Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: samutra

beyler hd nin cache inin kaç mb oldunu nerden bakıcam ?

off offf ne hatırlatırsın abi moral kalmadı walla ruyalarımda koca koca 8 ler gormeye basladım.....

• arkadaşlar sizebir sorum olacak laptop ta swat 4 oynarken 15 yada 20 dakka sonra laptop kendi kendine kapanıyor bu neden acaba bileniniz varmı nsl bir çözüm bulabiliriz ?
  • yardım eden yokmu ?
  • doom3 varsa birde onu kurup dene.
    Yine aynı problemi yaşarsan donanım veyahut driverlardan şüphelen.

Yok eğer problemsiz çalışıyorsa swat oyununda birşey olabilir.Patch'i filan çıkmış olabilir.
    Buda olmazsa ekran kartının yeni driverlarını indir.
    quote:

arkadaşlar sizebir sorum olacak laptop ta swat 4 oynarken 15 yada 20 dakka sonra laptop kendi kendine kapanıyor bu neden acaba bileniniz varmı nsl bir çözüm bulabiliriz ?
  • Arkadaşlar bende pazartesi günü gidip alıcam CPW2000-7685B..

Alırken 512 ram`i 1024`e ve HDD`i 2`den 8mb`e yükselticem...

Umarım seçimim de pişman olmam..

[ Ayrıca max. ram 2Gb`mi ? Alırken değiştirmemi / eklememi önerdiğiniz parçaları var mı ? ]

Birde "Onstant On" yazılımı ile sistem resimdeki gibi açılabiliyor.. [ sistem multimedya modunda açılıyor film izleyip müzik dinleyebiliyorsunuz. ]
    Bu yazılımı biyerden bulup yüklersek, bizde bu şekilde açabilirmiyiz sistemi ? (windowstan bağımsız)

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AND1 -- 23 Ekim 2005, 14:30:02 >

• saol hukukukomsu bide casper ın wireless ı 802,6 mı neydi öylemi ? bide harddiskin cache sine bakamadım ben kaç mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samutra -- 23 Ekim 2005, 0:39:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AND1

Arkadaşlar bende pazartesi günü gidip alıcam CPW2000-7685B..

[ Ayrıca max. ram 2Gb`mi ? Alırken değiştirmemi / eklememi önerdiğiniz parçaları var mı ? ]

Birde "Onstant On" yazılımı ile sistem resimdeki gibi açılabiliyor.. [ sistem multimedya modunda açılıyor film izleyip müzik dinleyebiliyorsunuz. ]
    Bu yazılımı biyerden bulup yüklersek, bizde bu şekilde açabilirmiyiz sistemi ? (windowstan bağımsız)

bende pişman olmasın tabii hdd ve rami yükseltirsen bende ram arıyorum ama malesef illaki servisten almak zorundayım .

• quote:

Orjinalden alıntı: AND1

Arkadaşlar bende pazartesi günü gidip alıcam CPW2000-7685B..

Ben desktop pc'imde açıkkaynak kodlu Media Portal kullanıyorum. ŞİDDETLE HERKESE tavsiye ederim.Winfast 2000 Deluxe xp TV kartımın güzeller güzeli uzaktan kumandasıyla herşeyi yapabiliyorum.Mikisoftun Media 'sına çok benzior. hatta arayüzü aynı dersem fazla abartmış olmam sanırım.
    http://mediaportal.sourceforge.net/ssbluetwo.html

www.sourceforge.net 'ten bulabilirsiniz. http://mediaportal.sourceforge.net/

casperda denemedim açıkçası çalışıp çalışmadığını.Çünkü uzaktan kumadansı yok. :))
    Ama daha öncede atmıştım buraya fotosunu creative'in uzaktan kumandasıyla sesi azaltıp arttırsam, açsam kapasam kurup deneyebilirim.

• quote:

saol hukukukomsu bide casper ın wireless ı 802,6 mı neydi öylemi ? bide harddiskin cache sine bakamadım ben kaç mb

Aygıt yöneticisinden harddiskin modeline bak Western Digital WD600UE-00HCT0 ise 2MB cachetir.
    Yok zaten samsungsa büyük ihtimalle 8 MB'dır.
    ama en garanti yol google'a sor. :)
    yani googleda aratınca direk cıkıyor modeller.Ordan teknik özelliklerine bakabilirsin.
  • HUHUKOMSU ARATTIM SEAGATE MIS 4200 RPM DIYOR 5400 DEGIL YANI, AMA 8MB CACHE NAPIYIM SİMDİ

Model Number:ST960821A
    Capacity:60 GB
    Speed:4200 rpm
    Seek time:12.5 ms avg
    Interface:Ultra ATA/100

Features Benefits

SoftSonic FDB motor
    Delivers inaudible operating acoustics

QuietStep ramp load technology
    Enables whisper-quiet load/unload acoustics and 900 G's of non-operating shock tolerance

4200-RPM performance level
    Powers common home and office applications with ease

8-Mbyte cache buffer
    Optimizes performance so applications run fast and smooth

• Hahahahaha
    Ben böyle bir olay görmedimde duymadımda.
    Teknik servisteki adamlar kafalarına göre takılıyorlar galiba.
    Sana 4200 2 MB yeter!
    Sen arkadaki 5400 8 MB az bile sana.

Bu arada burnuma gelen koku sizede geliyor mu arkadaşlar?
    Mastertr 'nin harddiski 8 MB ama 4200 devir olabilir gibime geliyor?
    Mastertr lütfen bizi bu konuda aydınlatır mısın?
    Seninki kaç devir ve kodu ne?

4200 rpm olursa hiç olmaz daha rahat uyuyacağım.
  • Seninde şansına biryerden almışlar başka yere koymuşlar:)

Yinede 2 mb 5400 e gore daha iyidir bence.
  • huhukomsu benim disk bu. Özelliklerine de sen bak:)

Samsung MP0603H
  • huhukomsu bide alet bazen kendi kendine kapanıyor çok ısınıyor diye olmasın başka ne olabilirki
    bide pil 1 buçuk saat diyor normal mi bu huhukosu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samutra -- 23 Ekim 2005, 23:53:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastertr

huhukomsu benim disk bu. Özelliklerine de sen bak:)

Samsung MP0603H

Bence kasası pek kaliteli gözükmüyor.Sanki fason gibi.Ne bileyim işte.
    Artı havalandırmasıda ,iyi değil gibi.Nasıl desem çalışınca yanar bu harddisk.Söylemedi deme.1 saat fazla acık tutma.
    Kusuruma bakma ama sakın bunları harddiskin hem 5400 rpm hemde 8 MB cache diye yazıyorum sanma.

mastertr interneti olmayan birine sat şu casperınıda böyle topiclere girip moral bozmasın.

Şaka bir yana mastertr ne diyeyim işte.
    5400 devirli iyi cacheler!

Bu arada test etmedim ama bir yerde 8 MB cacheli 4200 rpm ile 2 MB cacheli 5400 rpm aynı seviyededir diyorlardı.

• quote:

huhukomsu bide alet bazen kendi kendine kapanıyor çok ısınıyor diye olmasın başka ne olabilirki
    bide pil 1 buçuk saat diyor normal mi bu huhukosu ?

samutra eğer pilinin bitimine yakın stand by'a geçmesini diyorsan hayır o doğal.
    Ama yok adaptör takılı iken kapanıyorsa hemen casper tekniğe gidiyorsun.
    Çünkü kesinlikle bir problem var demektir.

Pil ne yaptığına bağlı değişiyor ama 1.5 saat doğal diyebiliriz.
  • saol hukukomsu sen olmasan
  • Bu aleti internet cafedeki aga takıp ordan veri gönderebilirmiyim acep :p ?
  • tabiki yapabilirsin..
  • selam arkadaşlar benim kafama takılan bişey var şimdi ben ne zamandır ram almaya niyetliydim ama bu gün bir mavi bilgisayar sitesine girip bakayım dedim.oradaki ramlar ddr2 ve 533 mhz ben cpu z den baktığım zaman ddr2 266 mhz bu nasıl olacak anlamadım

ram de buradaki alttan 3 cü twinmos ram bana yardımcı olabiirmisiniz bu rami alırsam çalışırmı kafam karıştı iyi günler.
    www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/listele.php?no=77&s=Ij9UTeHXXH101QGQhUts40cXRqA4Hf
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.