arkadaşlar yılbaşına doğru casper 64 bit lik makinelerde getirecekmiş duyduğuma göre ben onları beklemeye karar ferdim hepinize alacakları makineler hayırlı olsun bu arada ölü pixeli arka planı siyah yapın bide tamamen beyaz yapın ikisindede dikkatlice ekrana bakın sate ölü pixel parlar yoksa alabilirsiniz daha bakacak bişiii yok sate kasa kalitelidir mrk etmeyin bide taknik hata varmı diye bakarsanız yeterli hayırlı olsun bana şan dileyin yılbaşına kadar gelsin
bluesnight aktaracakların bu kadar mı?bunları geçtik mi tamam diyosun öyle mi?az oldu gibi sanki :))hadi sevgiler..
ajka bişii bakamazsınki gerisi ewine götürünce olacak sate aksesuarlarının tamamını ferirler herelde adaptör v.b. bide çanta ama ya cam alın yada usb mouse ! hediyesi olsun yaw az paramı ferionuz ama makine cidden güzel, aslındında fazla söze hacet yok sate dün kadıköy'ü alt üst ettim gold'a da gittim yok öööle adam gb laptop ya casperın bu modeli ucuza alınacak yada 64 bit beklenecek tabii ben bilg. için gitmedim istanbula ama hem ziyaret hem ticaret oldu yazı uzadı sanırım bu kadar yeterlidir herelde wolky kendinize ii bakın , sate 12sinde gidiom ünv. artık çok az aranıza girebilecem malum laptop yattı hayrını görün sorunsuz casperın teknik servisine muhtaç olmadan yaşayın inşallah AMİİİİİİİİİNNNNNNNN kendinize ii bakın hakkınızı helal edin ben idama gidiom neyse hepinize sewgiler yazı uzadı sanırım wolky tatmin oldu
Ölü piksel olayı çetrefelli. Her firma belli miktarda ölü piksele tolerans gösteriyor. Bu da markadan markaya değişiyor. Genel olarak ekrandaki ölü piksel sayısı, birim alana düşen ölü piksel oranı veya (acer'daki gibi) ekranın bölünen 9 parçasına göre yer alan piksellere göre garanti kapsamına giriyor veya girmiyor. Sözün kısası, hiç bir firma köşede yer alan bir(1) ölü piksel için değiştirme yapmaz (Casper yaparsa helal olsun derim) Ufak bir örnek vermek gerekirse; HP kabul edilebilir ölü piksel sayısını max.9 olarak tanımlamış. Yani 9 adet ölü piksel de bulsanız ekranda, bu makineyi değiştirmeniz için sebep olmuyor.
O yüzden dikkatli olmak lazım.
bluesnight bizde gidicez üniversiteye ama böyle demioz :)sıkma canını hepsi gelir geçer yine görüşür,buluşuruz buralarda merak etme,sıkıntıya düşme stre yapma kardeşime bak :)) aldığımda bir tanede dead pizel çıksada ben değiştirmesini ii bilirim,çünkü kıbrısa götürecem oralarda casper bayisi servisi yok.alacağım yerle konuştum herhangi bir problemde almam paramı ödersiniz dedim.açıkçası şans biraz da korkuyorum ama inşallah başımıza bişe gelmez para verioz alıoz yani.iasonion sen rahat ol mecbur değiştirecekler hp yi bilmiyorum.ama ben söz aldım!sevgiler gönderiyorum hoşçakalın..
quote:
Orjinalden alıntı: wolkywolky
bluesnight bizde gidicez üniversiteye ama böyle demioz :)sıkma canını hepsi gelir geçer yine görüşür,buluşuruz buralarda merak etme,sıkıntıya düşme stre yapma kardeşime bak :)) aldığımda bir tanede dead pizel çıksada ben değiştirmesini ii bilirim,çünkü kıbrısa götürecem oralarda casper bayisi servisi yok.alacağım yerle konuştum herhangi bir problemde almam paramı ödersiniz dedim.açıkçası şans biraz da korkuyorum ama inşallah başımıza bişe gelmez para verioz alıoz yani.iasonion sen rahat ol mecbur değiştirecekler hp yi bilmiyorum.ama ben söz aldım!sevgiler gönderiyorum hoşçakalın..
sen hangi ünv. we bölüme gidion? ewet görüşürüz nasılsa net cafeler far bu arada bazılarının beklediği msı635 gelmiş turion1.8 ,512mb ram, 128mb atix700 ama bence bu daha ii onun fiyatıda 1499+kdv inşallah hayırlı olur makinen
hangisi daha iy anlamadım??neyse aldık artık başkası umurumda değil,psikolojimi bozamam.en iyisi benim makinem,inşallah nazar değmesin.yakın doğu fen edebiyat.ya sen neye gidion?benim kıbrısta evde var netim girerim buralara bakarım merak etme sende gir ara ara pm falan ok?teşekkür ederim sevgiyle..
Valla bence en iyisini yaptınız.Benim sadece kafama şu MSı'ın fiyatı takıldı kaldı.Çok büyük ihtimalle Casper'dan daha pahalı bir fiyatı olacak ve bende Casper alacağım.
Açıkçası casper'ın bunu nasıl başardığını bilmiyorum ama öyle bir zamanda öyle bir fiyatla girdilerki bence pazarı topluyorlar şu anda. Birde şu enteresan CeBIT'te Casper yokmuş.Bende gazetede görememiştim,hatta unutmuşlardır filan diyorum meğersem gerçekmiş.Acaba diyorum mali olarak zordalarda böyle uygun bir kampanya mı yaptılar? Bir firmanın fuara katılmama sebebi ne olabilir ki?
Şimdiden hepinize hayırlı uğurlu olsun.Bence çok iyi bir seçim yaptınız. Ürününüz gelmeden önce Casper Store'a devamlı telefon açıp CPW2000 geldi mi diye sorun. Çünkü Casper Storedaki arkadaşlar o gün necatibeyde incelediğim müşterinin bilgisayarını hemencecik bana satmaya kalktılar.Hayret ettim.
Bence sizde işin peşini bırakmayın ve olabilecek olan (tek problem) ölü nokta olayını kazasız belasız geçin. Yukarda bir yerlerde yazmıştım.Xp'deki paint ile tam siyah sayfa ve beyaz safya yapın kontrol edin.Hatta evde alıştırma yapın.Orda touchpad ile yaparken zorluk çekebilirsiniz.
Pilini taktırın açıp bakın. Eğer bir problem olursa (ölü piksel) direk geri iade etmekle tehdit edip yeni bir tane gelmesini bekleyin. Zaten büyük ihtimalle böyle bir şey olmayacaktır.
Tabi birde şu keyboard olayı var.Onuda kontrol etmeyi unutmayın. Sağına soluna bakın var mı bir problem diye? Başkada birşey aklıma gelmiyor şimdilik.
Tekrar hayırlı uğurlu olsun hepinize. Ranilin daha gelir mi buralara! Evinde Doom3 oynayıp duruyordur N'olcak!
casper alan arkadaşlar neden kayboldu ya? yoksa cpw2000 den memnun değil misiniz? neden kimse cevap yazmıyor? ranilin nerelerdesin?
arkadaşlar 3 gün kaldı okullar açılyor millet çatır çatır laptop aldı. bekle bekle nereye kadar yarın 64 bit çıkar diğer gün başka bişey yeterince beklemedik mi? çıldırmak üzereyim. lütfen casper alan arkadaşlar biraz bişeyler paylaşsın. cebit te de bişey çıkmadı daha doğrusu casper ın ürünleri yoktu. bu arada casper yeni ürününü ne zaman piyasaya sürer?
ya millete ne oldu?3 kişi yazıyoz herkes gitti kayboldu.gerçi mecburlar mı kardeşim isterseler hiç gelmezler yani:))neyse CPW2000 7685B si olanlara sesleniyorum!!lütfen fikirleriniz ve nelere dikkat etmemiz gerekiyor!!!sevgiler herkese iasonion sanada
Bana laf atınca tatmin mi oluyorsun nedir anlamadım ki? Upuzun bir cevap yazmıştım aslında, Casper'ın sözde(!) müşteri hizmetlerini, teknik destek ve fiyat politikasını, memnuniyet anlayışını örneklerle anlatan ama.. Sadece kuru bir sözle bu işlerin yürüyeceğini düşünen birisine bunları yazmanın bir anlamı olmayacağını düşündüm.
Güle güle kullanın..
ewt arkadaslar sizden gelecek yorumları bekliyoruz elimiz cebimizde walla yannis bise yapmayalım sonra gelir hepinizi vururum:D:D
ranilin senin model cpw2000-7685b olduğuna emin misin? rengi siyah değil miydi normalde? sende gri gibi gördüm de? sakın cps olmasın senin bilgisayar? yoksa ben yanlış biliyorumda gri renkli olanları da mı var? her neyse? 3-4 gündür hiç uğramadın bu siteye? neler yapmaktasın yeni laptop unla?
quote:
Orjinalden alıntı: wolkywolky
hangisi daha iy anlamadım??neyse aldık artık başkası umurumda değil,psikolojimi bozamam.en iyisi benim makinem,inşallah nazar değmesin.yakın doğu fen edebiyat.ya sen neye gidion?benim kıbrısta evde var netim girerim buralara bakarım merak etme sende gir ara ara pm falan ok?teşekkür ederim sevgiyle..
bende doğu akdeniz ünv. türldili we edebiyatı bana telefonunu pm atsana bidde msn ini görüşürüs senle yaw ben ciddiyim pm at bende atarım sana ok kendine ii bak 64 bit casper nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
iasonion aynen öyle yaa..
Aynen öyleyse durum anlaşıldı.. Tatminsizlik sorunun var senin..
Neyse, şaka bir yana girersin sikayetvar.com'a ve sikayetim.com'a.. Kendin incelersin..
Çocukla çocuk oluyorum ya.. suç ben de aslında..
neyse işine bak oldu?uzatma..gerek yok yanlış anlama,biz hiç anlaşamıyoz ki birbirimizi daha hiç görmeden :)beraber olsak yerdik heralde birbirimizi değil mi?neyse boşver bütün bunları oldu?
sende mi dizüstü almayı düşünüyorsun?fikrin ne nereden yazıyorsun?kavga yok artık ok?arkadaşlık dostluk var..başka bir sorun ya da sıkıntı ?
arkadaşlar fuarda casper ın standı yoktu ama teknosa da casper ın bu modelini satıyorlardı..haberiniz olsun isteyen oraya da bakabilir
fuarı sallayın yaw cep fuarı sadeje gidinje ne oluo bide dünyada 8. fuarmış hiç bişii yok sate casper da ayar stand açmamış bunlar farya kimseyi ti'ye almıo fuara we casper sorumlularına