Şimdi Ara

CASTROL MÜ LİGUİ MOLY Mİ MOTUL MU HANGİSİNİ TERCİH EDERSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu üç markadan hangisini tercih edersiniz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Liqui Moly, Castrol veya Motul: En İyi Motor Yağı Seçimi

Motorlu aracınızın sağlığı için doğru motor yağını seçmek çok önemlidir. Liqui Moly, Castrol ve Motul, piyasadaki en popüler motor yağı markaları arasındadır. Hangisini seçeceğiniz, aracınızın türüne ve sürüş alışkanlıklarınıza bağlıdır.

Castrol

Castrol, uzun yıllara dayanan bir geçmişe sahip, saygın bir motor yağı markasıdır. Hem sentetik hem de mineral bazlı yağlar üretir ve çeşitli araç türleri için özel olarak formüle edilmiş yağlar sunar. Castrol yağları, aşınma ve yıpranma koruması, temiz tutma özelliği ve yakıt tasarrufu özellikleriyle bilinir.

Liqui Moly

Liqui Moly, Almanya merkezli bir motor yağı üreticisidir. Uzun yıllara dayanan araştırma ve geliştirme deneyimine sahiptir ve çok çeşitli sentetik, yarı sentetik ve mineral bazlı yağlar sunar. Liqui Moly yağları, aşırı koşullar altında bile koruma sağladıkları, düşük sürtünme katsayıları ve uzun kullanım ömürleri ile bilinir.

Motul

Motul, Fransa merkezli bir motor yağı üreticisidir. Yarış sporlarında kullanılan yüksek performanslı yağlarıyla tanınır. Motul yağları, sentetik, yarı sentetik ve mineral bazlı formülasyonlarda mevcuttur. Motul yağları, mükemmel viskozite indeksi, aşınma koruması ve yüksek sıcaklık direnci ile bilinir.

Hangi Yağı Seçmelisiniz?

En iyi motor yağı, aracınızın türüne, sürüş alışkanlıklarınıza ve iklim koşullarınıza bağlıdır. Geniş bir ürün yelpazesi sunan Castrol, çoğu araç için iyi bir seçimdir. Liqui Moly, aşırı koşullar altında koruma arayan sürücüler için uygundur. Motul, yüksek performanslı araçlar ve yarış uygulamaları için idealdir.

Sonuç

Liqui Moly, Castrol ve Motul, güvenilir ve yüksek kaliteli motor yağı markalarıdır. Aracınız için en iyi yağı seçerek, motorunun uzun ve sağlıklı bir ömür sürmesini sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 3 markada iyidir.
    Orijinal olduğundan eminsem en uygun olanını alırdım benzinli motoru olan aracım için.
  • castrol ve motul'un sahtesi çok fazla. castrol'ün Türkiye dolumu hariç orijinali varsa olur.

Liqui Moly'nin yağları hakikaten başarılı

• Motul shell LM digerlerini es gecin..marka algisi değil içerik algisini tercih edin
  • Her zaman Liqui Moly

CASTROL MÜ LİGUİ MOLY Mİ MOTUL MU HANGİSİNİ TERCİH EDERSİNİZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 28 Kasım 2020; 19:9:38 >
  • üçü arasından LM ve ya motul. castrol bence çöp

• Gastrol de iyidir, Lugiu Moli de. 4 çekerde de guattro'dan şaşmayın.

• Motul 👍
  • Hani anket nerede?
    Daha bugün değişim yaptık liqui Moly
  • Hepsi kaliteli markalar. Bu üçü arasında benim sıralamam

1- LM

2- Motul

3 - Castrol şeklinde olur.

• Motulda net daha sessiz çalışıyor motor castrol ve mobile göre
  • Motul tercih ediyorum son 5 bakımdır

• LUKoil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gocaman52 -- 28 Kasım 2020; 22:43:40 >
  • LM çok pahalı. Keza mobil1 de lm kadar pahalı. En son mobil1 koydum çok güzel yağ ama pahalı yahu.

Yılda en az 2 bazen 3 yağ değişimi yapıyorum külfetli oluyor.

• mobil 1 esp tam sentetik kullanılıyorum çok memnunum nazar değmesin saydığınız markalarda iyidir ancak mobil 1 esp ile aralarında dağlar kadar uçurum fark yoktur diye düşünüyorum

• Motul,LM ve Shell her zaman tercihim olur.
  • Servis castrol koydu 5w 40 geçen hafta aracıma .Sessiz gibi ama psikolojik de olabilü

• Genelde yağ seçmem ucuz bulduğum fiyat performans yağ neyse onu kullanırım. Bu 3 marka içinde tercihim l. Moly olurdu. Çünkü ucuz ve sahte çıkma ihtimali daha az.
  • Sırasıyla LM, Motul, Castrol olurdu tercihim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.