Şimdi Ara

Çay tavsiyesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
6
Favori
20.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tirebolu alınacaksa Çaykur'un değil yeşil paketli kendi ürününü almalısınız.
  • Ben de çay konusunda çok hassasımdır güzel bir demleme ile çok yumuşak bir içime sahip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adana’da yerli çay içen var mı bilmiyorum.
    Genelde burda biz kaçak ( srilanka ) çayı içeriz.
    Bim’de satılan ISTIKAN çayı güzeldir. Önereririm.
    Yerli çay hayatta içemem alışamadım.

Çay tavsiyesi

• Hocam bence
    Çaykur filiz ve tiryaki - Doğuş Gurme Çay güzel
    hafif içimli olsun diyorsan
    ozçay elekaltı (bende tavsiye ile denemiştim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zknmr -- 26 Nisan 2020; 22:38:39 >
  • Bende o malum sarı paketten başka çay içemiyorum eğer çok sıktıysa biraz bergamot atmayı deneyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sordum 500 grami 15 liraya aliyoruz biz fabrikadan orada yazan fiyat 2 kati yani 1 kilosu 30 tl denk duserse alin kullanin tirebolu 42 felan hikaye ictikten sonra anlayacaksiniz zaten suyu guzel olursa cay daha guzel olur.Ayrica demlik tarafi porselen olursa ve yeterince bekletirseniz en iyi tadi alacak olursunuz emin olun Çay tavsiyesi

• Lipton filiz son zamanlardaki favorim ;) tavsiye.

• Doğuş Gurme

• rudeboytr kullanıcısına yanıt
    wolwes kullanıcısına yanıt
    n11'de buldum, şu yeşil renkli silindir şeklinde kabı olan çayı diyorsunuz sanırım. Fiyatı 25,90 TL gözüküyor. Biraz araştırırsam daha ucuzunu da bulurum gibime geliyor

Hocam karışım filan yapıyor musunuz yoksa direkt demleyip içiyorsunuz

@wolwes: Dostum çayı içiyorum ama tadı eskisi gibi değil. Size de tadı son bir kaç yıldır değişik gelmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FABA16B0B -- 26 Nisan 2020; 22:43:33 >
  • xhann28 X kullanıcısına yanıt
    Valla 15 lira olsa direkt alırım. Ama bayağı övdünüz, bilgisayarıma not ettim. Fiyatı düşer düşmez min.2 paket alacağım. Çok sağolun tavsiyeniz için
  • Doğadan gizli bahçe.Denemediğim çay kalmadı. Şimdilik en iyisi bu.

• Fiyati zaten 15 lira biz senede 8 ton yas cay veriyoruz hersenede kuru cay aliyoruz fabrikadan.Baska sehirlerede yolluyoruz satiyoruz 15 senedir ictigimiz cay yani 500gr 15 tl suan.Alirsaniz kirmizi olani alman sakin yesil olani alin kalitesi daha dusuk kirmizi olanin

• Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    Önemli olan su ve ateş tir

• Acı çay sevmiyor hafif lezzetli olsun istiyorsanız tavsiyem Ofçay efsane filiz.
  • Lipton Early grey kullanıyorum çok güzel içimi var çaykurun kırmızı pakette satılanını kullanyorduk önceden bana acı ve tatsız geliyordu iyili liptona geçmişiz
  • Ben çaya kakule de koyuyorum, tavsiye ederim.

• Caykur altınbaş

• quote:

Orijinalden alıntı: NazımHikmetRan

Adana’da yerli çay içen var mı bilmiyorum.
    Genelde burda biz kaçak ( srilanka ) çayı içeriz.
    Bim’de satılan ISTIKAN çayı güzeldir. Önereririm.
    Yerli çay hayatta içemem alışamadım.

Katılıyorum kesinlikle seylon çayından gerisi yalan ama ne yazıkki ülkemizde çok pahalı, 90-100 Tl bandında seyrediyor. Yurtdışından gelen akrabalara 5-10 kg getirtiyorum, 10$ falan paketi. Bir kaç kilo çaykur turist çaylada karıştırınca senelik idare ediyor.

Bence bu çayı içmeden çay içtim demeyin, yılların çaycısı arkadaşlara içirdim; ""bele bir şey yok" dediler

Çay tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 26 Nisan 2020; 23:1:33 >

• Tirebolu 42.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.