Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğru diyosun tatlı dil mazuunda ama mastertr sen de ya çooook şanslısın ya da dilin çoook tatlı bizim laptopları seinmiş gibi göstersek ya da sen telefonda konuşsan da biz değiştirmeye götürsek ve mutlu sona 8mb hddlerimize kavuşsak senin gibi...
  • İşte yakalandın mastertr!
    Kesin bayan bir arkadaşımızsın sen.
    Şaka bir yana hakikaten olaylar dediğin gibi gerçekleştiyse seni tebrik ederim.
    Ama inan hala gözlerime inanamıyorum.
    Bu arada bu olayı diğer topiclerde anlatında GERÇEK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ GÖRSÜNLER.
    Hakikaten mastertr rica etsek bizimkileride sen sorsan.

Ben böyle toplu bir değişimi yapacaklarını düşünmüyorum.Haftasonu bir telefon edip şansımızı deneyelim bakalım. + birde 1 ayın üzerinde kullanılmış harddiski alırlarmı sizce? Bence imkansız.

Arkadaşlar birde yeri gelmişken sorayım.
    -Notebookta mono mikrofonu nerden aktive ediyoruz.
    Ben ses kartının ayarlarından bir türlü olayı çözemedim.

-Bir diğer sorumda pilin bitmesine % 5 kala kendini stand by'a alan notebookumuzu adaptöre bağladığımızda tekrardan power tuşuna basınca geri geliyor fakat CD rom bir daha aktive olmuyor.
    Yani bilgisayarım kısmından siliniyor.Bunun nasıl üstesinden gelebiliriz.

Sorularımı mastertr cevaplamasın gıcık oldum. (Şaka şaka)
    Hayırlısı olsun.Kader kısmet meselesi herhalde.

Anlamadığım adamların 8 MB cacheli harddiski nerden buldukları?

quote:

Orjinalden alıntı: mastertr

Ben olayın nasıl geliştiğini anlatayım:
    Laptopu aldığım gün hemen C&C Generals oyununu yükledim. Çalıştırdım ve birde baktımki oyunda sık sık takılmalar oluyor ve her takılma esnasında HDD ışığı yanıyor yani belliki HDD yeterli hıza çalışamıyor.
    Bunun üzerine moralim bozuldu ve hemen internetten araştırdım ve 2 MB cache olduğunu gördüm. Teknik servisi aradım mecidiyeköydeki. Oradan görüştüğüm kişiye durumu detaylı bir şekilde anlattım. Yarın gel değiştirelim dedi ve değiştirdiler.

Aslında bu bir ayıp. Bu laptopa o HDD olmaz! ama onlarda 8 mb diye satmadılarki bize, o yüzden direk suçlayamıyorum.

Sonuçta değiştirmek zorunda değiller. Değiştirmek isteyenler servisi arayıp KİBARCA durumu anlatsınlar ve RİCA etsinler. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır unutmayın.

NOT: gülbağdaki servis cumartesi günleri daha rahat oluyor. Hafta içi iş yoğunluğu nedeniyle ilgilenmemiş olabilirler. O yüzden ctesi günü arayın.

İyi haberlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 13 Ekim 2005, 13:24:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

İşte yakalandın mastertr!
    Kesin bayan bir arkadaşımızsın sen.
    Şaka bir yana hakikaten olaylar dediğin gibi gerçekleştiyse seni tebrik ederim.
    Ama inan hala gözlerime inanamıyorum.
    Bu arada bu olayı diğer topiclerde anlatında GERÇEK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ GÖRSÜNLER.
    Hakikaten mastertr rica etsek bizimkileride sen sorsan.

Ben böyle toplu bir değişimi yapacaklarını düşünmüyorum.Haftasonu bir telefon edip şansımızı deneyelim bakalım. + birde 1 ayın üzerinde kullanılmış harddiski alırlarmı sizce? Bence imkansız.

Arkadaşlar birde yeri gelmişken sorayım.
    -Notebookta mono mikrofonu nerden aktive ediyoruz.
    Ben ses kartının ayarlarından bir türlü olayı çözemedim.

-Bir diğer sorumda pilin bitmesine % 5 kala kendini stand by'a alan notebookumuzu adaptöre bağladığımızda tekrardan power tuşuna basınca geri geliyor fakat CD rom bir daha aktive olmuyor.
    Yani bilgisayarım kısmından siliniyor.Bunun nasıl üstesinden gelebiliriz.

Sorularımı mastertr cevaplamasın gıcık oldum. (Şaka şaka)
    Hayırlısı olsun.Kader kısmet meselesi herhalde.

Anlamadığım adamların 8 MB cacheli harddiski nerden buldukları?

quote:

Orjinalden alıntı: mastertr

Ben olayın nasıl geliştiğini anlatayım:
    Laptopu aldığım gün hemen C&C Generals oyununu yükledim. Çalıştırdım ve birde baktımki oyunda sık sık takılmalar oluyor ve her takılma esnasında HDD ışığı yanıyor yani belliki HDD yeterli hıza çalışamıyor.
    Bunun üzerine moralim bozuldu ve hemen internetten araştırdım ve 2 MB cache olduğunu gördüm. Teknik servisi aradım mecidiyeköydeki. Oradan görüştüğüm kişiye durumu detaylı bir şekilde anlattım. Yarın gel değiştirelim dedi ve değiştirdiler.

Aslında bu bir ayıp. Bu laptopa o HDD olmaz! ama onlarda 8 mb diye satmadılarki bize, o yüzden direk suçlayamıyorum.

Sonuçta değiştirmek zorunda değiller. Değiştirmek isteyenler servisi arayıp KİBARCA durumu anlatsınlar ve RİCA etsinler. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır unutmayın.

NOT: gülbağdaki servis cumartesi günleri daha rahat oluyor. Hafta içi iş yoğunluğu nedeniyle ilgilenmemiş olabilirler. O yüzden ctesi günü arayın.

İyi haberlerinizi bekliyorum.

Bende CPS 2000 var arkadaşlar. Aynı Sorun bende de var ekranı kapıyorum bekleme moduna geçiyor, sonra ekranı açıyorum cd-rom yok piyasada acayip bi durum bu yüzden hiç bekleme duruma almıyorum.Her casperda var mı bu sorun yaa.Nasıl Düzeltecez bu durumu bilen varmı?

• huhukomsu mono mikrofonu 3 tane olan 3mm jaklardan "notbookun solundakiler" ortadakine takıyosun ses kartının ayar menüsü çıkıyor iki tane tablo bu, ikisina de okey de tamam... anlamadıysan tekrar sor kardesim, kolay gelsin...
  • off icime oturdu u harddisk mevzusu..en son ben gidip bi samsung alcm..
  • vallada vahshE kardesim aynen bana da daral geldi! ama ben madem para vericem cok yakında daha fazla hafıza ve 7200rpmlikler cıkar onlardan alalım derim birazz sabır ve sonu selamet...
  • iide bakalım aynı arayuzumu kullanacaklar off off yani casper yaptın yapacaını keske biraz daha arastırsaydm belki gununde deistirtirdim....
  • Aynı özelliklerde Datronda notebook çıkarmış.
    Casper salı yada çarşamba bayilerde olacakmış.Hard Diski 80 gb hediyesi bol
    http://www.pcsatis.net/site/page.asp?dsy_id=2361
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahvank

huhukomsu mono mikrofonu 3 tane olan 3mm jaklardan "notbookun solundakiler" ortadakine takıyosun ses kartının ayar menüsü çıkıyor iki tane tablo bu, ikisina de okey de tamam... anlamadıysan tekrar sor kardesim, kolay gelsin...

Tahvank cevabın için teşekkürler.Fakat benim sözüne ettiğim notebookun üzerinde olan mono mikrofon.
    Özelliklerinde böyle birşey yazıyordu.Yoksa yok mu?
  • hayır huhukomsu laptopın üzerinde mikrofon yok , bahsedilen "mono mikrofon çıkışı" ben laptopta cubase sx3 gibi kayıt proramları kullanıyorum laptopa usb güç beslememi "m-audio mobilpre" preamfi ve ses kartını kullanıp kendi kayıtlarımı yapıyorum"klasil gitar,sample ens. vs." bu konularla ilgili sorularınız olursa yanıtlaım arkadaşlar kalın sağlıcakla...
  • ühühüühü
    Önce Mastertr şimdide tahvank!Yıktınız beni
    Ne bileyim mono mikrofon diyince üzerinde mikrofon var zannetmiştim.
    Hatta aramızda kalsın ama ekranın hemen altındaki beyaz ufak daireyi mikrofon sanıp alüü alüü diyip durdum. (zaten deliklerinin olmamasından kıllanmıştım. o nedir peki?)

Şu Cd olayını çözebileniniz var mı peki? Stand by'a girince gelmeyen CD'yi.

Birde arkadaşlar harddisk konusunda da kapasiteleri yüzünden bir tane External birşey almayı düşünüyorum.
    8 MB cachle'li 7200 devirli 200-300 GB'lık bir harddiski bir box'a koyup USB 2.0 'dan bilgisayara bağlasam.

Sonra şunu düşündüm bilmem katılır mısınız?
    Oyunu bu external harddiske kurarsak performans olarak internal bir harddisk kadar iyi olur mu?
    Bence olur gibi ama pekte emin değilim çünkü sistem dosyaları ,driverlar filan hep harici harddiskte olacak.
    Ne dersiniz?
    5400 rpm 2 MB Cache li
    5400 rpm 2 MB Cache li (Swap dosyası bunun üzerinde olsa)+ external USB 2.0 'la notebook'a bağlı 7200 rpm 8 MB Cache li bir harddisk (Oyun dosyaları bunun üzerinde olsa)
    5400 rpm 2 MB Cache li + external USB 2.0 'la notebook'a bağlı 7200 rpm 8 MB Cache li bir harddisk (Oyun ve Swap dosyaları filan herşey bunun üzerinde olsa)

Sizce performans olarak nasıl sıralanır?

Bu arada mastertr'nin sessizliği nedendir acaba?
    Yoksa yeni bir modifikasyon,upgrade filan mı yaptırıyor.

• "Sorularımı mastertr cevaplamasın gıcık oldum. (Şaka şaka)" dedin bende susuyorum :)

Şaka bi yana bugün servisi arayıp konuşmanızı bekliyorum. Bu arada ben dediğin olayı denedim yani takılma yapan oyunu usb 2.0 kutuya taktığım harddiske yükledim. Takılmalar azaldı ama hala biraz vardı. Ama yinede sistemin çalıştığı harddisk 8 mb olmalı.

Servis değiştirmiyorsa siz upgrade istiyorum diyin ve üstüne para koyup 80 GB 5400 rpm 8 mb lik bir HDD alın bence.

7200 rpm diye beklemeyin çünkü çok pahalı.

sanırım 40 $ gibi bir ücret istiyorlar 60 --> 80 HDD için
  • yarın acıkmı bu teknik servis acaba??
  • Bu ne demek oluyo şimdi??
  • WahsHe nerelerdesin ya... kısa kısa yazmandan hdd işine fena halde bozulduğunu anlamk hiç de zor diil bak lütfen arkadaşım moralini bozma tamam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bknight

http://brm.com.tr/asp/show_stock.asp?Product_ID=CASPER.01.01.03

Ya yok böle bişi bunlar sonoma bile değil !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: tahvank

WahsHe nerelerdesin ya... kısa kısa yazmandan hdd işine fena halde bozulduğunu anlamk hiç de zor diil bak lütfen arkadaşım moralini bozma tamam?

Söylemesi kolay tabiii.
    Hem 8 Mb cache yok,hem mikrofon yok. Nasıl olacak bu işler. :)

Arkadaşlar notebook'un wireless'ınıda test etme imkanım oldu.Sinyal seviyesi gayet iyiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cozzetti

quote:

Orjinalden alıntı: bknight

http://brm.com.tr/asp/show_stock.asp?Product_ID=CASPER.01.01.03

Ya yok böle bişi bunlar sonoma bile değil !!!

Cidden bunlarda ne böyle.
    Hem ekran kartı daha kötü.Hem kasası çok kalın.Hemde daha pahalı.
    Ne iş?
    http://brm.com.tr/asp/show_stock.asp?Product_ID=%20CASPER.01.01.02
    Herhalde fotoğraflar yanlış girilmiş.
    Çünkü işlemciye göre kasa değişmez.

• Arkadaşlar benim bilgisayarımda harddisk ikonunu tıkladığımda harddiskim SAMSUNG MP0603H olarak olarak gözüküyor.Acaba bunun önbelleği ve özellikleri nelerdir?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.