Şimdi Ara

cdrom kayıtlı cdleri boş gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar benim sorunum daha önceden içine data olarak video klipleri kaydettiğim cd leri, cdromun sonradan bu cdnin içini boş göstermesi.sağ tuşla özelliklerden volumes seçeneğini de kontrol etmeme rağmen cdnin içi hala boş gözükmekte.Bu konuyu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

• aynı sorun bendede olmuştu sorun tüm cdler için mi geçerliydi bilmiyorum ama ben garantiye yolladığımda yenisi geldi. demek ki basit bi hata değildi.
  • Aynı sorun bende de var.Buraya sordum ama işime yarıyacak bir cevap veren olmadı
  • KARDEŞLER AYNI SORUN BENİM PC DEDE VAR HANLIZ HERCD Yİ DEĞİLDE BAZI CD LERDE İÇİNİ BOŞ GÖSTERİYORSORUN BULUNURSA SEVİNİRİM SAYGILARIMLA...
  • Arkadaşlar cdromların her cd yi okuyacak diye bir şart yok bazı cd leri okuyamıyor ama en iyisi cd rom yerine cd rw kullanmak okumadıgı cd çok nadir

• lens okumuyor o yüzden....
  • donanımsal bi problem oldu kesin o yüzden yapabileceklerin garantiliyse geri ver deilse sök lensini sil (bu konuyla ilgili bi araştırma yaptıktan sonra tabi..) bundan sonra cd romun okudu cdleri okur okumadıklarını okumaz yapıcak hiçbir şey yoktur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: silent_sinner

donanımsal bi problem oldu kesin o yüzden yapabileceklerin garantiliyse geri ver deilse sök lensini sil (bu konuyla ilgili bi araştırma yaptıktan sonra tabi..) bundan sonra cd romun okudu cdleri okur okumadıklarını okumaz yapıcak hiçbir şey yoktur..

+1
    Donanimsal bir sorun bencede.
    Baska bir pc de veya vcd de falan deneyin eger calismazsa yapilacak pekte bir sey yok.
    Bir sey daha var güc kaynaginizdan yeterli volt alabilmesi lazim
    düzgün calismasi icin.
    iyi bi psu halledecektir isi bence.
    Bende benzer sorunlari yasiyorum.
    Benim pc ye yükleyemedigim oyunu (cd okumuyordu)
    baska bir pc ye yükleyebildim...
  • 3 ayrı sebebi var
    1 cd-rom arızası
    2-cd-rom jumper yanlıs ayarı
    3-cd bozuk>cd daha once calısıyoda artık calısmıyosa isobuster ile içindeki yazılı bilgiyi kurtarma imkanınız var.cekilirken arıza veren-yada bozuk cekilmiş cd lerde oyledir.cekilen yere kadarki veriyi izleyebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mask1

Arkadaşlar cdromların her cd yi okuyacak diye bir şart yok bazı cd leri okuyamıyor ama en iyisi cd rom yerine cd rw kullanmak okumadıgı cd çok nadir

/>

haklısın arkadaşım ama cd-writer'i de normal cdrom olarak kullanmak zararlı diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.