Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Cassio Lincoln, Brezilya Ligi 'de kiralık olarak formasını giydiği Avai'yi kümede tutmayı başaramadı.
Galatasaray'da yaklaşık 2.5 sezon forma giydikten sonra ülkesine dönen Cassio Lincoln'ün Avai'yi ligde tutma çabaları yetersiz kaldı. Hafta sonunda Vasco da Gama deplasmanına çıkan Avai, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı ve bitime 2 hafta kala, 16. sıranın 9 puan gerisinde kaldı ve Brezilya Serie A'ya veda etti.
Lincoln artık eski lincoln değil
quote:
Orijinalden alıntı: Gedo Gedo
Lincoln artık eski lincoln değil
Lincolnmü kurtaracak avaiyi
quote:
Orijinalden alıntı: Cenk FB
Lincolnmü kurtaracak avaiyi
Alıntıları Göster
lincoln gene yanlış takıma gitmiş hawaii ye gitmeliydi
quote:
Orijinalden alıntı: webaslan
Reyis
quote:
Orijinalden alıntı: osstation
quote:
Orijinalden alıntı: webaslan
Reyis
Alıntıları Göster
Lincoln hani tanrı seni olman gereken yere göndermişti ya yani bize, şimdi de öyle mi dersin
quote:
Orijinalden alıntı: Bulenttt324
Lincoln hani tanrı seni olman gereken yere göndermişti ya yani bize, şimdi de öyle mi dersin
Alıntıları Göster
ulen sanki takım linkon yüzünden küme düşmüş gibi haber.
kendi bölümünüze lincolnmü alexmi diye konu açmışsınız , mesajlarda lincoln daha iyi diyenler var , ve gene aynı siz ahmet 10 tane alex eder mehmet 20 tane alex eder diyerek alex karşılaştırmalarıyla dalga geçersiniz.
kendi bölümünüze lincolnmü alexmi diye konu açmışsınız , mesajlarda lincoln daha iyi diyenler var , ve gene aynı siz ahmet 10 tane alex eder mehmet 20 tane alex eder diyerek alex karşılaştırmalarıyla dalga geçersiniz.
senden is benden
Alıntıları Göster
şu misimovic geri gelse tam da ihtiyacımız olan bir adam şu sırada.
quote:
Orijinalden alıntı: AntonioMontana
Misimovic Faith Terim gibi hocanın en son isteyeceği adam.
Herif koşmayı unutmuş koşmaya koşmaya enteresan bir adam.Top tekniği çok iyi ama türkiye ligi sert lig onun gibi adamları çok oynatmazlar
quote:
Orijinalden alıntı: cuoresportivo
quote:
Herif koşmayı unutmuş koşmaya koşmaya enteresan bir adam.Top tekniği çok iyi ama türkiye ligi sert lig onun gibi adamları çok oynatmazlar
sorunda fatih hoca zaten, 10 numaranın amacı zaten oyunu yönlendirmek öldürücü pasları atmaktır, sabri koşuyorda noluyor orta sahada görüyoruz fatih hocanın yıllardır göremediği de bu zaten bu yönünü düzeltse takıntılarını bir kenara bıraksa çok daha iyi hoca olabilir avrupada başarılı olabilirdi ama maalesef olamadı.
quote:
quote:
quote:
sorunda fatih hoca zaten, 10 numaranın amacı zaten oyunu yönlendirmek öldürücü pasları atmaktır, sabri koşuyorda noluyor orta sahada görüyoruz fatih hocanın yıllardır göremediği de bu zaten bu yönünü düzeltse takıntılarını bir kenara bıraksa çok daha iyi hoca olabilir avrupada başarılı olabilirdi ama maalesef olamadı.
Bence yanlış düşünüyorsun.
Avrupada bir tane takım söyle misimovic gibi adama sahip.Bütün avrupa takımlarının orta sahası koşuyor.(Örn: Diego, Modric vs...)
Sabri ayrı bir insan ben şahsım adına ne yaparsa yapsın onu topçu olarak görmüyorum, halısaha oyuncusu bence.Çünkü sabri boş koşuyor.
Mesela Melo adam koşmuyor mu?Koşuyor ama doğru koşuyor koştuğu zaman rahatsız ediyor.Zaten 10 numara bir defansif orta saha kadar koşsun demiyorum ben ama en azından sahada yürümemesi lazım.Kendi bölgesi içinde takipçi olması gerekiyor.
Ben hep söylüyorum, mesela Alex te koşmuyor bana sorarsan ama oyunu okuyor adam nezaman ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor ama gel gelelim Avrupa'ya çıkınca sistem o şekilde işlemiyor işte.
Avrupada koşarsan işte Trabzon gibi interi sahaya gömersin.
quote:
quote:
quote:
quote:
Bence yanlış düşünüyorsun.
Avrupada bir tane takım söyle misimovic gibi adama sahip.Bütün avrupa takımlarının orta sahası koşuyor.(Örn: Diego, Modric vs...)
Sabri ayrı bir insan ben şahsım adına ne yaparsa yapsın onu topçu olarak görmüyorum, halısaha oyuncusu bence.Çünkü sabri boş koşuyor.
Mesela Melo adam koşmuyor mu?Koşuyor ama doğru koşuyor koştuğu zaman rahatsız ediyor.Zaten 10 numara bir defansif orta saha kadar koşsun demiyorum ben ama en azından sahada yürümemesi lazım.Kendi bölgesi içinde takipçi olması gerekiyor.
Ben hep söylüyorum, mesela Alex te koşmuyor bana sorarsan ama oyunu okuyor adam nezaman ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor ama gel gelelim Avrupa'ya çıkınca sistem o şekilde işlemiyor işte.
Avrupada koşarsan işte Trabzon gibi interi sahaya gömersin.
avrupada işler farklı olabilir, lakin türkiyede on numara iş yapar bu bir gerçek, bize şu anda en kısa yoldan başarı lazım, bazı şeyler başarıyla birlikte düzelir bende böyle düşünüyorum.
Ben sadece 10 numara gerekli demiyorum, kanat alırsın sağa sola keita gibi iki adam 10 numarası koşarak ta oynarsın ama şu anda takım üretmekte sıkıntı yaşıyor 90 dk doğru düzgün forvete top taşıyamıyoruz kendi sahamızda yarı sahada top çevirebiliyoruz attığımız gollerin çoğu duran toptan, maalesef üretken değiliz amacım 10 numara derken üretken futbolcu transfer edilmesinden bahsetmek zaten, inş. cimrilik yapılmaz da takımı sırtlayabilecek kapasitede adamlar transfer edilir ne diyelim hayırlısı olsun.