Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mdenk007

arkadaşlar yeni casper 2.0 sonoma aldım . hatamı yaptım bilmiyorum ama aldığım bilgisayarın kutusu açıktı .Firma yetkilileri program yüklemek için açtık dediler ama içimde bir ukte kaldı .gördüğüm kadarıyla bir sorun yok ama kutunun içinden çıkanlar kullanma kılavuzunda belirtilmemiş .içinden çıkanları yazıyorum eksik yada fazlası olan arkadaşlar varsa cevaplarını beklerim.(özellikle driverda eksiklik var gibi ekran kartı driver yok dvd yazıcı driver yok blooth driver yok)
    1 kullanma kılavuzu
    2 microsoftun lisans belgesi
    3 lityum pil
    4 lityum pil ara kablosu
    5 lan bağlantı kablosu
    6 hm1/mw1 serial driver cd'si
    7 xp home edition kurulu cd
    8 intel proset wriless driver cd
    8 çanta

eksiksiz gelmiş kullanma klavuzunda yazmıyor zaten onlar bye

• derslerden fırsat buldukça sate zorla giriom siteye bi de senle uğraşamam edebinle otur bak işine muhatabım deilsin ok! senden daha önemli işlerim war wakit kaybedemem seninle
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluesnight

derslerden fırsat buldukça sate zorla giriom siteye bi de senle uğraşamam edebinle otur bak işine muhatabım deilsin ok! senden daha önemli işlerim war wakit kaybedemem seninle

bu da "ERDEMLİ İNSAN" modun galiba ama diğerine nazaran çok daha iyi tabi devam et böyle işte...
  • buyrun aynı laptop un 80 gb hard diskli olanı;

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=UN443MNS01

• Nasıl aynı diyorsunuz şaşıyorum.Boşuna boşuna insanları yönlendiriyorsunuz.Bende kek gibi girip baktım.

• Arkadaslar su fan olayını kontrol etcek bi program bulamadınızmı ?Ben daha yavas calısmasını istiyorum mesela.Biliyorsanız lütfen anlatın
  • Şunu da bi casperla kıyas edebilir miyiz lütfen arkadaşlar size zahmet, direk link yok ama şuradaki yeni Acer Aspire Kampanyası ve konu olan casperı lütfen:
    http://www.mavibilgisayar.com/katalog/
  • Acer marka olarak daha iyi ve tanınmış. Fakat işlemci bakımından casper geçiyor bence.(Her ne kadar amd 64 bit olsada bu teknoşoji daha yeni vede cahce olarak intel den daha az) Ekran kartı olarakda casper daha performanslı.
    Bence performans diyorsan casper derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singleton -- 22 Kasım 2005, 22:50:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DayLight66

Arkadaslar su fan olayını kontrol etcek bi program bulamadınızmı ?Ben daha yavas calısmasını istiyorum mesela.Biliyorsanız lütfen anlatın

bu fan işi aynı casper modellerinde bile deişio benim karşı odamda duran arkadaşında casper cpw2ooo-7685b si war benimde ama onun fanı kamyon gibi ve susmak bilmio benimki onun yanında hiç çalışmıyo sayılır bende anlamadım ikimizdede 30 GB program yüklü ama onunki deli gibi çalışıo wardır bir hikmeti ama bende ona program baktım ama yoktu belki sonraları çıkar ya bekleyecen yada teknikservise bi baktırıcan Allah kolaylık versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesnight -- 23 Kasım 2005, 11:31:26 >
  • Arkadaşlar selamlar.Ben de sonoma 2.0 casper var.Acaba bu bilgisayardan televizyona nasıl film görüntüsü aktarabilirim?Bana bu konuyu uygulama adımlarıyla aktarabilecek bir arkadaşım varsa yardımcı olabilirmi?Şimdiden teşekkürler,saygılarımla.
  • arkadaslar cpw2000 7685b bilgisayarım var.. format attım com1 i tanıtamadım... bide cd den bisey kopyalayacagımda tam ortasında dongusal artıklık denetimi diye bi hata veriyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.... Casper kardesligi

ethemsenol85@hotmail.com
  • Öncelikle herkese merhaba. 4 gün önce ben de bir Casper dizüstü aldım. Modeli CPW1700-7685B. Bu konu başlık altında yazılan tüm yazıları dikkatle okudum ve bu bölüme katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.
    Arkadaşların yazdığı sorunlardan iki tanesini ben de kendi bilgisayarımda tespit ettim. Birincisi klavyenin rakamların bulunduğu üst orta kısmının esnemesiydi. Bu sorunu bugün tesadüfen düzelttim. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar klavyenin rakamlar ile üst taraftaki güç ve ses düğmelerinin bulunduğu aradaki parçayı klavye boyunca elle hafif bastırırlarsa "çıt" şeklinde bir ses duyacaklardır. Ben iki adet tırnağın tam oturmadığını tespit ettim bu şekilde ve şimdi klavye gayet iyi durumda.
    İkinci sorunum ise dvd yazıcısı ile ilgiliydi. Ben de full olarak dvd yazdırmayı denediğimde bir saati geçmesine rağmen bir türlü yazdırmayı bitiremedim. Daha önce ki mesajlarda bir arkadaş iki buçuk saatten söz ediyordu. Ben de bu yüzden beklemeye gerek görmedim.Muhtemelen ben de aynı problem geçerli. Cd yazmada ise bir sorun yok. Bugün bilgisayarı aldığım casper store'u aradım ve durumu anlattım. Bilgisayarı getirmem durumunda sorunun çözümü için yadımcı olacaklarını ifade ettiler. Ben sorunun çözümlenememesi durumunda makineyi iade etmek istersem prosedürlerinin ne olduğunu sorduğumda ise 30 gün içerisinde böyle bir hakka sahip olduğumu ve geri alabileceklerini belirttiler. Ben anlayışları ve verdikleri tüketücü desteği karşısında tabii ki şaşırdım. Neyse atladım gittim bayiye yolda ise tatmin edici bir çözüm alamazsam ürünü iade etmeyi düşünüyordum. Tabii ürün taksitle alındığı için firma tarafından bankaya ödenen %4'lük komisyonu benim onlara ödemem gerekecekmiş bu durumda. Firmaya vardığımda bana, İstanbul' da genel müdürlük ile görüştüklerini, genel müdürlüğün notebooklardaki dvd yazıcıların dvd yazma konusunda sıkıntısı olduğundan haberleri olduğunu, üretici firma ile gerekli yazışmaların yapılıp sorunun bildirildiğini, hatta üretici firmanın böyle sorun çıkmasına şaşırdıklarını ve Türkiye'ye teknik eleman gönderip sorunu incelediklerini, şu anda üretici firmanın bu sorunu gidermek maksadıyla bir program yazmakta olduğunu, bir-iki hafta içerisinde bu programın Türkiye'ye geleceğini söylediler. Ben de makinemden genelde memnun kaldığım için bu güncellemeyi beklemeyi kabul ettim. Hatta bana değişim teklif etmeyi düşündüklerini ancak alacağım bilgisayarda da aynı sorunu yaşayabileceğimi dolayısıyla güncellemenin gelmesini ve neticesini görmemizin daha iyi olacağını belirttiler.
    Ancak güncelleme benim 30 günlük iade sürem dolduktan sonra gelirse ve benim sorunum yine de çözülmez ise iade olayı ne olacak diye sordum. Bana bu 30 günlük süre içerisinde güncellemeyi beklemeden iade etmek istersem memnuniyetle geri alabileceklerini, 30 günlük iade süresi içerisinde de güncelleme yapılmasına rağmen sorunum yine de çözülmez ise değişim veya iade olabileceğini söylediler. Ben şu anda beklemedeyim. Gösterdikleri anlayış beni fazlasıyla memnun etmiştir. Kafamda acabalarla gittim ancak net cevaplarla döndüm. Ankara'dan Casper almayı düşünenler için Selanik Caddesinde Casper Store (Natural Bilgisayar)'a uğramalarını tavsiye ederim. Oradan bu yazdıklarım çerçevesinde tercih yaparlarsa memnun kalacaklarını düşünüyorum, en azından sorun yaşamaları durumunda karşılacakları muameleyi önceden bilmenin rahatlığını yaşarlar.

• bir önceki yazıma ek'tir. Sorunun Sonoma platformu ile Windows'un Türkçe oluşu nedeniyle aradaki bir uyuşmazlıktan kaynaklanan bir sorunun dvd yazıcıyı etkiliyor olmasından kaynaklanıyor olabileceklerini söylediler. Tam emin değilim ben de bu cevabın doğruluğundan , diğer notebooklardan da sonoma platformu ile Türkçe windows kullanan ve dvd yazıcısı olan sistemeler var. Onlarda da bu sorunun yaşanıyor olamsı gerekmez mi diye düşünüyor insan. Neyse bekleyip göreceğiz.
  • mehmet anlattıkların için tesekkur ederim.Cok yararli oldu gerçekten. Bende dediğin bayiden almıstım. İnsallah bana da aynı anlayısı gösterirler. Gidip konusayim iyisimi.
    Bide su fan olayına gelince benim fan 4-5 dakkada bir calısıyor ama cok ses yapıyo.Arkadasların asus ve hp si var onlarınki daha az ses yapıyor.Sizinkiler nasıl acaba? Sorun sadece bende mi?
  • Fan olayına ben de ilk başta takılmıştım. Fakat daha sonra bu sitede okuduğum diğer yazılardan sonra bende bu tür performanslı çalışan makinelere has bir özellik olduğu düşüncesi uyandı . Çünkü farklı markalarda olsa, aynı benzer makinelerin fan sesi seviyesi için kimi az derken kimi fazla yorumu yapabiliyor. Muhtemelen batarya süresini maksimuma çıkarabilmek için devamlı ama düşük devirde çalışan fan yerine ihtiyaç durumunda devreye girecek bir fan ayarlaması yapmak istemişler diye düşünüyorum. Dolayısıyla ben şimdilik benim dizüstünün fan sesini normal kabul edip kullanacam. Sonuçta iki senelik garantisi var. Bu süre içerisinde değişimi gerektirecek bir durum olursa servise başvurup değiştirtmeyi düşünüyorum.
  • @endernur
    Duyduğuma göre bi program yuklemek lazımmıs heralde.Bide tabi kablo bulcan. Ben hiç denemedim tam olarak bilmiyom bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: endernur

Arkadaşlar selamlar.Ben de sonoma 2.0 casper var.Acaba bu bilgisayardan televizyona nasıl film görüntüsü aktarabilirim?Bana bu konuyu uygulama adımlarıyla aktarabilecek bir arkadaşım varsa yardımcı olabilirmi?Şimdiden teşekkürler,saygılarımla.

önce bildiğin iyi bir televizyon müzik sistemi gibi araç ekipmanlarını satan "dükan"a gir laptopun sağ tarafındaki "tv out" jakına ve tabi tv'nin "in"ine uygun bir ara kablo sor kesin bulursun... iyi seyirler...
  • eyi günler bende sonoma 2.0 motor 6600 yani go 6600 128mb pcı vs.notebook var malum casper.bu cihaza 256 ge force go 7800 gtx taktırma hevesim vardı.casper aradım yapabiliriz yurtdışından mal bekliyoruz dediler.9 cell batarya istedim oda gelecek dediler.aradan 1 ay geçti.tekrar aradım".mal henüz gelmedi gelirsede bilgisayarın içinde gelir.oyüzden hayallerinize elveda diyiniz" dediler.ne olacak şimdi benim halım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunasuper -- 25 Kasım 2005, 3:00:53 >

• unutmadan en son caspera uyan casper sitesindeki ekran kartı sürücüsünden başka nerde bulabilirim?mesela yokmu 81.95 falan sevgiler saygılar ...
  • arkadaşlar bende casper'ı bu hafta sonu alabilirim. bir kaç sorum olacak. buradan okuduğum kadarıyla bazı problemler var. hard diskin 2mb cash bellekli olması bunu almadan değiştirebiliyormuyuz. klavyede tuşlarda boşluk. dvd yazıcının dvd'yi tam yazmaması. fanın sık sık çalışması benim aklıma gelenler bunlar. bu sorunların haricinde başka bilmem gereken birşey varmı? bana performans için hard diskin 8mb cashli olması ve ramin 1gb olması gerekiyor. pil süreside önemli değil. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.