Şimdi Ara

Cayman performans figürleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yabancı bir forumda bir arkadaş en güzel yorumu yapmış

From AMD's slides it looks like HD6970 will be closer to GTX 570 than GTX 580.
    From "Nvidia confidential" it looks like HD6970 will be on par with GTX 580.
    The world must be coming to an end...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 10 Aralık 2010; 13:34:47 >
  •  Cayman performans figürleri
  • antilles canavar yaw
  • 3D Mark 2011 puanı default GTX 580(i7 920)'den düşük, hani tessellation seviyesi 2 kat mı 3 kat mı ne artacaktı, tabiki 2 kat veya 3 kat artması inandırcı noktalar değildi fakat en azından geçmesi lazımdı, sürücüler tam oturmamış olsalarda yinede durum pek iç açıcı değil.

Öbür tabloların doğruluğuna güvenemiyorum.
  • @nowayout
    üzerinde nvidia confidential o slayta gercekten inanıyormusun?
  • Eğer bu söylentiler doğru ise!!!!
    Ati fanları için ne yazıkki çok "epic fail" bir durum oluştu, Bağzı teknoloji ağşığı arkadaşlar!! normal şartlarda inanılması güç iddiaları bir kaç gündür farklı topicler açarak sürekli %30 hatta daha da fazla farklar ile gtx580'i devireceğinden ezeceğinden bahsettiler :)
    GTX 580 ile aynı gücü harcıyacak bu durumda demekki en az onun kadar ısınacak buda demekki elektrik santrali espirileri, yumurta muhabbetleri dönecek, az biraz daha pahallı yada az biraz daha ucuz olacak,
    Yine Ati fanboy'lara göre gereksiz eklentilere sahip olan ( cuda, fizik-3d ) GTX 580' e de rakip olacak? Peh....
    Ne yazıkki bu kart benim beklentilerimi bile karşılamaktan oldukça uzak, ben % + - 5 olur diye düşünmüştüm.
    Birde şu var ki, sanırım gecikmenin nedeni gpu yu olabildiğince hızlandırmak isteyişleri idi. Böylece gerçek rakibi olan GT580 e olabildiğince yaklaşmak istediler.
    Bu durum böyle olduysa oc açısından da son derece kısır bir hd6970 şle karşılaşmış olacağız
    Diğer komik bir durum ise amd nin çok büyük bir gelişme göstermesi yorumları, olacaktır.
    N diyeyim geçmiş ola!!!

Normal fanatik yaklaşımlara göre ise , "Bu kart ölü doğdu"

• Her seyi anladımda atinin test değerleri altında "nvidia confidential" ne demek bunu açıklarmısınız.

Burdan şunumu anlıyoruz ; nvidiamı test etti kartları ne bileyim bişey yanlış gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 10 Aralık 2010; 14:34:32 >
  • cesajans fazla heyecan yapmışsın sakin ol ne o epic fail felan filan
  • Ne epic faili be, 240W TDP doğruysa bile halen GTX 580den daha az elektrik çekiyordur 6970... 480'in "240W TDP" 'siyle, AMD'nin "300W TDP" 'li 5970'inden daha fazla elektrik çektiği unutuluyor galiba?

Ha bi de kart en hızlı olmayınca epic fail mi oluyor, o zaman bütün Nvidia kartlar ve hatta 5970'den yavaş olan bütün kartlar epic fail...

580'ten %5 hızlı yavaş önemli değil, fiyatına bakarız, sıcaklığına OC'sine bakarız iyiyse alırız... GTX 580 62 FPS verirken bu kart 60 FPS verip, daha az ısınıp 50 dolar daha ucuz olup daha çok OC olabiliyor olsa, epic fail mi olmuş olacak? bırakın ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

Ne epic faili be, 240W TDP doğruysa bile halen GTX 580den daha az elektrik çekiyordur 6970... 480'in "240W TDP" 'siyle, AMD'nin "300W TDP" 'li 5970'inden daha fazla elektrik çektiği unutuluyor galiba?

Ha bi de kart en hızlı olmayınca epic fail mi oluyor, o zaman bütün Nvidia kartlar ve hatta 5970'den yavaş olan bütün kartlar epic fail...

580'ten %5 hızlı yavaş önemli değil, fiyatına bakarız, sıcaklığına OC'sine bakarız iyiyse alırız... GTX 580 62 FPS verirken bu kart 60 FPS verip, daha az ısınıp 50 dolar daha ucuz olup daha çok OC olabiliyor olsa, epic fail mi olmuş olacak? bırakın ya...

Tabi bu kartı 5870 gibi bir nevze düşünmek lazım.Bunun x2 si olucak.6990 bu scaling oranıyla ve düzenle gelmesi halinde muazzam iş yapacaktır.580 x2 gibi bi kart olcağına göre daha ne ister acaba sayın üyeler.%5 az olması sadece tabloda 580 i geçirir.

• az önce msnimden:

Tudor:
    well....I have 6970 pn the testbed running test as we speak

15ine az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 10 Aralık 2010; 14:46:37 >
  • 900mhz civarı gelen kartdan OC potanisyeli beklemeyin, zaten en fazla günlük kullanım için 1050mhz olur üstüne üstlük AMD kartlar hız aşırtmaya fermi mimarisinden daha az performans veriyor. Kısaca XT'nin default performansı neyse o olacak, OC ile pek birşey yapacağı yok.
  • 880mhz olacak deniyor cayman xt
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

Ne epic faili be, 240W TDP doğruysa bile halen GTX 580den daha az elektrik çekiyordur 6970... 480'in "240W TDP" 'siyle, AMD'nin "300W TDP" 'li 5970'inden daha fazla elektrik çektiği unutuluyor galiba?

insanlar gtx580 fena halde tokatlansın istediği için bazılarına göre epic fail oluyor. yakın olmaları bize yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: War Ensemble

quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

GTX 570 hep aynı fpsyi vermiş!

hep ben mi yazıcam

aynen hocam senden önce davranmış arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

880mhz olacak deniyor cayman xt

Hımm,Evet 880mhz. geliyorsa sorun yok doğru

Ben "epic fail" olur demiyorum "be!!". Derler diyorum, bunu bir belirteyim

Kağıt üzerinde gtx580 nin TDP değeri 244w. hd6970 240watt 4watt daha düşük doğru Siz kendinizi avutmaya devam edin

Kart rakibi gtx580 olarak açıklandığı için hatta %30 en az geçer diye "rumors" lar yayınlandığı için, diğer "rumors" lara göre çok daha evvelden gtx570 in dengi olacak dendiği için,

Bu durumu lehine çevirmek için geciktirildiği ama halen asıl rakibi GTX den daha başarısız olduğu için ( oyun sn/kare performansı, fiyat/performans eğrisi, tdp si, henüz bilinmeyen ısı durumu, rakibinin eklentileri, fizik ,cuda, 3d gibi ).

Bunlarında ötesi benim şahsi görüş ve tecrübelerime göre hız aşırtma performansının düşük olacağı gibi nedenlerden dolayı.

Bence kart epic fail, olmasada kesinlikle başarılı olarak adledilemez!! eğer başarılı olarak değerlendirenler olursa bu da onların görüşüdür saygı duyarım ama ne kadar???, "şerefli ikincilikler" 'e duyduğum kadar

Tekrar söylüyorum,
    Şu anki topic te verilen tablo ve bilgilere dayanarak, yada diğer deyimiyle, "RUMORS"'a bu yorumları yapıyorum. Bana kalırsa kart çıkmadan testler yayınlanmadan, biz son kullanıcılar alıp denemeden gerisi hikaye

• quote:

Orijinalden alıntı: CESAJANS

quote:

Kart rakibi gtx580 olarak açıklandığı için hatta %30 en az geçer diye "rumors" lar yayınlandığı için, diğer "rumors" lara göre çok daha evvelden gtx570 in dengi olacak dendiği için,

"söylenti" yazmak zoruna mı gidiyor?
  •  Cayman performans figürleri
  • Bu sonuçlarla AMD adına başarılı bir kart olacağı ortada, neticesinde gtx580e çok yakın performans veren bir kartı çok daha ucuza üretebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Orijinalden alıntı: CESAJANS

quote:

"söylenti" yazmak zoruna mı gidiyor?

Benim zoruma gitmiyor. Ben kinaye yapıyorum ama işte kalkıp sen düşüyorsun!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.