Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiyede olanlar casper servisine yollasınlar makinelerini yaparlar onlar mrk etmeyin ööle yazılım güncellemesini beklemeyin yaw ! hadi ben beklemek zorundayım , cd de yazamıyom zate hdd doldu mecburen tr de diilim siz kurtulun barem ben yandım siz yanmayın ALLAH aşkına
  • Bende DVD yazıcı için servisi aradım. Üretici firma ile görüşüyorlarmış. Muhtemelen yeni firmware ile sorun çözülecek bu hafta.
  • ne olacak benim halımm?imdaaat yardııımmm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastertr

Bende DVD yazıcı için servisi aradım. Üretici firma ile görüşüyorlarmış. Muhtemelen yeni firmware ile sorun çözülecek bu hafta.

firmware in çıktığından haberin olursa yada bi link bulursan bizimle paylaşmanı dileriz şimdiden saol
  • firmware çıkmadı mı yaw beklioz ama boşuna mı?
  • Üretici firmanın dediğine göre boş dvd alırken belli markaları seçmemiz gerekiyormuş. Bunların içinde en kolay bulabileceğimiz maxell marka.

Herkes en çok kullandığı boş dvd markasını, modelini ve hızını yazabilir mi ?

Bugün Nvidia 81.95 driver denedim sanki performans baya arttı.
    İndirmek için http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=8261

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastertr -- 29 Kasım 2005, 22:01:35 >
  • @mastert

Ben indirdim ama uygun donanım bulunamdı diyor yaw seninkide caper 7685b deilmi?(go 6600?)
  • driver i çektiğin yerde inf dosyası var. onu orijinal dosya ile değiştirip yüklemen gerekiyor.

81.95 driver için bunu içine koy http://laptopvideo2go.com/infs/80series/8195inf/nv4_disp.inf
  • dün akşam itibariyle bende casper bilgisayarımı aldım. henüz kullanmak nasip olmadı. şimdi bana şunu şöyle yaparsan daha iyi olur. yada sakın şunu yapma diyeceğiniz şeyler varmı. yeni çıkan ve yüklersem daha iyi olacak driver yada programlar varmı? tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim. (ekran kartı driverını indirdim fakat nasıl kurulacağını anlamadım. bilgi verirseniz akşama yüklerim.)
  • Özellikle yüklemen gereken birşey yok. Casper sitesindeki sürücüleri yüklemen yeterli.

Benim linkini verdiğim sürücünün performansı biraz daha yüksek ama bazı uyumsuzluklar yapabiliyor. Mesela usb tv kartı yeni driver ile çalışmıyor. Eskiyi yükledim düzeldi. O yüzden yükleyip yüklememek sana kalmış.

NFS most wanted 1024x768 Full detail cok rahat oynuyorum. screenshot koyayım dedim:)

• sayın mastertr, casper laptop'ınızı satıyor musunuz? gittigidiyor.com'da aynı nicki kullanan birinin satılık ilanını gördüm?
  • Arkadaşlar 3 mesaj yukarıda belirttiğim gibi bende casper'ı aldım. Yalnız bugün harddiskin 4200 rpm olduğu farkettim. (Üzerindeki disk 4200 rpm 8mb cashe bellekli seagate momentus marka ve model) Ben 5400 rpm disk var biliyordum. Acaba benim bir yanlışımmı var? Ben şimdi bunu 5400 rpm olan bir disk ile garanti kapsamında nasıl değiştiririm. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi varmı? Birde bilgisayarda yüklü e-kolay paketi var fakat kutu içinden herhangi bir şifre çıkmadı üyeliği nasıl aktif ettirmem gerekiyor.
  • Laptopun özelliklerinde sadece 60 GB olduğu belirtiliyor. O yüzden kaç rpm olacağı ve cache miktarı tamamen şansa kalıyor.

Ben aldığımda 5400 rpm 2 mb cache çıkmıştı. Teknik servisle konuştum ücretsiz değiştirdiler. Ancak forumdan diğer arkadaşlarınkileri değiştirmediler. Servisi arayıp bir şansını deneyebilirsin ama değiştirmek zorunda değiller neticede.
  • dvd writer firmware çımadımı hala ulaşan yokmu yaw?
  • @mastert
    Bende nfs most wanted yukledim ama arada ufak takılmalar oluyor sizce neden?
  • Harddisk 2 MB cache ise takılmalar olabilir. Modelini belirtir misin?
  • Hard disk: "wdc wd600ue-22hct0" Google dan baktım ATA 100, 5400 rpm, 2 MB cache diyor
    Baska bi sebebi olmasın? Hard diskten mi okuyorki oyun esnasında ?
  • Arkadaşlar bende casper CWP2000 7685B modelini aldım.Aklıma takılan birkaç soruvar cevaplarsanız sevinirim.

1-Makinenin sağ tarafı,yani büyük ihtimal işlemcinin olduğu taraf acayip ısınıyor.Yön tuşlarıyla oyun oynarken belli bir süreden sonra elim yanmaya başlıyor.Bu ısınma normal mi?
    2-Multi Card Reader yuvasının altındaki kart yuvası ne işe yarıyor?bir arkadaş kablosuz internete bağlanabilmen için wireless kartı alıp oraya takman lazım dedi.Benim bildiğim wireless kartı makinanın içinde.Yoksa yanlış mı biliyorum..
    3-Evde iken masaüstü bilgisayarımla notebookmu birbirine bluetooht yada ethernet kablosuyla bağlayarak hem dosya aktarımı yapmak hemde interneti paylaştırmak istiyorum.Ama bir türlü beceremedim.Bu konuyu ayrıntılı bir şekilde anlatabilirseniz sewinirim.
    4-önceden dediğim gibi wireless kartı notebookun içinde var.Çünkü okulda kütüphanede denedim birkaç bağlantı buldu ve bağlantı kuruldu dedi.Ama sınırlı kullanım diye bişey çıktı ve hiçbir yere giremiyorum.Wireless bağlantı için özel birşey mi yapmak gerekiyor anlatırsanız sevinirim.

Şimdiden hepinize teşekkürler...Casper Kardeşliği...

• @ceza26

Öncelikle hayırlı olsun. Güle güle kullan :)

1- Isınma gayet normal çünkü ekran kartı ve işlemci sağ tarafta duruyor. 6600 ve x700 ekran kartı olup oyun sırasında ısınmayan laptop duymadım ben. Sadece yeri değişiktir yani sağı değil solu ısınır. Ama bu dediklerim tabiki oyun oynarken geçerli. Normal kullanımda ısınma olmaması lazım elini yakacak kadar.

2- PCMCIA yuvası oluyor o. Aklına gelebilecek birçok kart o yuvaya takılabiliyor (wireless, ses kartı, tv kartı vs.). Wireless özelliği olmayan laptoplarda wireless kart takılabiliyor mesela ama senin ihtiyacın çünkü dediğin gibi içinde var zaten:)

3- Ethernet kablosu ile bağlantı sağlayabilirsin en kolay olarak. En az 2 ethernet portlu modem veya switch/hub varsa elinde normal ethernet kabloları ile bağlantı sağlayabilirsin. Eğer arada switch olmadan bağlamak istiyorsan "cross kablo" lazım. Bu kablo aslında bildiğin ethernet kablosu ama kablo uçlarında tellerin diziliş sırası farklı oluyor. Bütün bilgisayarcılardan temin edebilirsin.

4. Sınırlı baglantı diyorsa IP adresi alamıyor demektir, belki manuel olarak girmen gerekiyordur. Bağlanmak istediğin network ile ilgilenen kişilerden yardım almanı tavsiye ediyorum.

• @ceza26
    Sınırlı bağlantı demesine rağmen paylaşıma açtığın dosyaları aktarabilirsin.Sınırlı bağlantı meselesini laptop la masaüstünü bağlayınca genelde yapıyor.
    Eğer hub üzerinden bağladıysan bilgisayarları ağ bağlantısı kurmayı dene bi. İnternet meselesini de öyle çözebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.