Şimdi Ara

casper s500 ram ve hdd yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • casper s500 pc alalı 5 ay oldu.480 gb ssd 8 gb ddr4 ram i var.ancak hafıza bana yetmiyor.ben bilgisayarıma hdd ve ram yükseltmesi nasıl yaparım bu bilgisayara sahip birileri varsa yardım edin. internette hiçbir yerde bu bilgisayara yapılanı bulamadım.bir de ayrıca yükseltme yapınca garanti bozulur mu.şimdiden iyi akşamlar

• Her laptop un arka kapagı farklıdır.Kimisi kolay sokulur kimisi zor sokulur.Kiminde Ram ve HDD icin bolumlenmis kapak vardır.Kiminde butundur.

Garanti konusuna gelince eger arkada guvenlik bandı varsa onu sokunce garanti dısı kalabilir.Yoksa sıkıntı yoktur.Kapagı kırmadan dokmeden acar takarım geri kapatırım diyebiliyorsanız sorun yoktur.

Laptop da 1 M2 ve 1 Sata girisi var diyor.SSD M2 mi SATA mı?Eger SSD M2 ise SATA girisine 1/2/3/4/5GB HDD ya da SSD takabilirsiniz.Eger SSD SATA ise o zaman M2 ye 1 adet M2 SSD almanız lazım...

Ram olayına gelince CPUZ Aida64 vb programlar ile Ram in Markasını Hızını ve CL degerini ogrenin.Mumkunse aynısından degilse benzerinden alın ve yukseltin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Ram Yükseltme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.