Şimdi Ara

Çay tavsiyesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
210
Cevap
6
Favori
25.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla hocam artık damak tadına bakılmıyor. Ne yalan söyleyim fiyat pahalı die çaykur almıyorum.

Doğuş veya Doğadan alıyorm. Fiyat performans olarak iyi oluyor. Tavsiye ederim
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Karıştırmayı denedim ancak yine içemedim :)
    Eskiden bunların açık satılanları efsane idi .
    Şimdi bozdular.
    Bu Istıkan bozmadığı sürece bununla devam ederim.
    Hayatımdaki markaların değiştirmeyi hayatta sevmem.
    Gilette , Arko , Eyüp sabri tuncer gibi 🤪

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Demek bozdular, o zaman denemeyelim. Istıkanı ben de karıştırıyorum.

• Biz evde iki kişi neredeyse 8 yıldır bu çaydan başka bir çay içemiyoruz bir değişiklik olsaydı emin olun hemen fark ederdik ama tat anlamında bi fark yok gibi hasattan hasata tabi ki tat farklılıkları olabilir ki bu gayet doğal ama şuan çarpıcı bi farklılık yok gibi. Arada ben kendi çayıma bergamot koyarım değişiklik olsun diye yoksa çok sıradan oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xhann28 X kullanıcısına yanıt
    Ben de notumu aldım.

• Lipton sarı paket gayet iyi beyler.
  • beta yı ben yine beta nın fusion serisinden turunç ile 1e yarım oranında karıştırıp demliyorum.
    Demleme usülüm demliğe suyu koyduktan sonra çayı üzerine hiç bir işlem yapmadan koymak ve çayı daha fazla oynatmadan yerine koymak. bir de içmediğim sudan çay yapmam bunun için zaten evimde su arıtma var buradan aldığım su ile yapıyorum.
  • www.bizeikicay.com
    ikiçay online çay satış sitesi
    https://www.bizeikicay.com/Kizil-Buyu,PR-7.html

www.tirebolucay.com
    TireBolu Çay | Ürünler
    https://www.tirebolucay.com/UrunDetay.aspx?ID=81

• palermo kullanıcısına yanıt
    brita ssurahılerın hıc bır arıtma sıstemı yok kendıne zarar vermne gıt kalıtelı fıltrelı bı arıtma cıhazı al sagılıgından olma ya da kalıtelı bı damacana suyu ama kesınlıkle brıta degıl
  • Çaykur filiz,nurçay filiz
  • Of çaysan yeşil paketi tek geçerim.

• Hocam pakete baktınızmı ankara paket mi rize paket mi oda önemli

• www.hepsiburada.com
    Çaykur Altınbaş 500 gr 20'li Set Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/caykur-altinbas-500-gr-20-li-set-p-HBV00000PJFR1

www.hepsiburada.com
    Ofçay Çamlıca Filizi Dökme Siyah Çay 3000 gr Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/ofcay-camlica-filizi-dokme-siyah-cay-3000-gr-p-HBV00000C3L0U

• zlatan_1903 kullanıcısına yanıt
    Pakete bakacaktım annem çayı kavanoza koymuş, bakamadım :)

Dün hb'de indirim vardı, annemin isteğiyle üç paket sipariş verdim. Yarın yada salı günü elime ulaşır, o zaman görsel atayım hocam.
  • Ben çay içmem ama babam 4-5 çayı karıştırıp bir çay haline getiriyor. Her gelen de çayı övüyor bu ne çayı diye soruyor. Lipton ve Çaykur alıyor ama hangilerini alıyor bilmiyorum. Siz de kendinizce karıştırıp üç beş denemeden sonra damak tadınıza uygunu bulabilirsiniz illa tek bir şey içmeniz şart değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 26 Nisan 2020; 23:50:43 >
  • Çaykur Tiryaki Kırmızı Paketli Tavsiye ederim.

• Neşe Çay köyüm gold. Biz direk çay satıp paket olarak alıyoruz. Bir çok kişiye sattık herkes çok beğendi bizde yaklaşık 10 senedir içiyoruz tavsiye ederim.

• çok çay içiyorsan mutlaka çaykur tiryaki al. ben başka çay içemez oldum. süper.
  • Yıllardır aynı çayı içiyorum Çaykur Altınbaş,bana göre en güzel çay ama önemli olan markadan çok çay demlemeyi bilmek başka markaya karar versen de tavsiyeme kulak ver.

1-İyi su kullan
    2-Porselen demlik kullan
    3-Demliğe önce sıcak suyu sonra çayı koy
    4-Alttaki su tam kaynamadan (70-80c) demliğe suyu koy (kaynarsa çayı yakarsın)
    5-Kaynayan su oksijeni kaybeder o yüzden suyu demliğe dökerken biraz yüksekten dök ki oksijeni tekrar tamamla,çay bittiğinde kaynamış suyu bir daha kullanma.
    6-Aygaz ayarına göre orta ateşte 30 dk.çay demlenir en fazla 30 dk.içinde tüketilmelidir afiyet olsun.Çay tavsiyesi

• arada kafan karışır aldatırsın ama dönüp dolaşıp geleceğin yer ÇAYKUR FİLİZ ÇAY. gerisi boş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.