Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer değiştirmeyeceğini söylerse direk iade et.Baksana edirneden bile geri gonderebiyorlar.
    Sonuçta iade etmek senin hakkın.
    Gider böyle bir değişimi göze alan bir sürü STORE'dan birinden alırsın.
    Arkadaşlar gidip elinde olan birinden alın.İnan başta biraz zaman kaybı gibi ama bir sürü saçma sapan şeyle uğraşmazsınız.+ raminin kesinlikel baştan al.Daha önceki postlarımdan birinde başımızdan geçen olayı okuyabilirsin.
    O 4 piksel diyen adamada selamlarımı söyle.
    2.5 milyar para vericem ve ölü pikselli alıcam iyi valla.
    Asusun yeni çıkan notebooklarının ekranları ölü piksel free garantisiyle geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 19 Ekim 2005, 17:07:36 >
  • peki ölü pixel çıkarsa değiştirin diyeceğim değiştirmesse almam
  • ewt su fan olayı huhukomsunun dediği gibi olsa iyi olur tam sessizliğe alışıyom pat diye bağırmaya baslıyor programını bulan arkadaas olursa haber etsin lütfen bide sizi piller ne kadar dayanıyor benimki 2 saat ancak dayanıyor ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: DayLight66

Ne yani laptop aldıktan sonra bir driver update için durmadan üretici ile mi uğraşcaz. Olur mu öyle şey.

adrese git ;http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

1.graphics driver seç

2.geforce and tnt2 seç

3.işletim sistemini seç

go! tuşuna tıkla

su an son sürüm;
    Windows XP/2000

Forceware Version: 78.01
    Release Date: September 2, 2005
    WHQL Certified

Bu kadar basit..

quote:

Orjinalden alıntı: mastertr

Nvidia sitesindeki sürücüler laptop ekran kartları ile uyumlu değil malesef. Bu tip sürücüleri laptop üreticisinden temin etmek gerekiyor.

Bu kadar basit ama biz salak olduğumuz için yapamadık. Sana zahmet gelip şu nvidia sitesindeki sürücüleri benim laptopa yüklesene :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastertr -- 19 Ekim 2005, 18:08:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

quote:

Orjinalden alıntı: mastertr

Nvidia sitesindeki sürücüler laptop ekran kartları ile uyumlu değil malesef. Bu tip sürücüleri laptop üreticisinden temin etmek gerekiyor.

Haftanın yorumu olmaya aday

Sende bilip bilmeden boş boş konuşma. Haftanın bilmemnesi filan
  • http://www.cpuid.org/download/pcw2005_v165.exe

Bu program ile incelediğimde GPU (ekran kartı) sıcaklığı 75 derece olduğunda fan devreye giriyor ve sıcaklık 55 dereceye indiğinde duruyor. Sonra 75 olunca tekrar çalışıyor...

Normal kullanımda CPU, fanı çalıştıracak kadar ısınmıyor bile...
  • normal mi acaba...?

• Arkadaşlar bende hazır screen shot alınmışken şu IEEE 1394 Firewire bağlantısını sorayım.
    USB gibi değil mi yani bu bağlantı çeşidi.
    Nasıl desem firewire bir cihaz bağladığımız zaman burdan mı kontrol ediyoruz.

bknight@
    normal mi derken ne demek istedin tam olarak?
    Biraz daha açarsan yardımcı olmaya çalışalım.

mastertr@
    :) Kızma arkadaşlara.

program için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 19 Ekim 2005, 21:10:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: samutra

peki ölü pixel çıkarsa değiştirin diyeceğim değiştirmesse almam

Aynen öyle.
  • arkadaşlar bende bu notebookun aynısından var.ben buna 512 ram daha ilavae etmek istiyorum yani şimdi illaki servistenmi almalıyım ben bu rami mavi bilgisayarda 60 usd+kdv.bir sorum daha olacak pili neden 1.5 saat gidiyor benim bataryamı bozuk benmi şarj edemiyorum yanlış olan ne yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreigner_8 -- 19 Ekim 2005, 22:01:04 >
  • Bence rami kendin alıp takabilirsin. Bende +512 ram almıştım önümde taktılar serviste ve özel bir işlem yapılmadı. Garanti etiketi filan yok o yüzden problem çıkmaz.

Pil 1.5 saat civarlarında gidiyor bu gayet normal çünkü işlemci ve özellikle ekran kartı çok fazla elektrik tüketiyor.
  • Merhaba arkadaşlar,

Nvidia driverlarını sormuşsunuz sanırım. Bulduğum bir siteyi sizinle paylaşayım. Umarım yararlı olur notebooklar için herşey güncel olarak mevcut hatta bu site sayesinde bios dosyasını bile buldum ama gerek görmediğim için dokunmuyorum

Buyrun adres :http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php

En son driver versyonu : v81.85

Ayrıca şunu belirteyim bu mobile kartların driverlarını nvidia dağıtmıyor. Dolasıyla Nvidia nın sitesinden çektiğiniz driver mobile kartta çalışmayacaktır. Mobile kartların driverları farklıdır ve ancak üretici dağıtabilir ancak Casper maalesef daha o kadar gelişemedi. Bunu söylememin nedeni bir Fijitsu Siemens ya da Toshiba hatta en guzellerinden IBM veya Dell in sitelerine bakarsanız notebookunuzun bios dosyası dahil ekstra programlar driverlar vs.. herşey otomatik yükleme sistemiyle yenilenir vs.. İnşallah Casper da günün birinde böyle olur..

• quote:

Orjinalden alıntı: foreigner_8

arkadaşlar bende bu notebookun aynısından var.ben buna 512 ram daha ilavae etmek istiyorum yani şimdi illaki servistenmi almalıyım ben bu rami mavi bilgisayarda 60 usd+kdv.bir sorum daha olacak pili neden 1.5 saat gidiyor benim bataryamı bozuk benmi şarj edemiyorum yanlış olan ne yardımcı olursanız sevinirim.

Sakın diyeyim nedeninede gelince UYUMSUZLUK problemi çıkartabilir.
    Özelliklede DUAL çalışan ramler kesinlikle aynı olmalı.Hatta bir ara (belki hala vardır) aynı seri geyiklerine bir paket içinde dual satılıyorlardı.
    Desktop pc'imde Dual çalışan farklı zamanlarda alınmış iki tane kingston ramim var ve bazen ram hatası veriyorlar.

Aynı konfigurasyon kardeşimde de var ama ona aldığımız ramler aynı seridendi ve bu problem onda yok.

Ya elindeki rami elden çıkart ve 2 tane aynı seri dual satılan ramlerden al.Yada casperdan bir tane daha al.Şu anda ne kadar fiyat istiyorlar?

Yalnız da sonra bilgisayarında bir prbolem çıkarsa ve teknik serviste bilgisayarını açtıklarında o ramleri görürlerse garanti dışı diyebilirler.
    Nede olsa burası Türkiye. :) Bahane lazım.

• Uzun bir aradan sonra yine gelmişsin Ranilin.Casperin web sitesi doğru düzgün çalışsın o bile yeterli.
    Verdiğin linkte Dünya markamız Casper'ı göremedim .Nereye saklamışlar acaba

quote:

Orjinalden alıntı: Ranilin

Merhaba arkadaşlar,

Nvidia driverlarını sormuşsunuz sanırım. Bulduğum bir siteyi sizinle paylaşayım. Umarım yararlı olur notebooklar için herşey güncel olarak mevcut hatta bu site sayesinde bios dosyasını bile buldum ama gerek görmediğim için dokunmuyorum

Buyrun adres :http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php

En son driver versyonu : v81.85

Ayrıca şunu belirteyim bu mobile kartların driverlarını nvidia dağıtmıyor. Dolasıyla Nvidia nın sitesinden çektiğiniz driver mobile kartta çalışmayacaktır. Mobile kartların driverları farklıdır ve ancak üretici dağıtabilir ancak Casper maalesef daha o kadar gelişemedi. Bunu söylememin nedeni bir Fijitsu Siemens ya da Toshiba hatta en guzellerinden IBM veya Dell in sitelerine bakarsanız notebookunuzun bios dosyası dahil ekstra programlar driverlar vs.. herşey otomatik yükleme sistemiyle yenilenir vs.. İnşallah Casper da günün birinde böyle olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 19 Ekim 2005, 22:44:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Uzun bir aradan sonra yine gelmişsin Ranilin.Casperin web sitesi doğru düzgün çalışsın o bile yeterli.
    Verdiğin linkte Dünya markamız Casper'ı göremedim .Nereye saklamışlar acaba

Evet mesaj atmayalı baya zaman oldu. Daha çok imzamda belirttiğim adreste aktifim.
    Dünya markası Casper imiza da gelince aman o konuyu açıp yaramızı deşmeyin

• huhukomsu merhaba, ram fiyatları bütün casper storelerde aynımıdır? ve sen ne kadara taktırdın 512'yi? ve lütfen han işini hallettiğinde "ben sana güveniyorum arkadaşım" bize de anlat tamam mı? hoşçakal. ha bi de bizim ramlerin tam adı neydi ya?
  • Ben 55$ +kdv ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ranilin -- 20 Ekim 2005, 0:15:24 >
  • pardon mastert kızma :))
    o zaman biz driver update i yapamıcakmiyiz?? ne biçim iş bu yaff

bide huhukomsu benim 1394 bağlantısı hiç bi şey bağlı olmsada bağlınıldı diyor sizde de böylemi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ranilin

Ben 55$ +kdv ye aldım.

selam ankaradaysan yardımcı olurmusun bende almak istiyorum tşk.
    arkadaşlar merak ettiğim çok şey var mesela ben aracımda bunu şarj edebilirmiyim? yani öyle bir aparat varmı? tabii sadece şarj değil aynı zamanda kullanabileceğim?tşk.
  • Ranilin sen ortalama 90ytl'ye almışsın bana ccasper storede 130!ylt dediler sen de c.storeden mi almıştın? ve fiyatın aynı olması garekmez mi? bu ne ya!
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.