Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakikaten şu iki dakikada mesaj atamazsınız olayı gıcıkmış ama olsun sırasıyla hepsini koyacağım buraya.

• 3.fotomuz

• 4. foto

• 5.fotomuz ve son :)
    Son fotoğraftada 100. mesajıma ulaştım.
    Hayırlı uğurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 8 Eylül 2005, 12:46:32 >
  • ARKADAŞLAR BU ALETİ ALMAKTAN BAŞKA ÇARE KALMADI!..NİYE Mİ? CPW 2000 1409 $ + KDV + 12 TAKSİT. KEŞKE BU İNDİRİMİ ALMAK İSTEYEN HERKES İÇİN YAPTIRABİLSEM AMA MÜMKÜN DEĞİLMİŞ.
  • Neeeeee?
    Nasıl olur yahu?
    Nasul bir indirim bu böyle?
  • HUHUKOMŞU YENİ BİLGİSAYARIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN. GÜLE GÜLE KULLAN!!!!. HANGİ ARADA ALDIN ABİ MAKİNEYİ?. PES WALLA
  • Benim değil ne yazıkki Jackal78. Dün gece gizlice Ranilinin evine girip çektim bunları. Şaka bir yana İstanbuldaki arkadaşımın daha dün aldığı CPW 2000'nin fotoları bunlar.
    Tavsiyemle BENDEN önce aldı kereta.

Arkadaşlar İstanbuldaki ajanlarım sayesinde Cebitten sizlere MSI fiyatlarınıda öğrenip bildireceğim (kısmetse bugün.)

Jackal78 şu süper indirimle ilgili ufak bir tiyo versen.özelse durumsa PM'de olabilir.Çok merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 8 Eylül 2005, 12:56:52 >
  • Bu arada wolkywolky özel mesajımı aldın mı?
  • alakasız olabilir ama kafamı kurcalayan bi konu var. Burası da en cok girilen topiclerden biri oldugu için buraya yazayım dedim.

15.4" ekranda oyun oynarken grafikler 15.4 e göre yayvanlaşıyor mu ?
    Bir de Ekran kalitesi nasıl bu Casper'ın ? Ben biraz kurcaladım casper store da. Çok iyi değil gibi geldi sanki ? Ne kadar ekmek o kadar köfte diyeceksiniz belki ama 1 ay sonra ekranı elimize almayalım...
  • Huhukomsu özel msj falan almadım ne oluyoz? :))Jackal 78 kardeş nasıl yaptırdın bu indirimi??gerçi bende 1499+50(rem)/1,05*1,18=1740 a aldım dünün kuruyla 2 350 yaptı.ama henüz ürün yok 10 gün beklicez :(( neyse bu önemli değil.arkadaşım hayırlı olsun güle güle kullan ama harbiden özel msj yok.nasıl memnunmusunuz aletten?bişeyler yaz bakalım sende öneriyor musun bu ürünü?aldık iyi ettik mi kardeş?öptüm sevgiler...

• Wolkywolky yukarıda gelen kutusuna baktın mı?
    Bu arada benim değül arkadaşlar bu notebook.
    Aramızda kalsın zaten casper'ı gözüm pek tutmamıştı, almayıda düşünmüyorum dermişim katliam olurmuş.

Ekrana gelince arkadaşım çok memnun kalmış.Kendiside bilgisayar kurdudur ama işinden gücünden pek fırsat bulamıyor.Doom3'ü çatır çatır oynayabilmiş.
    Onunda sözüne ettiği problem çok kastırdığı zaman 2 saatte pilinin bittiği.
    Eh hem işlemci 2.0 , hemde ekran kartı Geforce 6600 olacak bide pil dayanacak.
    İmkansız.

Açıkçası o gün bende incelerken benimde gözüme batan bir unsur olmadı.Nasıl desem bir SONY değil tabikide ama kötü bir LCD'de değil hani.
    Hatta şu ana kadar ölü pikselli çıkan bile duymadım.
    (Gerçi kesin patlayacaktır birilerine ama olsun.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 8 Eylül 2005, 14:13:59 >

• yaw Huhukomsu ne diyon sen aloooo?harbi kardeş ne diyon bu ürün hakkında alın veya almayın doyurmadı bunlar biraz daha bişeler yaz oooh oh :))rica!!
  • Yok arkadaşlar şaka bir yana Alan Arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
    Bence bu paraya çok iyi bir notebook aldınız.
    Bilmiyorum ama lütfen aklıma gelmiyorsa banada hatırlatınız eksik hiçbirşeyi yok yahu bu aletin.
    Sonoma 2.0,DDR2,5400 rpm harddisk,Geforce 6600,Philips +- DVD writer, card reader, 5.1 Ses Kartı, Bluetooth,Wireless, Firewire,15.4",fonsiyonel çantası,servis yaygınlığı

Daha ne olsun ki?
    Şu anda bu eksik diyebileceğimiz başka ne var ki?

Bir kaç gün içinde sizlere wireless performansınıda aktarırım.

Belki bir tek problem olarak pil olabilir ama oda ilerde halledilebilir.
    Zaten şuda var şimdi kim ev-ofis dışında elektriğin olmadığı bir ortamda DOOM3 oynayacağım diye tutturacak ki?
    Word,excel,internet kullanımında eminimki 3 saat ve üzeri gidecektir pili.

Tekrar alacaklara ve alanlara hayırlı olsun diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 8 Eylül 2005, 14:11:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolkywolky

Huhukomsu özel msj falan almadım ne oluyoz? :))Jackal 78 kardeş nasıl yaptırdın bu indirimi??gerçi bende 1499+50(rem)/1,05*1,18=1740 a aldım dünün kuruyla 2 350 yaptı.ama henüz ürün yok 10 gün beklicez :(( neyse bu önemli değil.arkadaşım hayırlı olsun güle güle kullan ama harbiden özel msj yok.nasıl memnunmusunuz aletten?bişeyler yaz bakalım sende öneriyor musun bu ürünü?aldık iyi ettik mi kardeş?öptüm sevgiler...

aldın yani ne diyeyim hayırlı olsun güle güle kullan.Darısı bana.
  • RANİLİN NE YAPTIN? NASIL 2-3 GÜNDÜR KULLANIYORSUN? HERHANGİ BİR PROBLEMLE KARŞILAŞTIN MI?
  • arkadaşlar bende parasını ödedim falan aldım yani ama henüz ürün yok gelecek bekliyoruz.teşekkür ederim,herkese nasip olsun dilerim.Ranilin Huhukomsu yazın abicim bişeyler yaa boş durmayın alla alla :))sevgilerr

ya bu arada msjlarda 100 ü geçmiş farkına yeni vardım beah ne yordu bizi bu casper hayaleti kovalamak

ya arkadaşalar ürünü ilk aldığımda mağazada açıp kontrol etmeyi düşünüyorum.nelere dikkat etmem gerekiyor?(ölü pixel klavye ekran ses v.s?)yardımcı olabilirseniz ne yapmam gerektiğine dair çok sevinirim teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkywolky -- 8 Eylül 2005, 23:35:54 >

• EVET RANİLİN BENİMDE PAZARTESİ SALI ELİMDE OLABİLECEK SENCE NELERE DİKKAT EDELİM ALIRKEN? KULLANAN ARKADAŞLAR NEDEN CEVAP YAZMIYOR. MAKİNE O KADAR MI ETKİLEDİ SİZİ?
  • WOLKYWOLKY HAFTA İÇİ ALIYOR MUYUZ CASPER LARI? NE DİYORSUN? Bİ DE SANA TEKNİK SERVİS OLAYINI SORAYIM. SERVİS AÇISINDAN DA BU MODEL SENCE BİZE UYGUN DEĞİL Mİ? SİPARİŞ PAZARTESİ, SALI GELİYOR. NUKE 55 AZ CAYDI GİBİ AMA BİZ ALIYORUZ ÖYLE DEĞİL Mİ? BEKLE BEKLE NEREYE KADAR 1 HAFTADIR KAFAYI YİYECEĞİM BEKLERKEN YENİ Bİ MODEL GELECEK ZATEN. BİR AN ÖNCE ALSAK DİYORUM
  • DANTES_07
    valla ben siparişi vardim parasını ödedim.1gb rem farkınıda hallettim.dolar yerlerde sürünürken :)) şimdi ürünü bekliyorum.evet alan arkadaşlar gitti birdaha gelmedi,onlarında işleri vardır muhakkak.alırken aldığımızda ilk önce nelere dikkat etmeliyiz bunları bilsek iyi olur!(ölü piksel,klavye ısınma v.s)selam..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.