Şimdi Ara

CAT6 Öncesi ve Sonrası Hız Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Müstakil bir evde oturuyorum ve evler yapılalı 20 seneden fazla olmuş. Yıllardan beri süregelen hız düşüklüğü ve kopma sorunum mevcuttu. En sonunda canıma tak etti ve Telefon iç tesisatını CAT6 kablo ile değiştirmeye karar verdim. Danışmak istediğim konu ise şu; eski fotoğrafta alabileceğim en yüksek hız 34 yazıyordu, yenisinde ise 62. İki fotoğraftaki değerlere göre sizce alabileceğim maksimum hız kaç olur? Hali hazırda kullanmakta olduğum paket TTNET 24Mbit ve Mayıs ayında sözleşmem dolacak.

CAT6 Öncesi ve Sonrası Hız DeğerleriCAT6 Öncesi ve Sonrası Hız Değerleri

• max 62 alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

max 62 alirsin
    Yorumunuz için teşekkürler. Bugün TTNET ile telefonda görüştüğümde alabileceğim en yüksek hızın 24 Mbit olduğunu söylediler. Daha yüksek hız için Bölge Müdürlüğü ile görüşmeye gidin belki sistemlerimiz güncel olmadığından max 24 diyor olabiliriz minvalinde konuştuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo.

Yorumunuz için teşekkürler. Bugün TTNET ile telefonda görüştüğümde alabileceğim en yüksek hızın 24 Mbit olduğunu söylediler. Daha yüksek hız için Bölge Müdürlüğü ile görüşmeye gidin belki sistemlerimiz güncel olmadığından max 24 diyor olabiliriz minvalinde konuştuk.

Alıntıları Göster
    turknete basvur, max hizi verirler

• Snr değerine göre 50 mbps hızı stabil alırsın 62 mbps altyapının kaldırabileceği max hız. 62 de kopmalar yaşanır.

• Selamlar,
    Bugün Türk Telekom Bölge Müdürlüğü ile görüşmeye gittim, orada telefon iç tesisatını değiştirdikten sonraki değerleri gösterdim ve santralden teyit amaçlı incelediler. Söylediklerine göre 35Mbit kesin, 50 de kopma olabilir de olmayabilir de denildi. 5 Mayıs'ta sözleşmem dolacak, şimdilik bu hızı kullanmaya devam edeceğim. Sözleşme bitişi ile TurkNet'e geçip 50Mbit denemeyi düşünüyorum. Fiyat olarak da TTNET' e göre ucuz gördüm. Sizin tavsiye edebileceğiniz farklı bir ISS var mıdır?
    Teşekkürler.
  • Leonardo. kullanıcısına yanıt
    Ben iss önermiyorum önermemde çünkü hangisini önerirsem öneriyim nasıl sonuç olacağını denemeden bilemeyiz. Ben türknet kullanıyorum 1 yıldır bir kez olsun sorun yaşamadım. Türkneti deneyebilirsin sonuçta sözleşme yok istediğin zaman kapattırırsın. Türknet millenicom bunlarda sözleşme yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.