Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu topic altında iki üç tane nicki olan arkadaş var.O arkadaşlara diyorumki bırakın bu işleri burası babanızın çiftliği değil.

Ben burada insan gibi iki aleti karşılaştıralım diyorum.Ama bazı arkadaşlar illa anlamsızca bu topic altına yazma gibi emirler verdiğini zannediyor(lar).

Bu topic altında elimden geldiğince HERKEZE HANGİSİ DAHA KALİTELİ VE UCUZ İSE ONU ÖNERMEYE DEVAM

EDİCEM.

MSİ NİN TESTİ ORTADAhttp://www.tomshardware.com/mobile/20050906/turion_64-02.html

SERVİSİ ORTADAhttp://www.cizgi.com.tr

FİYATI BELLİ 1499+KDV

DAHA NE OLSUN casperı ALMIŞ ARKADAŞLAR KÖTÜ Bİ SEÇİM YAPMADI .ONLARA SAYGISIZLIK ETTİRMEM.AMA BU SAATTEN SONRA ALINMAZ DİYORUM.
    HAYAT BÖYLE İŞTE GELİP GEÇİYOR.
    YARIN MSİ DAN DAHA İYİSİ UYGUN FİYATA GELİRSE YARIN BİLİNKİ O ALETİ ÖNERİCEM.ANLATMAK İSTEDİĞİMİ ANLIYAN ANLADI.

kalın sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 19 Eylül 2005, 14:48:25 >

• Babalar amma uzattınız kan davası etmeyin yahu aslında aynı şeyleri söyleyip yazıyosunuz, farkında mı değlsiniz Allahaşkına, yanlış anlamalar oldu onlar da biraz birbirimizi kırarakta olsa anlaşıldı kanımca..

Bu arada jelatinsizi resimler için teşekkürler, böyle daha şık tabi..
  • msi in fotoları

• mczaga bu fotoları diğer topicte paylaşsan olmaz mı, burada casper alanlar ya da gözüne casper ı kestirenler tartışmalı.
  • sunshines35 +1 arkadaşa diyoruzda anlamıyor işte..neyse ne yaparsa yapsın umurumda değil..yinede sevgiler gönderiyorum sana mczaga kardeşim,mutlu ol tm?kolay gelsin millet..
  • mczaga testler ortada, katkın için teşekkürler bu da iyi bir alternatif fotolar için teşekkürler amaaaa
    Testeler de gösteriyorki bahsettiğin Turion daha 1.86 lık Pentium M ile bile doğru düzgün başa gelememiş,
    bahsettiğimiz son sistem casper sonoma 2.0 ive 533Mhz Ram frekansında.. Ha keza monster da..
    Fiyatı hala 100 dolar daha ucuz ve hala çok daha donanımlı ve hızlı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunshines35

mczaga bu fotoları diğer topicte paylaşsan olmaz mı, burada casper alanlar ya da gözüne casper ı kestirenler tartışmalı.

Bu iki makinayı kapıştırsak hangisi daha iyi olduğu ortaya çıksa fena mı olur.

Benim burada msi hakkında yazmamı istemeyenler kimler?
    Eğer çoğunluk burada msi ile kapıştırmayı kabul etmezse zaten yazmam.
  • Kapıştır güzel kardeşim benim için bir sakıncası yok, yalnız bizim bahsettiğimiz son ssitem olan casper ile karşılaştır.. Benim için bir sakıncası yok.. Çalışmlarını 4 gözel beklerim...
  • mczaga kardeşim cnm bnm sana kim yazma diyo?he?msi alın diyorsun.hani köpeğe tut yakala dersin kızdırırsın ya?onun gibi bişe oluyo!!arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen..ne güzel tartışalım konuşalım ama msi alın derim yanlış sorun bu yaa..ooof of :(
  • huhukomşuuuuu casper da jelatini çıkarınca plastik koruma siyah gibi gözüküyor ledler ne renk yanmakta mavi mi acaba merak ettim sadece..
    teşekkürler..
  • Sevgili mczaga
    Sana kimsenin birşey dediği yok.

Hatta burda bu konuda bana en son söz söylenmesi gereken kişi benim.(bilmiyorum artık bana mı dedin)
    Niye dersen (yanlışım varsa düzeltin.) yine bu forumda MSI'ın M645'in hardwaremaniadaki incelemesini ilk ben duyurmuştum.Birde ona bakmak lazım diyen KİŞİ BENİM.

Bende MSI'ın modellerini bekleyip görme taraftarıydım fakat ses kartının stereo olmasıydı filandı fişmandı beni soğuttu.

Sana hiçbir şey söylemedimki neden böyle yazıyorsun şimdi.
    Bak şimdi diğerlerine kızıp buraya koyduğun uzaktan kumanda fotosunun MSI'ya yaracağını mı sanıyorsun?
    Buraya bakan biri casper'ın uzaktan kumandasıda varmış der.

Sonuçta Casper babamın malı değilki.Ben sadece şu anda o fiyat aralığına göre en iyisinin (ŞU AN için) CASPER olduğunu düşünüyorum.Dikkat ettiysen öyledir bile demiyorum.

Bu topic altında daha çok casper tartışsak kötü mü olur.
    Sen gelsen "casper almayan arkadaşlar şöyle bir modelde var" diyip MSI 635 ve M645 modellerinin linkini versen.Bizde o linklere tıklasak ve sadece o modellerin incelendiği resimlerinin konduğu bir topiği gezsek daha güzel olmaz mı?

Seninle öbür topikte ne güzel yazışıyoruz.Hatta rica ettim bir karşılaştırma gibi bir şey varsa gösterir misin diye? Umarım bulursun.Merak ediyorum çünkü.

Bence TÜRKİYE'ye gelen modelin özelliklerine bir bakalım ondan sonra tekrar tartışalım.
    Herşeyiyle iyiyse neden gidip casper'ı alalım?
    Ama daha ilk ses kartıyla benden eksi puan aldı.Yani bilmiyorum benim için ses çok önemli.5.1 ses sistemimi nereye bağlıycam yoksa.Creative ses kartı için bir daha para veremem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 21 Eylül 2005, 12:43:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mtaser

huhukomşuuuuu casper da jelatini çıkarınca plastik koruma siyah gibi gözüküyor ledler ne renk yanmakta mavi mi acaba merak ettim sadece..
    teşekkürler..

Evet.
    Ledler mavi renkte.
    Çok güzelller.
    Parliament mavisi mübarek :P
  • ÖNCE BU FORUMDAN , BURDA YAZAN İNSANLARDAN ÖZÜR DİLEYECEKSİN.
    Ondan sonra konuşacaksın.Terbiyeli olmayı öğreneceksin.

O yüzüne söylerim havalarınıda geçeceksin.
    İZMİR İSTANBUL ve ANKARA illerimizden birinde söyleyebileceksin tüm bunları buluşalımda NASIL söylediğini bir görelim.
    (yanlış anlaşılmalara meydan vermesin diye açıklama ihtiyacı duydum.Amacım sadece karşılıklı konuşmak. .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 21 Eylül 2005, 12:07:07 >
  • Eyvallah komşum teşekkür ederim.. Yakışır parlement mavisi uykusuz gecelere..
  • Yukarıdaki tartışmalarla ilgili olarak.. Olayın bu kadar şahsileşmesinde, bazı arkadaşların tartışma ve forumu adabı kurallarından yoksun olduklarından konunun amacından ve özünden bu kadar sapmasına bir şekilde vesile olduğum için özürü hakeden herkesten özür dilerim. (casper kullanıcısı olsun veya olmasın, zaten konu burada bu değil, iyice saçma sapan yerlere çekildi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iasonion -- 20 Eylül 2005, 20:34:46 >
  • bu arada msi 635 de bluetooth un opsiyonel olması sinir bozucu
    sinekten yağ çıkarma zihniyetine
  • Ben özrünü kabul ettim
    Şahsi kanaatim pmlerle de tarışacağınız birşey yok aynı şeyleri söylüyorsunuz aslında iyiinsansın sen iasonion iyibirson bu güzel bence.. agresif laf atışmalarına son vermek için pozitif bir adım. Bize bu casperın da negatif yanlarını gösteren, alternatiflerini burada araştırarak sunan herkese de teşekkürler.. Lütfen devam edin paylaşımlara..
  • iasonion kardeşim cnm bnm hangi modeli düşünüyorsun sen?aklından geçen model hangisidir?
    mczaga kardeş sen hangi modeli düşünüyorsun ya da hangi modeller büyütüeciniz altında?benc casper CPW-2000 7685B modelinde karar kıldım.ne bileyim sony vaiolar çok abartılı pahalı.buna benzer diyorum bak aynısı değil bir ürünü almaya kalktığımda ki bir sonyde birde acerda düşündüğüm model var ve fiyatları arasında 1000 ytl fark var!ama benim bu kadar param yokki!ve dahada bekleyemem okulum açılıyor.2500 ytl kadar param vardı ve en mantıklı fikir olarak pro 2000 datron monster v.s ürünlerden sonra bunu en mantıklı olanı buldum,performans ve fiyat açısından!anlatabildim mi?msi acer toshiba sony asus lg ve aklıma gelmeyen piyasadaki ürünlerden en ideali bu geldi malzemesiydi ekranıydı klavyesiydi artık bunlarda da biraz şans diyorum açıkçası!gücüm buna yetiyor anladınız mı? acer asipre modeline biraz takıldım 1694 e ondada 1000 ytl fark var bu baya bişe be yani tamamlayamam!bana 3 sene gitsin yeter zaten bilgisayarın içerisindeysem bir tane daha yenisini alırım.allah büyük.lütfen sizde görüşlerinizden bahsederseniz inanın çok mutlu olucam böyle yapıcı şeyler benim için çok önemli mantık ve insan olduğumuzu bilmek kadar güzel bir duygu var mıdır bu dünyada?yanlışım varsa düzeltin çünkü bir tek casper la bağlantılı değl yaşamım hayat alabildiğine sürüklüyo nereye gittiğimizi bilmeden sorunlarla olu bir yaşam v.s v.s
    herkese sevgiler gönderiyorum,koaly gelsin...

• Benim sıralamam

1.msi 635 yada sonomalı 645 modeli .

2.Casper sonoma 2.0 ghz olanı.

3.Acer turion 128mb X700 modelleri.
  • msi iyi bir markadır ama 635 turion ekran kartı kafamı karıştırdı.ikincisi güzel:)acer turion da elbette iyi..benim elbette düşündüklerimi düşünmüşsün.ama ben turion ya da ne bilim amd düşünmüyorum illaki sonoma olacak :))yanlış anlama kastım yok.masaüstümü amd yapcam öyle düşündüm.acer aspire 1694 WLMİ bunuda düşün!!! www.pcdepo.com
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.