Şimdi Ara

Cat Bot Temizlik Spreyi Zararı (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu süet diye mi geçiyor adı artık bilmiyorum kadifemsi tüylü gibi hafif yüzeye sahip Cat botlardan aldım siyah renk. Temizleme için boynerde çalışan eleman sprey önerdi. Kendisine sordum bir zararı olur mu diye. Olmaz dedi hatta faydalı olur. Neyse spreyi kullandım temizledim. Kuruyunca birde ne göreyim. Rengi açılmış, yüzey sertleşmiş bütün kadifemsi doku zarar görmüş.

Şimdi ben bu elemanın yanlış yönlendirmesi sonucu bu verilen zararı nasıl düzeltirim ?

Müşteri hizmetlerine götürüp iadesini istesem haklı mıyım ? Kabul ederler mi ?

Kullandıgım spreyde bu =>

Cat Bot Temizlik Spreyi Zararı (Yardım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz09 -- 5 Aralık 2015; 22:37:51 >

• Kullanma talimatina uyduguna emin misin hocam spreyin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam. 20cm uzaktan püskürtüp fırçalayın nemli bezle silin yazıyor sadece. Aynen uyguladım. Sonuc dediğim gibi berbat bir halde.
  • ispatlaman çok zor.geçmiş olsun.
  • Her ihtimale karsi direk iade istemeden bu spreyden raftan birtane alip elemana goturup "cat bot aldim bunlarla temizleme yapabilirmiyim?" Diye sorun. Cevapa gore boyle boyle oldu dersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Cat botların oldugu reyondan sorumlu. Aldıgım botu gösterdim reyonda dedim bunu temizlemek için ne yapmalıyım. Oda dedi bu sprey ile bu botu temizlersin zararı olmaz dedi. Yani botuda gördü bilerek böyle bir öneri yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz09 -- 5 Aralık 2015; 22:51:28 >
  • İade almazlarsa bile bunu düzeltmenin kadife yüzeyi canlandırıp renklendirmenin yolu var mıdır ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.