Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bluesnight

YAW DVD YAZMA OLAYINI NASIL HALLETCEZ YAW BENİMKİ NORMAL YAZIYO GİBİ YAPIO SONRA BAKIOM İÇİNDE HİÇ VERİ YOK!

ABİCİM BU MAKİNE GARANTİ KAPSAMINDA DEĞİLMİ ??? GÖTÜR SERVİSİNE BAKSINLAR İŞTE İŞLERİ NE !!!!
  • MASTERTR SEN LAPTOPU SATIYOSUN YA BANA SADECE 12DDR2 RAMI SATARM ISIN?
  • ram ile beraber satmayı düşünüyorum üzgünüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastertr

ram ile beraber satmayı düşünüyorum üzgünüm

• quote:

quote:

bu mal niye güldiki şimdi...
  • mastertr Ankarada isen alayım laptopu..
  • Kısa Kısa
    "Bekleme modundan çıkınca cd-rom u görmüyo kayboluyor" bendede aynı problem var.Komik ötesi.

DVD'si daha yavaş yazıyor ama tabii farklı DVD'lerle bir denemek lazım.Sonuçta alet philips.Belki İyi DVD'lere daha hızlı yazıyordur.

Ekran kartının sürücüleri için Ranilin çok güzel bir site vermişti.Hatta 11.Sayfada tartışılmıştı yanılmıyorsam.Buyrun burdan.

quote:

Orjinalden alıntı: Ranilin

Merhaba arkadaşlar,

Nvidia driverlarını sormuşsunuz sanırım. Bulduğum bir siteyi sizinle paylaşayım. Umarım yararlı olur notebooklar için herşey güncel olarak mevcut hatta bu site sayesinde bios dosyasını bile buldum ama gerek görmediğim için dokunmuyorum

Buyrun adres :http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php

En son driver versyonu : v81.85

Ayrıca şunu belirteyim bu mobile kartların driverlarını nvidia dağıtmıyor. Dolasıyla Nvidia nın sitesinden çektiğiniz driver mobile kartta çalışmayacaktır. Mobile kartların driverları farklıdır ve ancak üretici dağıtabilir ancak Casper maalesef daha o kadar gelişemedi. Bunu söylememin nedeni bir Fijitsu Siemens ya da Toshiba hatta en guzellerinden IBM veya Dell in sitelerine bakarsanız notebookunuzun bios dosyası dahil ekstra programlar driverlar vs.. herşey otomatik yükleme sistemiyle yenilenir vs.. İnşallah Casper da günün birinde böyle olur..

@ bluesnight direk teknik servise götürün.Hiç uğraşmayın.

Aynı şekilde @DayLight66 ve @foreigner_8 arkadaşlar sizlerde neden kasıyorsunuz.
    Çok büyük ihtimalle sizin probleminizde donanım problemi.
    Direk teknik servise götürün.
    Sıkmayın tatlı canınızı.

quote:

Orjinalden alıntı: foreigner_8

quote:

Orjinalden alıntı: DayLight66
    Ya bugün bir c dyazmayı denedim bütün moralim bozuldu..Ben bunu alalı 10 gün oldu ama hiç cd yazmammıştım. Bugün baktim nero ile denedim yazmayi %100 e kadar geldi son işlemler bölümünde hata verdi yazmadi.Tekrar denedim yine ayni şey oldu. Bu seferde windows un kendi yazilimiyla denedim ilk seferde yazmadi ama bi dahaki denememde sorunsuz yazdi.. Ya sizce bu nedendir arkadaşlar??
    of yaaa

arkadaşlar lütfen bu konu da yardımcı olun aynı sorun bendede var lütfen bilen birisi söylesin bende kafayı yiyeceğim kıaracağım hatta cd rw yi.tam %90 lara geliyor sonra hata mesajı.nedir bunun çözümü bilen birisi allah rızası için söylesin.

@mastertr
    Sonra çok üzülücen ama.Nerde böyle performanslı bir makina bulucaksın bir daha?

Ve en sonada çok güldüğüm bir mesajı koydum.
    quote:

Orjinalden alıntı: samutra
    huhukomsu yükledim domm u Allaha şükür sorunsuz çalışıyor takılma yok bi ara ölü pixel oluştu parmakla elleştim geçti.

Nasıl oldu bu?
    Eğer dediklerin gerçekse çok yüksek bir maaşla LCD ekran üreten bir firmada kalite kontrolde çalışabilirsin.
    Şaka bir yana darılma sakın samutra.O başka birşeydir.Yani ne bileyim ekranda bir pislik vardır sen elleyince çıkmıştır gibi.
    Ölü piksel öyle bir parmak atmakla gitmez yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 17 Kasım 2005, 16:02:56 >

• Arkadaşlar bizim laptoplarda bulunan DVD yazıcının ismi Philips SDVD8441 olarak gözükmekte halbuki bu cihazın gerçek
    marka ve modeli QSI SDW-082K'dır.

QSI, Quanta storage isimli büyük bir şirketin markasıdır. Bu şirket dünyadaki birçok laptop markası için dvd/cd okuyucu/yazıcı cihazlar üretiyor.
    Bu markalar arasında packard bell, dell, aopen, toshiba gibi markaları sayabiliriz.

Kaliteli ve çoğu üretici tarafından tercih edilen bir DVD yazıcı olduğunu söyleyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahvank

quote:

quote:

aynaya baktığını umarım bu yazıdan sonra, geri zekalı seninle muhatap bile olmamam lasım ama dayanamadım kültür sewiyeni yükselt biraz ! daha niye güldüğümü bile idrak edecek kapasiten yok yazından belli olduğu kadarıyla kitap oku biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesnight -- 17 Kasım 2005, 19:14:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Kısa Kısa
    "Bekleme modundan çıkınca cd-rom u görmüyo kayboluyor" bendede aynı problem var.Komik ötesi.

DVD'si daha yavaş yazıyor ama tabii farklı DVD'lerle bir denemek lazım.Sonuçta alet philips.Belki İyi DVD'lere daha hızlı yazıyordur.

Ekran kartının sürücüleri için Ranilin çok güzel bir site vermişti.Hatta 11.Sayfada tartışılmıştı yanılmıyorsam.Buyrun burdan.

quote:

Orjinalden alıntı: Ranilin

Merhaba arkadaşlar,

Nvidia driverlarını sormuşsunuz sanırım. Bulduğum bir siteyi sizinle paylaşayım. Umarım yararlı olur notebooklar için herşey güncel olarak mevcut hatta bu site sayesinde bios dosyasını bile buldum ama gerek görmediğim için dokunmuyorum

Buyrun adres :http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php

En son driver versyonu : v81.85

Ayrıca şunu belirteyim bu mobile kartların driverlarını nvidia dağıtmıyor. Dolasıyla Nvidia nın sitesinden çektiğiniz driver mobile kartta çalışmayacaktır. Mobile kartların driverları farklıdır ve ancak üretici dağıtabilir ancak Casper maalesef daha o kadar gelişemedi. Bunu söylememin nedeni bir Fijitsu Siemens ya da Toshiba hatta en guzellerinden IBM veya Dell in sitelerine bakarsanız notebookunuzun bios dosyası dahil ekstra programlar driverlar vs.. herşey otomatik yükleme sistemiyle yenilenir vs.. İnşallah Casper da günün birinde böyle olur..

@ bluesnight direk teknik servise götürün.Hiç uğraşmayın.

Aynı şekilde @DayLight66 ve @foreigner_8 arkadaşlar sizlerde neden kasıyorsunuz.
    Çok büyük ihtimalle sizin probleminizde donanım problemi.
    Direk teknik servise götürün.
    Sıkmayın tatlı canınızı.

quote:

Orjinalden alıntı: foreigner_8

quote:

Orjinalden alıntı: DayLight66
    Ya bugün bir c dyazmayı denedim bütün moralim bozuldu..Ben bunu alalı 10 gün oldu ama hiç cd yazmammıştım. Bugün baktim nero ile denedim yazmayi %100 e kadar geldi son işlemler bölümünde hata verdi yazmadi.Tekrar denedim yine ayni şey oldu. Bu seferde windows un kendi yazilimiyla denedim ilk seferde yazmadi ama bi dahaki denememde sorunsuz yazdi.. Ya sizce bu nedendir arkadaşlar??
    of yaaa

arkadaşlar lütfen bu konu da yardımcı olun aynı sorun bendede var lütfen bilen birisi söylesin bende kafayı yiyeceğim kıaracağım hatta cd rw yi.tam %90 lara geliyor sonra hata mesajı.nedir bunun çözümü bilen birisi allah rızası için söylesin.

@mastertr
    Sonra çok üzülücen ama.Nerde böyle performanslı bir makina bulucaksın bir daha?

Ve en sonada çok güldüğüm bir mesajı koydum.
    quote:

Orjinalden alıntı: samutra
    huhukomsu yükledim domm u Allaha şükür sorunsuz çalışıyor takılma yok bi ara ölü pixel oluştu parmakla elleştim geçti.

Nasıl oldu bu?
    Eğer dediklerin gerçekse çok yüksek bir maaşla LCD ekran üreten bir firmada kalite kontrolde çalışabilirsin.
    Şaka bir yana darılma sakın samutra.O başka birşeydir.Yani ne bileyim ekranda bir pislik vardır sen elleyince çıkmıştır gibi.
    Ölü piksel öyle bir parmak atmakla gitmez yani.

saolasın huhukomşu ama benim üniversite okuduum kennte maalesef casper servisi yok döneme kadar beklicem ne yazıkki

• quote:

Arkadaşlar bizim laptoplarda bulunan DVD yazıcının ismi Philips SDVD8441 olarak gözükmekte halbuki bu cihazın gerçek

QSI, Quanta storage isimli büyük bir şirketin markasıdır. Bu şirket dünyadaki birçok laptop markası için dvd/cd okuyucu/yazıcı cihazlar üretiyor.
    Bu markalar arasında packard bell, dell, aopen, toshiba gibi markaları sayabiliriz.

Kaliteli ve çoğu üretici tarafından tercih edilen bir DVD yazıcı olduğunu söyleyebilirim.

Birbirlerinin yerine fason üretim yapan birçok firma var.
    Dediğin gibi dışı Philips içi QSI olabilir.

Sony Ricoh gibi bu olay.
    Doğru düzgün çalıştığı sürece problem yok. :D
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bizim laptoplarda bulunan DVD yazıcının ismi Philips SDVD8441 olarak gözükmekte halbuki bu cihazın gerçek

Sony Ricoh gibi bu olay.

yaw benim wiret yazıyo gb yapıo cd burn oluo ama içinde veri yok atmıyo cd ye gizli dosya gibi bişii yapıo sanki bilmiyom ama sate wolk wolky de de aynı hata fardı o ayarladı oldu benimkinin ayrlarını yaptım yazmadı bakalım vizeler bitince yanına gidecem olmazsa artık dönem arası servise verecem zaten şuan veremem ödevlerim ço bakalım nasipte ne varsa o olur demişler bizim nasibimizde buymuş! şükür ki ölü pixel yok olsan napacaktık? 4 e kadar yasal oluo bilionuz

• enson firmware ını bulsan belki düzelir benim writerda arasıra saçmalıyo ozaman içindeki firmwareı tekrar yüklüyom sorun düzeliyo
    quote:

quote:

quote:

Sony Ricoh gibi bu olay.

yaw benim wiret yazıyo gb yapıo cd burn oluo ama içinde veri yok atmıyo cd ye gizli dosya gibi bişii yapıo sanki bilmiyom ama sate wolk wolky de de aynı hata fardı o ayarladı oldu benimkinin ayrlarını yaptım yazmadı bakalım vizeler bitince yanına gidecem olmazsa artık dönem arası servise verecem zaten şuan veremem ödevlerim ço bakalım nasipte ne varsa o olur demişler bizim nasibimizde buymuş! şükür ki ölü pixel yok olsan napacaktık? 4 e kadar yasal oluo bilionuz

• quote:

Orjinalden alıntı: atyay

enson firmware ını bulsan belki düzelir benim writerda arasıra saçmalıyo ozaman içindeki firmwareı tekrar yüklüyom sorun düzeliyo
    quote:

quote:

quote:

Sony Ricoh gibi bu olay.

firmware ı bulabileceğim bi adres fersen çok sewinirim

• üzgünüm,aradım ama ancak bunu bulabildim,aynı model değil sizdeki sdw-082k bu sdw-041 işini görürmü bilmem
    http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?category=14&manufactor=33
  • saolasın araştırman yeter çok saol bakayım bir deniim
  • boşver casper ı aynı fiyata datron aero kn1 war
    1.86ghz 512 ddr2 533mhz
    128mb geforcce go 6600 pcix16
    ayrıca ekranı sony ler gibi mükemmel bir görüntükaltiesi var tavsiye ederim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tahvank

quote:

quote:

aynaya baktığını umarım bu yazıdan sonra, geri zekalı seninle muhatap bile olmamam lasım ama dayanamadım kültür sewiyeni yükselt biraz ! daha niye güldüğümü bile idrak edecek kapasiten yok yazından belli olduğu kadarıyla kitap oku biraz

AŞŞAĞILIK KOMPLEKSİNİN VAROLDUĞU ORTADA; GALİBA ÇOK ÇİRKİN Bİ'TİPSİN YADA ÇOCUKKEN SENİ OYUNLARA SOKMAMIŞ DİĞER ÇOCUKLAR EE SEN DE İNTERNETTE MİLLETE YAPARAK VAYA YAPARAK TAMİN OLUYORSUN. YA NE DİYİM SANA ALLAHTAN BULMUŞSUN ZATEN, HA KENDİNE DİKKAT ET TAMAM MI YAVRUCUM A GUCU GUCU...

• Kırmayın birbirinizi arkadaşlar.
    Casper kardeşliği :P
  • arkadaşlar yeni casper 2.0 sonoma aldım . hatamı yaptım bilmiyorum ama aldığım bilgisayarın kutusu açıktı .Firma yetkilileri program yüklemek için açtık dediler ama içimde bir ukte kaldı .gördüğüm kadarıyla bir sorun yok ama kutunun içinden çıkanlar kullanma kılavuzunda belirtilmemiş .içinden çıkanları yazıyorum eksik yada fazlası olan arkadaşlar varsa cevaplarını beklerim.(özellikle driverda eksiklik var gibi ekran kartı driver yok dvd yazıcı driver yok blooth driver yok)
    1 kullanma kılavuzu
    2 microsoftun lisans belgesi
    3 lityum pil
    4 lityum pil ara kablosu
    5 lan bağlantı kablosu
    6 hm1/mw1 serial driver cd'si
    7 xp home edition kurulu cd
    8 intel proset wriless driver cd
    8 çanta
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.