Şimdi Ara

Çatlak sistem patlak sistem, kör olası hain sistem !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1- İŞLEMCİ : AMD Ryzen 5 1600 3.20 Ghz 16MB AM4 14nm İşlemci
    2- EKRAN KARTI : MSI GeForce GTX1060 Gaming X+ 6G 6GB GDDR5 192 Bit Ekran Kartı
    3- ANAKART : Asus B350-Plus Prime 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 ATX Anakart
    4- BELLEK : Kingston 8GB(2x4) HyperX Fury Siyah 2400mhz CL15 DDR4 Ram (HX424C15FBK2/8)
    5- SSD : WD 240GB Green Okuma 540MB-Yazma 465MB SATA SSD (WDS240G1G0A)
    6- KASA : CoolerMaster MasterBox Lite 5 600W USB 3.0 Mid Tower Kasa

ufak oynama yapıp fiyatı düşürebilirmiyiz yada en uygun güvenilir nereden alabilirim ?

https://www.youtube.com/watch?v=ctRJshpqObc

Çatlak sistem patlak sistem, kör olası hain sistem !Çatlak sistem patlak sistem, kör olası hain sistem !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyawmiyaw -- 16 Şubat 2018; 13:46:39 >

• tek tek parçaları en ucuz yerlerden alırsan biraz düşer
    kasayı değiştirip daha ucuz birşey alabilirsin
    ekran kartı fiyatları için hiçbirşey demiyorum

• rdkl7879 kullanıcısına yanıt
    1070 stoklarda yok !
  • ekran kartına verilecek paraya yazık valla.. bütçesi olana bişey demiyorum elbet. parası var alır ama bu nedir arkadaşım ya o paraya bi sistem kurarım ben :D
  • şu sıralar 1050 ti üzeri karta sahip sistem kesinlikle toplanmaz diye düşünüyorum fiyatlar rezalet ötesi durumda, nvidia ampere mi volta mı artık ne çıkaracaksa çıkarsın miningcilere karaborsa olmadan o kartlarla toplanır doğru düzgün fiyatını hak eden sistem. o zamana kadar zen+ işlemcilerde çıkışını yapmış olacak zaten ilk ryzenlarda ucuzlar amd sistem toplayacaklar için daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.