Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 MB!http://www.xpcgear.com/sammp0603h.html
    Ne zaman almıştın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 17 Ekim 2005, 16:42:09 >
  • arkadaşlar ben de sipariş verdim sonunda en son cpw2000 i seçtim
    2 tane aldım sizce birisini farklı bir model alsamıydım ?
  • harddiski sokup atıcam cok sinirliyim......
  • ne oldu sorunmu var cpw2000 lerde
  • WahshE kardesim sakın söküp atma bak! tamam "c"asper kader birer casper aldık değiştiririz samsungla dimi...
  • harddiskin cache si 2 mb mış aldıktan sonra ogrendm bende sonra bazı arkadaslarınkini distirmisler bende bnkinide deiştiriler umuduyla teknik servise tınlamadı fazla neyse bn kendim degistiricem zaten içini açmışlıgım var bilgisayarın hade eyw....
  • ben de değiştirceğim aynen peki smsungdan dahi ii bir hdd bulamaz mıyız madem para vercez dimi arkadaslar?
  • slm arkadaşlar sonunda bende aldım casper ımı kullandıkca düsüncelerimi yazcam ..
  • huhukomsu pm attım lütfen incele cevap yaz..
  • Huhukomsu merhabalar, bilgisayarın siparişini 4 eylülde verdim.24 eylülde teslim aldım.Fakat teslim aldığımda bir ölü piksel yakaladım.Satın aldığım yere söylediğimde hemen geri gönderip yenisiyle değiştirdiler.Bunun da gidip gelmesi 14 gün sürdü.Bilgisayarı satın aldığım yer Edirne casper bayii.Buradan kendilerine her şey için teşekkür ediyorum.Bilgisayarın performansından çok memnunum.Bilgisayarlar hepimize hayırlı olsun.İnşallah sizlerede harddisk konusunda yardımcı olurlar.Benim de bir sorum olacak.Ekran kartının şu anda mevcut sürücüleri arasında en verimli sürümü sizce hangisidir?Teşekkürler.
  • nvidia sitesinden forceware sürüm numaraları yazar sendeki ile karsılastır yeniyse yukle
  • Nvidia sitesindeki sürücüler laptop ekran kartları ile uyumlu değil malesef. Bu tip sürücüleri laptop üreticisinden temin etmek gerekiyor.
  • Ne yani laptop aldıktan sonra bir driver update için durmadan üretici ile mi uğraşcaz. Olur mu öyle şey.

adrese git ;http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

1.graphics driver seç

2.geforce and tnt2 seç

3.işletim sistemini seç

go! tuşuna tıkla

su an son sürüm;
    Windows XP/2000

Forceware Version: 78.01
    Release Date: September 2, 2005
    WHQL Certified

Bu kadar basit..

quote:

Orjinalden alıntı: mastertr

Nvidia sitesindeki sürücüler laptop ekran kartları ile uyumlu değil malesef. Bu tip sürücüleri laptop üreticisinden temin etmek gerekiyor.

• quote:

Nvidia sitesindeki sürücüler laptop ekran kartları ile uyumlu değil malesef. Bu tip sürücüleri laptop üreticisinden temin etmek gerekiyor.

Haftanın yorumu olmaya aday
  • quote:

arkadaslar bnde denedm olmuyo!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmnkim -- 19 Ekim 2005, 1:23:53 >
  • evet olmuyor 3-4 saat önce denedim.
  • ARkadaşlar default gelen driver bence gayet stabil.Şu an için bir update'e gerek var mı ki?
    Doom3'te saatlerce zorladım banamısın demedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: endernur

Huhukomsu merhabalar, bilgisayarın siparişini 4 eylülde verdim.24 eylülde teslim aldım.Fakat teslim aldığımda bir ölü piksel yakaladım.Satın aldığım yere söylediğimde hemen geri gönderip yenisiyle değiştirdiler.Bunun da gidip gelmesi 14 gün sürdü.Bilgisayarı satın aldığım yer Edirne casper bayii.Buradan kendilerine her şey için teşekkür ediyorum.Bilgisayarın performansından çok memnunum.Bilgisayarlar hepimize hayırlı olsun.İnşallah sizlerede harddisk konusunda yardımcı olurlar.Benim de bir sorum olacak.Ekran kartının şu anda mevcut sürücüleri arasında en verimli sürümü sizce hangisidir?Teşekkürler.

Tahminimce böyle canavar bir bilgisayara onlarda biraz geçte olsa akıl edip Samsung marka harddiski takıyor olabilirler.
    Bu arada tek piksel için bile değiştirmeleri mükemmel.
    Zaten bu birazda olayın farkında olanlar için oluyor olabilir.
    Yani ölü pikselin ne olduğunu bilmeyenlere bunları veriyorlar ama değiştirme talebinde olan birisinede değiştiriyorlar.

• arkadaşlar birde şu fan olayına herhangi bir çözüm buldunuz mu?
    speedfan ne yazıkki fanlarına müdahale ettirmiyor.
    Benim istediğim fan hızı sürekli ama yavaş çalışsın.
    Yani öyle bir durup bir canavar gibi çalışmasın.
    Misal arkadaşımdaki Toshibayı 2-3 gün inceleme fırsatım olmuştu.Onda fan devamlı ama az az çalışıyordu.Sadece çok kastırınca fan çok yüksek devirlere çıkıyordu.
    Demek istediğim surf yaparken,mp3 dinlerken hafif hafif devamlı çalışsın birden devreye girerek gecenin bir yarısı beni korkurtmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 19 Ekim 2005, 15:48:57 >
  • ya kimse cvp yazmamış bana.
    Huhukomsu ben sipariş verdiğim adama dedim deiştirme gibi bir olanağım olmadığını söyledi hardisski,ve ölü pixel 4 tane çıkınca deiştirmezlermiş en az 5 tane çıkıncakmış. ram i de upradage ettirmedim 512 duruyor sence napıyım?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.