Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Şimdi yukardaki fotoyu koyunca aklıma ne geldi?
    Casper'ın web sitesindekinden daha güzel bu foto yahu.

Adamların kendi web sitelerindeki fotoda kapağını bile tam açmamışlardı.
    Bir gizem havası filanmı vermek istediler acaba?

Yazılı basında en kötü reklam ödülünü filan rahat alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 10 Eylül 2005, 12:01:09 >
  • Huhukomsu ?? napalım yani casper ın varsa bizimde olacak allah izin verirse,ama şekle bak yaa.fotoğraf sadece bu kadar mı çektin?arkadan önden girişlerden çıkışlardanda bir kaç tane alsan kötü mü olur?bi kıyak yapsan bize,,hadi sevgiyle kalın..
  • merhabalar...

ben de sevimli hayalet funlarından biriyim...yoğun incelemeler sonunda bi casper da ben alıcam, ancak bişi sorcam acaba win xp yükletmeden işletim sistemi olmadan alma şansımız var mı... nerden baksak 100 dolar kara gecebiliris...

bi de hali hazırda benim gibi bu notebook u almak isteyenler beraber gidelim...tek tek gitçeğimize...ben ankaradayım...

biliyom forum için toplu laptop alışı var diğer konu başlıklarında ama malesef casper için böyle bi girişim yok...
  • yaa kac gundur kullanıyosunuz nası sorun flan yoktur insllh anlatın yaw....
  • quote:

Orjinalden alıntı: relod

merhabalar...

ben de sevimli hayalet funlarından biriyim...yoğun incelemeler sonunda bi casper da ben alıcam, ancak bişi sorcam acaba win xp yükletmeden işletim sistemi olmadan alma şansımız var mı... nerden baksak 100 dolar kara gecebiliris...

bi de hali hazırda benim gibi bu notebook u almak isteyenler beraber gidelim...tek tek gitçeğimize...ben ankaradayım...

biliyom forum için toplu laptop alışı var diğer konu başlıklarında ama malesef casper için böyle bi girişim yok...

Relod dediklerinde haklısın ama SADECE peşin alımda bir indirim yapacaklarını düşünüyorum.
    Oda bazı yerlerde %4 mırın kırın sizin için diyip %5 yapıyolar.

işletim sistemi olayına gelirsek ne yazık ki yükletmeden bulamazsın gibime geliyor.
    Bide şu var yakın bir zaman içinde security update'i bile yaptırmayacaklar o zaman paşa paşa Xp'yi lisanslı almak durumunda kalacak bir çok kişi.

Güvenlik hakikaten çok önemli olmaya başladı.Her yeni gelen update ile yamalı bohça gibi oldu Xp!

quote:

Orjinalden alıntı: wolkywolky

Huhukomsu ?? napalım yani casper ın varsa bizimde olacak allah izin verirse,ama şekle bak yaa. fotoğraf sadece bu kadar mı çektin?arkadan önden girişlerden çıkışlardanda bir kaç tane alsan kötü mü olur?bi kıyak yapsan bize,,hadi sevgiyle kalın..

Benim olunca değil önden , arkadan herbir tarafından çekip yolluycam sizlere.
    Dayanın arkadaşlar.

• bu bilgisayar1 alan herkes böyle mi olyor ya? alan kayboluyor? bana biriniz ç1k1p kalitesi hakk1nda acilen bilgi verebilir mi? arkadan önden çekilmis fotolar1n1 da istiyorum huhukom_u özellikle ok.hadi acil cevap bekliyorum. doom3 oynayanlar biraz ara verinde lütfen cevap yaz1n
  • iyi de önceki sayfalarda fotoları var yeterince...
  • yaw hadi sunun surasında 2 hafta icinde bi dizustu alıcam nolur annatın biraz daha!!!!sorun cıktımı sorun????
  • yazdımya yukarıda okumadın mı? o fotolar yeterli değil. aslında yeterli ama ne bileyim hani insan kapatır çeker falan. her neyse zaten kullananlardan ses çıkmadı. memnun değiller herhalde
  • resimlere niye bı kadar kafa yoruyosunuz ki casper store larda far türkiyedeki her store a ulaşmıştır herelde
    gidin bakın yane hem resimden daha ii olur sizin için
  • alooooooo cpw ciler sorun cıktımı makinelerde?????? bence bilgisayarları acılmıyo ondan giremiyolar nete yok yok alınmaz bu bilgisayar
  • ya bilgisayarı olan arkadaşlar lütfen bişeler yazın,alana kadar buradan ayrılmazdınız fakat şimdi ortalıklarda yoksunuz lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: WahshE

alooooooo cpw ciler sorun cıktımı makinelerde?????? bence bilgisayarları acılmıyo ondan giremiyolar nete yok yok alınmaz bu bilgisayar

madem alınmaz alma o saman ama laf ta atma
  • offff beeee bilgi versinler die ole diorum kafan guzel hrlde
    neden herkes bu kadar ciddi bu forumda..

quote:

Orjinalden alıntı: bluesnight

quote:

Orjinalden alıntı: WahshE

alooooooo cpw ciler sorun cıktımı makinelerde?????? bence bilgisayarları acılmıyo ondan giremiyolar nete yok yok alınmaz bu bilgisayar

madem alınmaz alma o saman ama laf ta atma

• burası ciddi bir forum dolayısıyla bizde ciddiyiz
  • GİDİN 850 DOLARLIK İBM YADA TOSHİBALARDAN ALIN NASIL OLSA İKİ SENE SONRA HİÇBİRİ PARA ETMEYECEK BARİZ AZ KAZIKLANIN , BU KADAR DÜŞÜNMEYİN KAYIŞI KOPARIRSINIZ
  • thunderace ?? binbaşı olmuşsun ama bişi bilmiyorsun beah,sana tek sözüm bu inan!millet burada yumurta .... ağzında senin dediğin lafa bak!millete küfür et daha iyi be kardeş!!kınıyorum seni bu davranışından dolayı oldu??
  • quote:

thunderace ?? binbaşı olmuşsun ama bişi bilmiyorsun beah,sana tek sözüm bu inan!millet burada yumurta .... ağzında senin dediğin lafa bak!millete küfür et daha iyi be kardeş!!kınıyorum seni bu davranışından dolayı oldu??

so son giderken +1 helal be wolki kimse kafa karıştırmasın herkesin parası kendine

• quote:

thunderace ?? binbaşı olmuşsun ama bişi bilmiyorsun beah,sana tek sözüm bu inan!millet burada yumurta .... ağzında senin dediğin lafa bak!millete küfür et daha iyi be kardeş!!kınıyorum seni bu davranışından dolayı oldu??

ne alakası var kardeşim küfür et daha iyiymiş gidin ozaman alın 1200-1300 dolara(bilmiyon kaç lira) casper ı güle güle kullanın...seneye 400 dolara belki satarsın bana ne dimi, haklısın küfür etsem daha iyi ben salağım zaten millete akıl vericem diye uğraşıyorum... casper iyidir cardeş güle güle kullan
    banane

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.