Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DayLight66

Ya bugün bir c dyazmayı denedim bütün moralim bozuldu..Ben bunu alalı 10 gün oldu ama hiç cd yazmammıştım. Bugün baktim nero ile denedim yazmayi %100 e kadar geldi son işlemler bölümünde hata verdi yazmadi.Tekrar denedim yine ayni şey oldu. Bu seferde windows un kendi yazilimiyla denedim ilk seferde yazmadi ama bi dahaki denememde sorunsuz yazdi.. Ya sizce bu nedendir arkadaşlar??

of yaaa

arkadaşlar lütfen bu konu da yardımcı olun aynı sorun bendede var lütfen bilen birisi söylesin bende kafayı yiyeceğim kıaracağım hatta cd rw yi.tam %90 lara geliyor sonra hata mesajı.nedir bunun çözümü bilen birisi allah rızası için söylesin.

• tavhank:

dedigin yontemi ben denedim. oyunu usb 2.0 harddiske yukledim. Ama takilmalarda azalma cok az oldu. HDD 8 mb cache ile degistikten sonra ise canavar oldu. Simdi Call of Duty 2 oynuyorum gayet hizli.

foreigner_8:

Benim simdiye kadar yazdigim cd ve dvd lerde bir sorun cikmadi ancak gosterdigi hizin altinda yaziyor bu da uzun surmesine yol aciyor.
  • Yönlendirici olması açısından Casper'a 1499+Kdv vereceğinize
    http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=5823&categoryId=5&path=3:5&ref=006.1
    Hp ye verin.Kimse yanlış anlamasın isteyen Casperda alır...
  • casper sahipleri, yok mu yeni testler, tecrubeler?
  • war! war! doom3 bitti 4 gunde :D tahmin edin ne kadar aralıksız oynadıgımı ........ayarlarda ultra high quality 1024-768 2x anti-analisting her sey acık.....
  • MErhaba dostlar ses çıkışı 5+1 desteklemiyor demiştiniz değil mi, o mimari yok galiba, optik çıkış vs. yok değil mi?
    Bir de yeni bir alternatif var kıyaslayabilecekler olursa sevinirim..
    http://www.mavibilgisayar.com/katalog/ da ki Acer Aspire a bir bakın lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtaser -- 8 Kasım 2005, 13:51:52 >
  • 5+1 destekliyor ama analog çıkış veriyor. Digital/optic yok
  • peki FEAR! dostlar...
  • arkadasklar cd ve dvd yazarken hata ferıo ne zaman yapsam hata ferıo bır kere bıle yazamadım nasıl cozumleyecez bunu
  • bendede sağ ok ve diğer oklar ses çıkarıyor sinir oldum cidden klavyede birşey var o tarafında
  • Arkadaşlar benim notebook beklememodundan çıkınca cd-rom u görmüyo kayboluyoooo.Böyle salak bi durumla karşılaşan daha varmı??
  • bende olmuyo......

quote:

Orjinalden alıntı: cozzetti

Arkadaşlar benim notebook beklememodundan çıkınca cd-rom u görmüyo kayboluyoooo.Böyle salak bi durumla karşılaşan daha varmı??
  • bende araştırdım.piyasada taksitle casperdan daha iyisini bulamadım.bonusa 12 taksit yapıyorlar.
  • YAW DVD YAZMA OLAYINI NASIL HALLETCEZ YAW BENİMKİ NORMAL YAZIYO GİBİ YAPIO SONRA BAKIOM İÇİNDE HİÇ VERİ YOK!
  • arkadaşlar nvidianın sitesinden son sürümü indiriyorum ama kurarken "uygun donanım bulunamadı falan diyo windows nasıl yükselticiez sürümü kafayı yedimmmmm yaaaa....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahvank

arkadaşlar nvidianın sitesinden son sürümü indiriyorum ama kurarken "uygun donanım bulunamadı falan diyo windows nasıl yükselticiez sürümü kafayı yedimmmmm yaaaa....

casper ın sitesinde sürücülerden yeni versiyonu indir ben bugün indirip yükledim bide ööle den bakalım
  • casperin sitesinde 78.01 ver. var oysa nvidianın sitesinde forceware 81.85 var! ben anlamadım neden 81.85i yükleyemedim. tavsiyen için cok tesekkür ederim.eger neden yükleyemediğimi bilen varsaaaaaaaa bi de söylemiyosaaaaaaaaaaaaaa var ya
  • Nvidia sitesindeki sürücüler desktop pc lerdeki ekran kartları içindir. Laptop ekran kartlarının sürücüleri biraz daha özel oluyor.

Mesela aynı ekran kartına sahip olan Datron marka laptopun sürücüsünü Casper a yüklersen sorun yaşayabiliyorsun.

Üreticinin sağladığı sürücülerden başka şansın pek yok.
  • saçma sapan bişşiy yani... teşekkürler masterttr...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.