Şimdi Ara

Cbr 125r vites yamuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar cbr 125r sahibiyim 2005 model bugun motorla giderken cukuru gormedim 10 gibi bir suratle giderken motoru ani durdurdum ve motoru sola yatirdim yerden kaldirdigimda vites basma yeri sola dogru degilde yana dogru yamuldu yani motorun istikametine dogru yamuldu basmak mümkğn degil ama el ile atiyor. Bu sorun bana kaca patlar tahmini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde 2 ay önce başıma geldi cbr 250 ile benzinlikte ters istikametten gelen bi sığırın yüzünden.10 km ile atladım motorun üstünden.Dediğin yer içe doğru yamulmuştu ve sınava yetişmek zorundaydım.Bagajı açtım içinden anlamadığım aletlerin birini aldım ve kasarak kendim düzelttim.Sonra ustaya gösterince iyi yapmışsın dedi oda boru tarzı bişeyle biraz daha düzeltti.Vites atmada sıkıntı yoksa kendin bile yapabilirsin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

Benimde 2 ay önce başıma geldi cbr 250 ile benzinlikte ters istikametten gelen bi sığırın yüzünden.10 km ile atladım motorun üstünden.Dediğin yer içe doğru yamulmuştu ve sınava yetişmek zorundaydım.Bagajı açtım içinden anlamadığım aletlerin birini aldım ve kasarak kendim düzelttim.Sonra ustaya gösterince iyi yapmışsın dedi oda boru tarzı bişeyle biraz daha düzeltti.Vites atmada sıkıntı yoksa kendin bile yapabilirsin bence.

Aynen öyle yatınca ilk yamulan yer orasidir kanırtarak duzeltilebilir sakıncası yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha Ybr 125 ilk çalıştırma.
    10 yıl önce açıldı
    HONDA SPACY 110
    11 yıl önce açıldı
    Honda spacy 110 boğulma
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.