dün gidip casper store dan satin aldim.
    Oncelikle arkadaslarin kotuledigi noktalara degineyim.
    1-)Klavye esniyor denmis evet klavyenin tuslarina sert basarsaniz klavye biraz esniyor. Ancak bir arkadas F9 tusuna basinca resmen klavye iceri gocuyor ve parmagim icine giriyor falan demis boyle bir durum kathiyen yok ya abartilmis ya da o arkadas sorunlu bir cihaza rastlamis.(Ayrica benim kullanimimda tuslar esnemiyor nicin tuslara sert basma geregi duyacaksiniz ki.. )
    2-)Kasasi kesinlikle diger markalardan cok daha kaliteli (Pro2000,Datron,Monster..) onlari da inceledigim icin bunu soyleyebiliyorum.
    3-)LCD nin klipsi yok evet dogru ancak bence bu sorun olmamali cunku kapak agir yani oyle kolay kolay kalkacak cinsten degil.
    4-)Touchpad de normal mouselarda olan roller tusunun olmadigi belirtilmis evet tus olarak yok ancak dun kesfettim belki kesfetmeyen arkadaslar icin bu soyledigim cok yararli olabilir touchpad in sag kisminda sizinde gordugunuz uzere beyaz bir cizgi bulunmakta eger bu cizginin uzerinde kaydirma yaparsaniz bu kismin o ise yaradigini goreceksiniz.
    Ben daha once hic casper dan bilgisayar almamistim ve alana kadarda aklimda hep acaba ? sorusu vardi ancak urunu aldiktan sonra herhangi bir suphem kalmadi. Fanlarida gayet sessiz yani oyle acayip ses cikaran notebooklardan degil. Arada bir devreye giriyor ve rahatsiz etmiyor. Yaninda verdikleri notebook cantasida baya kaliteli gibi, bir cok gozu var vs..
    Bence estetik olarak notebook da bulunan lambalari biraz daha estetik yapsalarmis sahane olacakmis.
    Benim sahsi fikirlerim bu sekilde. Eger akliniza takilan sorular varsa yanitlamaya calisirim.
    Bence casper alacaklar oncelikle gidin gorun aleti elinize alin inceleyin daha sonra aklinizdaki soru isaretlerinden kurtulun :)
    Ayrica notebook alacaklara bir oneride bulunayim. (Bu onerim casper icin degil butun notebook/lcd ekranlar icindir.)
    Notebookunuzda olu pixel dedigimiz olayi iyice inceleyin. Bu pixelleri gormek icin bir resim olarak veyahut masaustunun renklerini degistirerekte yapabilirsiniz su renklere bakin: siyah,kirmizi,beyaz,sari,mavi Bu renklerde ekraninizi dikkatlice inceleyin olu pixel olup olmadigini kontrol edin. (ozellikle parlak olu pixel kendini hemen belli edecektir.) Benim notebookumda olu pixel cikmadi ama sizde belirttigim gibi iyice test edin bir notebook alirken veya lcd ekran alirken.

Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ranilin -- 6 Eylül 2005, 10:35:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wolkywolky

bluesnight? sallla..ya hocam casperı aldık olduk adam kötü diyo var mı böyle bişe allahını seversen?ya yok böle bişe ulan güzel sağlam değilse içinde tut adamı psikolojikmen bitirdin yani..kardeş yarın gidip siparişini veriyorum..

wer siparişini bakma kimseye bende ferejem bakalım şu ders kayıtlarını bi atlatayım da bakalım ne olur bakıcaz makine kaliteli bu paraya değer gerisi hikaye bekın artık beklemek yerine icraate geçenler far herkes alıo, biz başlattık ama alamadık ne acı yol yürüyenin demişler neyse sewgiler

• Yihuuu alan birisi çıktı en sonunda.

Ranilin lütfen bizimle
    1)3d mard 2003 score'unu
    2)pil konusunu vede
    3)şu ekranda ghosting olayının olup olmadığını paylaşırmısın.
    Şimdiden teşekkürler!

Ranilin istersen yeni bir topic açıp bunu oraya taşıyabilirsin.
    Ama lütfen topic konusunu "SONOMALI CASPER CPW 2000 ALDIM" filan gibi detaylı yazarsan bazı arkadaşlar yanlış anlamaz.

Bu arada iasonion sana hayatta mutluluklar dilerim.
  • SONUÇ ?.... ''NOTEBOOK ALDIM!'' '' AAAA...NE MARKA?''.....'' HMM...CASPER.''....'''' HEEE... PEKİ''
  • HEY RANİLİN! HUHUKOMŞU'YA VERECEĞİN CEVAPLARI HEPİMİZ MERAKLA BEKLİYORUZ!!!..( İYİYSE CASPER LOGOSUNUN ÜSTÜNE YAPIŞTIRACAK BİŞEY BULUNUR )
  • HERKESE SELAMLAR RANİLİN İLK ÖNCE TEŞEKKÜRLER BİZİ AYDINLATTIĞIN İÇİN. BEN DE DÜN SİPARİŞ VERDİM. YARIN YA DA DİĞER GN ELİMDE OLUR İNŞALLAH. HUHUKOMŞUNUN YAZDIKLARINI BUGÜN CEAVPLAYABİLİRSEN SEVİNİRİM. AMACIMIZ OYUN OYNAMAK DEĞİL FAKAT DENEMK AMACIYLA HİÇ OYUN OYNADIN MI? HER NEYSE EN KISA ZAMANDA CEVAP BEKLİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Yihuuu alan birisi çıktı en sonunda.

Ranilin lütfen bizimle
    1)3d mard 2003 score'unu
    2)pil konusunu vede
    Şimdiden teşekkürler!

Ama lütfen topic konusunu "SONOMALI CASPER CPW 2000 ALDIM" filan gibi detaylı yazarsan bazı arkadaşlar yanlış anlamaz.

1-) 3Dmark 2003 skoru : 6548 cikti az once yaptim
    2-) Pili tam test etmedim ama 6 celli pil var. Takriben 2.5 3 saat gibi dayanir saniyorum.
    3-) Notebookta henuz oyun oynamadim ama 3dmark2003 un o hareketli sahnelerinde bile herhangi bir iz durumu yasanmadi.

Jackal78 : Bence yanlis dusunuyorsun. Cunku tamam Casper iyi bir marka degil bende bunun bilincindeyim ama boyle iyi aletler yapip bu sekilde isimlerini duyurmaya calisiyorlar artik ve bizimde bu durumda onlari golgelemememiz gerekir dusuncesindeyim. Bizler boyle yaparsak firma nasil gelisebilir. Sahsen uzerinde Casper yazmasi beni hic rahatsiz etmemekle birlikte boyle iyi bir notebook yaptiklari icinde (bence) onlara tesekkur ederim.
    Diyeceksiniz daha dun aldin hemen sorun cikmaz falan evet haklisiniz ancak en azindan ilk bakis olarak gayet iyi bence :)

• 3Dmark skorunun ss i alttadir.

Ancak sunuda belirteyim eger notebook a cok yuklenilirse ne bileyim oyun vs.. gibi pilinin 2 saatten fazla dayanacagini sanmiyorum.
    Bu arada pili 4800 mAH

Baska sorulariniz varsa cevaplamaya calisirim.

Ha bu arada unutmadan benim ramim 1 gb. Eger Casper store lardan upgrade yaptirmak isterseniz 55$+kdv fark aliyorlar.

HDD si bildiginiz gibi Western Digital. Sahsen bu notebook u secmemdeki diger onemli neden buydu. HDD hic ses yapmiyor. Onceden IBM vardi hdd si "iii" seklinde :D sesler cikarirdi sinir ederdi :)

DVDRW si ise Philips..
  • 55$+kdv kingstone mu eklettin? diyelimki almaya gittim bilgisayarı 15-20dk içinde ram i 1gb yapıp verebilirler mi? Bu arada yazdıklarına katılıyorum. Söylediğin gibi özellikleri açısından tercih edilebilecek bir ürün. Elektronik işi bence biraz şans işi. Herkes için hayırlısı olsun diyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Yihuuu alan birisi çıktı en sonunda.

Ranilin lütfen bizimle
    1)3d mard 2003 score'unu
    2)pil konusunu vede
    Şimdiden teşekkürler!

+1 yane, anlayanı war anlamayanı war! bizim temennimiz yanlış anlaşılmamak dabe

• Rami takmak cok basit zaten ama olur uyum sorunu olur vs.. diye onlara eklettirdim. Icinden veritech di yanlis hatirlamiyorsam oyle ramler cikti.
    Diger turlu uyum sorunu olabilir icinden cikan ile baska bir rami birlestirirsek..
  • FOTO FOTO İSTERİZ.CEPTEN ÇEK YOLLA BİZE. msn varmı senin canlı canlı kamera ile laptopunu görsek nasıl olur. mczaga07@hotmail.com

bu arada ghosting olayını cs de test edebilirnisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 6 Eylül 2005, 12:26:32 >
  • TABİKİ VERİTECH SE UYUMLU OLMASI AÇISINDAN AYNISINI TAKTIRDIĞIN İYİ OLMUŞ. GERÇEKTEN RESMİNİ ÇEKEBİLİR MİSİN? ŞİMDİDEN MERAK EDİYORUM.
  • Ürünün nasıl satıldığını şurdan da anlayabiliriz
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=86559&productid=bd45967
  • YARIN YA DA DİĞER GÜN ALIYORUM BAK ONA GÖRE.
  • RANİLİN ARAMIZDA EN TECRÜBELİ SEN GÖZÜKÜYORSUN. IÇIN RAHAT MI? AZ PARA DEĞİL AÇIKÇASI. BU ELEKTRONİK KONUSUNDA ŞANSLI MISIN? ALMIŞ OLDUĞUN ÜRÜNÜN ŞU ANDA GÖZLE GÖRÜNEN Bİ SORUNU ÇIKTI MI?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.