Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kisa bir sureligine tatile ciktim. Notebook umda maalesef bir sorunla karsilastim. Ben hayatimda boyle bir sorun gormedim kac yillik bilgisayar kullanicisiyim
    Sorun su, bios dan sistem saatini ayarladiginiz zaman biosun saati hic ilerlemiyor aynen ayarladiginiz vakitte kaliyor. Dolayisiyla bilgisayari her acip kapayista veya standby da da ayni sekilde saat eski ayarina geri donuyor. Internet bagliyken bu sorunla karsilasmamistim cunku windows otomatik kendi yeniliyor saati ancak ne zaman ki tatile gittim internet gitti o zaman farkettim. Bu gün servise verdim ve aldigim firma yarin aksama sorunu duzelttireceklerine soz verdiler bakalim.. Olmadi persembe yenisi ile degistirttirecegim. (Bu sorun sadece benim notebook a ozel sanirim sans iste.. :(( )

Kolay gelsin..
  • Ayrica tatil suresince bol bol notebook u karistirma firsatim oldu. Bence oyun icin bu notebook tam bir bicilmis kaftan.
    Fable,Second Sight gibi oyunlari sorunsuzca oynadim. Bluetooth u da gayet iyi calisiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ranilin

Merhabalar,
    Kisa bir sureligine tatile ciktim. Notebook umda maalesef bir sorunla karsilastim. Ben hayatimda boyle bir sorun gormedim kac yillik bilgisayar kullanicisiyim
    Sorun su, bios dan sistem saatini ayarladiginiz zaman biosun saati hic ilerlemiyor aynen ayarladiginiz vakitte kaliyor. Dolayisiyla bilgisayari her acip kapayista veya standby da da ayni sekilde saat eski ayarina geri donuyor. Internet bagliyken bu sorunla karsilasmamistim cunku windows otomatik kendi yeniliyor saati ancak ne zaman ki tatile gittim internet gitti o zaman farkettim. Bu gün servise verdim ve aldigim firma yarin aksama sorunu duzelttireceklerine soz verdiler bakalim.. Olmadi persembe yenisi ile degistirttirecegim. (Bu sorun sadece benim notebook a ozel sanirim sans iste.. :(( )

Kolay gelsin..

ekrandaki ölü pixel,klavye,malzeme kalitesi derken şimdi birde bu bios saat problemi :(( açıkçası parayı verdim sipariş bekliyorum.üzülmemek elde değil,tırsıyorum hemde çok!!!

Ranilin?bugün paranı iade etseler birdaha düşün hangi bilgisayarı alırdın deseler ne yapardın??kardeş korkmamak elde değil inanki!ne bilim çekiniyorum bir problem çıkacak diye.senden bişe rica etcem biraz fotoğraf çeksen bize :))birde bana ürünü aldığımız aldığımızda hemen ne yapmalıyım?nereleri kontrol etmeliyim birazcık yardımcı olsan bana bi pm atsan görüşsek olabilir mi rica etsem?volkan374@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkywolky -- 12 Eylül 2005, 22:02:49 >

• arkadaşım ölü pikseli bi arkadaşın da dediği gibi paintte tam ekran siyah beyaz yaparak görürsün, klavye çok problem olursa bi q klavye plug wordde filan yazarken, malzeme kalitesini kendin git gör, bios olayı bence milyonda birlik bi durum.

sonuç:

notebook tercihi ihtiyaç ve beklentilere göre şekillenir.

notebook ta hem oyun oyniyim hemde az para veriyim diyosan CASPER alın kardeşim.

ha ben casper almam o ayrı, çünkü bi notebooktan beklentilerim farklı.

tavsiye:

bol multimedia özellikli , 64 bit, güzel bi kasaya sahip notebook alıcam ama performanstan %10 civarı ödün veririm diyosan msi 635. (veya acer 5024)
    bir aya çıkıyo fiyatı da 1500 + kdv.
  • peki alan şunu bilen warmı rami 1gb harddiskide 100gb yapıldığında fiyat farkı nekadar oluyor
  • Bildiğim kadarıyla her bi yükseltme 50$+KDV gibi bi fiyat.Yanlış olmasın ama büyük ihtimallede böyle...

Ayrıca da şunu belirtmek isterim bu kampanya hakkında, bilgisayarlar bu fiyata ve monster,datron vb. rakiplerine göre gayet de gayet müthiş buna kimse bişe diemez ama kampanyanın pek uzun soluklu olucaana inanmıyorum stoklarda gitgide erio sanki.Az önce bayiye gittm dün tükendi, spariş verdim c.Tesiye gelicek dedi.(Bayi yakınen aile dostumdur) Kampanyanında pek uzun sürmiceni belirtti.
    Şunu sorabilirsiniz bana peki sen aldınmı die?Ben almadım.Nye?Çünkü benim tercihim hem 64bit.liler
    Ama 2.0Ghz de 64 bit kadar sağlam dioalar C.Tesi günü naspse bilgisayara bakcam bakarsnz hoşuma gider alır, yorumumuda yaparım.Ben diğerleri gibi değilimdir bu forumda hernekadar ara sıra uğrasamda...
  • Merhaba arkadaşlar,

Sorunum çabucak düzeltildi bilginiz olsun diye haber vereyim dedim :)
  • NASIL DÜZELTTİN?
  • Serviste düzelttiler..

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ranilin -- 14 Eylül 2005, 21:50:08 >
  • merhaba arkadaşlar,herkese selam.forum baya bi sessiz ya hayırlısı.bende siparişimi verdiğimi söylemiştim sizlere aslında yarın teslim edileceğini söylemişlerdi.adana yetkilisi bölme müdürlüğünün söylediğine göre ürün gümrüğe takılmış ve önümüzdeki hafta sonunu bulacağını söylediler açıkçası çok üzüldüm hafta sonunu bekleyeceğim.alan arkadaşlar farklı bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazabilirler mi?sevgiler...
  • wolky ben parayı wereliı 1 ay oldu ve hala laptop gelmedi!!!baya bi karıstırdım ortalıgı bende...ve su cevabı aldım;en basta gecikmesinin sebebi bu laptopun parcalarını toparlayan departmandan bi tane salak yanlıs parca siparisinde bulunmus!!ee dolayısıyla bu isin hallolması 2 haftayı bulmus daha sonra hersey gusel yaolundayken bide gumruk sorunu cıkmıs!!!goya bu cuma en gecete haftaya pazartesi geliyodu.bu adamlar nasıl bir sistem olusturmuslar anlamak mumkun degil!arkadas 1 ayda hallolmazmı bi laptop ya...parcalarını bana yollasınlar ben toplarım burda bu kdar gerizekalı bi firma daha gormedim!! gene bu baslık altında yazan bi arkadas wardı ankaralı olan...o necatibeye gidip duruyodu.bi tane laptop gelmis buraya demisti.ya 5 yada 6. sayfada neyse...o dedigi laptopu ben kavga cıkardımda kayseriden getirtmek zorunda kaldılar!ama getirdigi laptopu goruceksin icler acısı.boyası falan kalkmıs laptopun ust tarafında.darbemi almıs ne yapmıssa artık.onu vericeklerdi bide utanmadan.cok isteyerek aldıgım biseyden bu derece beni sogutan CASPER'a cok tesekkurler dogrusu!
    bu arada wolky sen kimle konustunda sana taaaa haftaya dediler onu cok merak ettim.bende bi arastırıyım o olayı.ha bide benden sana bi tavsiye laptopa parayı saydıgın gunki dolar kuruyla alcıcagın zamanki dolar kurunu bi karsılastır.eger kardaysan heriflere soyle "ben bunu taa su zamanda almıstım ama siz bugun werdiniz ozamana kadar dolar su kadar dustu.bana su kdar para werceksiniz".bunu lutfen gozardı etme..

• kardeşim 10 gün oldu parayı vereli kurda 1350 idi galiba.ya normalde yarın vereceklerdi fakat biraz gümrükte gecikme olmuş haklı olarak.sonrada istanbul merkezin eline yarın ya da pazar veyahutta pazartesi geçecekmiş sonrada bölge müdülüklerine gönderecekler.kur konusunda derdim yok.ürün sağlam gıcır gıcır gelsinde derdim yok başka.birde bu kalite kontrol güzel yapılmışsa ne bilim ölü pixel,klavye.bios problemi olmadan elime geçsin yeter.ha yine yok gelmedi sonra gelecek falan filan derlerse vazgeçip hemen sony e yatıracağm anladın?yani bu yaptıkları büyük terbiyesizlik ticari ahlaka kesinlikle sığmaz.bilmiyorum iyi mi yaptık kötümü yaptık ama inşallah herşey istediğimiz gibi gelişir,kolay gelsin
  • valla haklısın insallah tertemiz bi sekilde gelir elimize.ama adamlar 4-5 tane ölü pixeli normal görüolarmış bana oyle dedi bayi.ya bu ozellikleri bu fiyata baska yerde bulsam hemen onu alırım.elimiz kolumuz bağlandı banada persembe turkiyede cuma dagıtıma baslanır dediler.sırayla dagıtıcaklarmıs siparis usulu ilk kim istemisse ona veriolar.sanki bulunmaz hint kumaşıda başıma...sayılı mal gelioya insallah sorunsuz gelir yoksa ugrascaz gibi walla.abi ben diger modellerede bakıorum gene yan çizerlerse walla bende onları bi kalemde çizip atıcam.bu ozelliklerde performansı falan filan ii olan baska hangi marka war??
  • Wolkywolky.. Bir özürü haketmiyor muyuz acaba? Sony falan nerden çıktı şimdi
  • Arkadaşlar aynı durumdam madur olanda benim 1 aydır bekliyoruz ki bu ne biçim iştir hala anlamış değilim. Sözüm ona c.tesi kesin elimde olacaktı şimdi merkezden çıkışının çarşamba günü olacağını söylediler. Bir ton laf ettim sonra teminat istedim görevliden, çarşamba kesin çıkış yapılacak mı diye bu akşam üstü sözünü verdiler hadi bakalım dedim ve son bi şansla bende bekliyorum. Fakat arkadaşlar daha ürün ellerinde stoklarında yokken ve bi ton para dökmüşken bir makinaya acaba donanım problemi çıksa ne kadar zamanda parça temin edeceklerde onarımını yapıp bize gönderecekler. Ben çok işkillendim arkadaşlar ??? Kaygılanmaya başladım doğrusu ... Vaz geçtim geçicem nerdeyse. Tamam bu ürünü bu fiyata bulamıyoruz ama daha sağlam bir marka ile biraz daha düşük özelliklere razı olmak sanki daha mantıklı gibi gelmeye başladı. Yeni alacaklar bence bir daha düşünsün

Casper'a zaten güvenmiyordum şimdi hiç güvenim kalmadı

• dostum parca isini merkez degil ana bayi bakıyo.bisey olursa laptopuna onlar cozerler.cunku bayilerde bıkkın waziyette.o kadar satıolar sonra mal yok.adamlarda oyle guzel bi sistem warki inanmassın.genel müdürlük bülge müdürlüğüne yalan söylüyo.bölge müd. ana bayiye yalan söylüyo.bayide dolayısıyla bize yalan söylüyo...benim aleti aldıım yerdeki adam yeminler edio walla benim suçum yok die.ama bende çok sinirlenmiştim herif tırsrtı biras bence beklemeye deger gibi gelioyo ama cok sıkıldım acıkcası.laptopun ozelliklerine bakınca baska bi yerde bulamam bunun gibi dioyurm.bilmiorum aslında ya.cok kırıldım acıkcası caspere.laptop geldiinde bi beles kamera bide mouse alcam ceza olsun!

• diyorum yaa hiç güvenemiyorum artık bu markaya , hem paramızla rezil oluyoruz aynen öyle işte. Sonra 1 aydır olmayan laptop'u bekliyoruz şeytan diyo 1-2 ay daha bekle öyleyse 64 bit'lerden al. Bilgisayarı alamadan teknolojisi eskiyecek yahuu

Suçu ben bayii 'de bulmuyorum sakın yanlış anlaşılmasın... Böyle ticaret olmaz!!!
  • valla beyler aynen sizin dertteyim.iasonion!!!casper a sözüm yok ok?satanlara edenlere sözüm var,sorun ürünün özelliklerinden kaynaklanmıyo!problem ürün yok abi gelmiyor!bugün sony vaio ile görüştüm.arkadaşlar hoşuma giden bir model var açıkçası modelini söylicem düşünürmüsünüz bilmiyorum.şimdi telefonu kapattım ürünü alacağım yer ve adana bölge müdürlüğü ile görüştüm,bu kadar beklettiniz mouse istiyorum,biraz daha beklersem mouse+webcam imi alırım dedim.ya beklicez yani ne olursa olsun beklicez.sonuçta casper bu boru değil saygımız sonsuz.sony toshiba acer asus ya da 64 bitli bir başka ürünler elbette daha iyilerdir ama aynı özellikte veya performansta bir ürünü çok büyük paralara malolabiliyor.arkadaşlar hafta sonunu bekleyin içimden bir ses hepimizin muradımıza ereceğini söylüyor.bir takım problemler çıkabilir,ölü pixel v.s bunlarıda bir şekilde halletme yoluna gidin tabiki!neyse son bir hafta hayırılısı olsun arkadaşlar,hepinize sevgiler,kolay gelsin

ha bu arada mouse mi,kaptım lafla kaptım abicim :)) SONY VGN FS-295VP bahsettiğim üründe budur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkywolky -- 16 Eylül 2005, 19:18:11 >

• Tamam abi.. Sen hala laf ettirme Casper'a.. Ha, satın alırken bu kadar problem yaşarken, yarın bir gün bir arızasında da aynı şekilde çok rahat edersin emin ol.. İçindeki sesi dinlemeye devam

Neyse ben Casper'a bulaşmayım..

Sony'nin 295VP modeli iyi de, biraz pahalı sanırsam..
  • ARKADAŞLAR TAMAM CASPER İYİ AMA ONDAN DAHA İYİSİ (BENCE) MSİ M 635 DİR .BUGÜN TV DE İZLEDİM VE CASPER DAN DAHA İYİ OLDUĞUNU ANLADIM BENCE 1499 DOLARA SATILAN MSİ Yİ TERCİH EDİN .TOMS DA TESTİ DE VAR MÜKEMMEL ALET.

yanında uzaktan kumanda bile veriliyor . http://www.tomshardware.com/mobile/20050906/turion_64-05.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 17 Eylül 2005, 12:46:28 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.