Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ranilin sen ortalama 90ytl'ye almışsın bana ccasper storede 130!ylt dediler sen de c.storeden mi almıştın? ve fiyatın aynı olması garekmez mi? bu ne ya!

casper 7685b kullanan arkadaşlara soruyorum mini bir anket olsun bu; 1-en iyi download programı
    2-en iyi virüs spam vs. programı
    3-en iyi adls hızlandırıcı pro.
    4-en iyi dvd ve divx pro.

Arkadaşlar buradaki "iyi" ibaresi, "bizim konfigürasyona göre en ideal" anlamında hoşçakalın,cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Evet Casper Store den aldım..
  • arkadaşlar cd yazamıyorum kendim nero express kurdum ama olmuyor yardım edebilirmisiniz.ne yapmam gerekiyor hangi proğramı yüklemem gerekiyor.
  • ranilin ramın tam adını yazar mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahvank

huhukomsu merhaba, ram fiyatları bütün casper storelerde aynımıdır? ve sen ne kadara taktırdın 512'yi? ve lütfen han işini hallettiğinde "ben sana güveniyorum arkadaşım" bize de anlat tamam mı? hoşçakal. ha bi de bizim ramlerin tam adı neydi ya?

tahvank sana once anlattığım kısmı anlatayım.
    Özeti bütün storelara+ bayiilere sormadan almayın derim.

Gelelim ikinci olaya.
    Arkadaşıma bilgisayarını almadan önce direk bir 512 MB ram daha taktırmasını söylemiştim.Fakat arkadaşım daha sonra alırım diyerek beni sallamamıştı. gördü ondan sonra

Aradan 1-2 hafta geçtikten sonra ram almaya karar veriyor arkadaşım.Bilgisayarı aldığı store'a gidiyor veee kendisine verilen fiyat 75$ +KDV'cik
    Hemen beni aradı "abi sen 50 , 55 dolar filan diyordun hani" diye.

Diğer bayii ve storeları aramasını söyledim.
    Aldığı fiyatları söylüyorum şimdi;

79$+KDV ,
    70$+KDV
    65$+KDV

Herkes böyle kafasına göre sallıyor.

Dedim "dur bakayım ben birde burda sorayım."
    Açtım telefonu ,ilk aradığım yer (bilgisayarı ondan almamamıza rağmen) direk 60$+KDV dedi.
    Diğer telefon açtığım yer 110 lu birşeyler +KDV dedi.(Ne güldüm buna yahu!)
    Dedim napıyorsunuz beyefendi?
    Eeee dedi bunlar notebook rami.Bundan böyle.
    Adama aldığım diğer fiyatı söyleyince fiyat listemi kontrol edeyim deyip 10 dakika sonra aramamı istedi.
    Komedi yahu.

Neyse arkadaşım gözgöre göre evine en yakın yerden 70$+KDV'ye aldı. (malum benzin parasını, arabayı park ettiğin yerde değnekçiye vereceğin parayı ve stresini hesaba katarak değmez dedi.)

Ek bilgi: Bayiiler ramleri takamıyor merkeze gönderiyorlarmış.Sadece Storelar direk takabiliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: tahvank

Ranilin sen ortalama 90ytl'ye almışsın bana ccasper storede 130!ylt dediler sen de c.storeden mi almıştın? ve fiyatın aynı olması garekmez mi? bu ne ya!

casper 7685b kullanan arkadaşlara soruyorum mini bir anket olsun bu; 1-en iyi download programı
    2-en iyi virüs spam vs. programı
    3-en iyi adls hızlandırıcı pro.
    4-en iyi dvd ve divx pro.

Arkadaşlar buradaki "iyi" ibaresi, "bizim konfigürasyona göre en ideal" anlamında hoşçakalın,cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

1)flashget
    2)AVG Free edition+ad aware+mikisoft spyware
    3)Daha ADSL'de yeniyim.Zaten şu aralar başımın belası.Ahh ahh ucuz diye gectik buna ama ucuz etin yahnisi olayı.
    DNS sorunları cıldırtacak beni.Bir sürü program indiriyorum ama durum çok vahim.
    4)? bilemiycem.ama... ffdshow tavsiye olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 20 Ekim 2005, 15:31:01 >

• Arkadaşlar pc den notebook a klip mp3 resim ws ws aktarıcam acaba ne yapmam gerekiyor... ßana yardımcı oLursanız sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bknight

Arkadaşlar pc den notebook a klip mp3 resim ws ws aktarıcam acaba ne yapmam gerekiyor... ßana yardımcı oLursanız sevinirim..

pcde ethernet kartın varsa işin kolay.Cross kablo olması ile yapabilirsin.

O yoksa şimdilerde fiyatı bayaaa ucuzlamış usb kablolardan alabilirsin.Herhalde USB girişin vardır PC'inde (LX boardlarda bile vardı.)
    böyle halledebilirsin.
  • ßendede cpw 2000 768-5B war.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ranilin

Evet mesaj atmayalı baya zaman oldu. Daha çok imzamda belirttiğim adreste aktifim.
    Dünya markası Casper imiza da gelince aman o konuyu açıp yaramızı deşmeyin

Gelip mekanında ziyaret ettim zaten seni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bknight

ßendede cpw 2000 768-5B war.

yok yok bknight PC'inde var mı diye sordum?
    Niyetlisin galiba? :)
  • nihahahaha oruç başıma vurdu galiba.. pc de yok o karttan napcem şimdi :p
  • USB yolları gözüküyor sana.
    Gerçi tam hatırlayamıyorum ama eskiden fifadaydı herhalde comdan mı serialdan mı bir yerden bağlabiliyorduk ama çok yavaş kalır dosya transferine.
    10-15 milyona filan bulabilirsin diye düşünüyorum.USB to USB olayı yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Gelip mekanında ziyaret ettim zaten seni.

Hmm hic farkinda degilim baska bir nickle kayit oldun sanirim yoksa kesin farkederdim
  • Korktum bütün üyeler ya moderator yada administrator aman diyeyim dedim. Kaçtım.
  • :=) Yazışmalar şu an için öyle maalesef ama 102. üyeye ulaştık

Ancak şunu özellikle belirteyim orada ki insanların admin mod vs.. olması gözünü korkutmasın zaten ortamdaki muhabbete biraz baksaydın ne demek istediğimi anlardın Konuşan herkes mod admin gibi görünüyor çünkü onlardan başka katılan şu an için aktif katılan yok , 102 üyeye ulaşmamıza rağmen normal üyeler maalesef istediğimiz oranda katılımda bulunmuyorlar..

Kısaca durum bundan ibaret. Sizleri her zaman bekleriz kapımız ardına kadar açık gelin hepbirlikte tartışalım,gülelim,eğlenelim

• Casper CPW2000-7685B laptopumu satıyorum almak isteyenlere duyurulur.

Laptop 3 haftalık olup en ufak bir problemi yoktur. Sıfırdan farksız. 2 yıl garantili faturası duruyor.

Standart özelliklere ek olarak 1 GB ram ve 8 MB cache HDD bulunuyor. (Normalde 2 MB cache HDD ile veriliyor)

Satma sebebimi merak edenler için söyleyeyim: Amerikadan bir arkadaşım laptop getirecek ve onu kullanmayı düşünüyorum.

Bana maliyeti 1499$ + KDV = 1768$
    Sonradan aldığım yere taktırdığım 512 Ram fiyatı 65$ + KDV = 76$

Yani mağazaya gidip almaya kalksanız KDV dahil 1844$. Ben 1500 $ istiyorum.

• artık çok geç mastertr.
  • beyler hd nin cache inin kaç mb oldunu nerden bakıcam ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastertr

Casper CPW2000-7685B laptopumu satıyorum almak isteyenlere duyurulur.

Laptop 3 haftalık olup en ufak bir problemi yoktur. Sıfırdan farksız. 2 yıl garantili faturası duruyor.

Standart özelliklere ek olarak 1 GB ram ve 8 MB cache HDD bulunuyor. (Normalde 2 MB cache HDD ile veriliyor)

Satma sebebimi merak edenler için söyleyeyim: Amerikadan bir arkadaşım laptop getirecek ve onu kullanmayı düşünüyorum.

Bana maliyeti 1499$ + KDV = 1768$
    Sonradan aldığım yere taktırdığım 512 Ram fiyatı 65$ + KDV = 76$

Yani mağazaya gidip almaya kalksanız KDV dahil 1844$. Ben 1500 $ istiyorum.

rami satarsan alabilirim tabii ankaradaysan
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.