Merhabalar foruma bu sorun yüzünden daha yeni üye oldum.
Arkadaşlar daha yeni bir laptop aldım fakat, cd-rom ve dvd-rom okumuyor. Donanım olarak gayet güzel çalışmakta fakat, yazılımsal olarak bir sorun var. Dvd taktığımda sesler geliyor ve pc hiç bir tepki vermiyor. Bilgisayarıma girdiğimde cd rom sürücüsünü göremiyorum. Aynı zamanda Bilgisayarım sağ tık , Yönetim, aygıt yöneticisi yolunu izlediğimde , orada bile cd rom / dvd-rom göremiyorum. Ben sorunun driverlerle alakalı olduğunu düşünüyorum çunkü pc yi daha yeni aldım ve açtığımda bir kaç güncelleme yaptı otomatikmen ve windowsa girdiğimde daha winrar bile kurulu olmadığını fark ettim. Fakat internete girip biraz araştırma yaptığımda, cd ve dvd rom driverleri ile alakalı herhangi bir kaynak bulamıyorum. Aynı zamanda dvd repair gibi 3 program daha denedim. pc açılıp kapandı fakat bir türlü sorunu çözemedim. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Sevgiler !!
Bilgisayarınız garantili ise hiç dokunmayın ve garantiye yollayın eğer garantili degilse biosu kontrol edin DVD romu söküp bağlantı pinlerini temizleyinve yerine tam.oturup oturmadigini kontrol edin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
yeni aldım diyorsunuz garantiye göndermeniz yada aldıgınız yere geri götürüp onlarla görüşürseniz daha iyi olur