Şimdi Ara

CEBEL %23 FINDIK PARÇACIKLI KAKAOLU KREMA 55.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat çok uygun geldi normalde Abdurrahman tatlıcı tadıbu alıyorum ama çok zamanladıgı için alamıyoruz artık kötü özellik olarak pamuk ve ayçiçek yağı var içinde tercih size kalmış

Cebel Fındık Parçacıklı Kakaolu Fındık Kreması 900 gr Kova % 23

https://www.hepsiburada.com/cebel-findik-paracikli-kakaolu-findik-kremasi-900-gr-kova--23-p-HBCV000023PLMJ?magaza=Cebel+S%C3%BCt+%C3%9Cr%C3%BCnleri&url_src=ios-product-detail

CEBEL %23 FINDIK PARÇACIKLI KAKAOLU KREMA 55.90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnterest -- 26 Nisan 2023; 16:19:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi fiyat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim,

1.8Kg sipariş geçtim...

• Bana çok şekerli geldi. 4 aydır evde sürünüyor, bitiremedik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler faydalandım

• Bende faydalandım, teşekkürler

• Çikolatası kaliteli değil çok şekerli diyorlar

• Ben akyurttan almıştım çok güzel tadı var.Yediğim en iyi kakao kreması.

• Diğer bilinen markalara göre daha çok şekerli karşılaştırmasını bulursanız inceleyin. Tadı fena değil. Ben fındık oranını pek de %23 gibi gelmedi. Aynı markanın 350 gr. olanı %50 ama yine alakası yok. %40 olan bir marka var o gerçekten çok çok iyi.

• Bende çok ikilemde kaldım 100 gramda 56 gram şeker var Nutella ile aynı tadıbu 23 gram şeker

• Çok şekerli bilginize hatta aşırı şekerli :( boğaz yakıyor

• Tadıbu kampanya, kupon vs kovalamak daha mantıklı diye düşünüyorum.

• Ben yorumlarda şeker ile ilgili şikayet göremedim, hatta herkes öve öve tüketememiş ürünü...

"Cam kavanozdaki satılan en pahalı fındık kremasından daha lezzetli ve fındık parçalı sanki orduda el yapımı olanlar gbi"

• 2 -3 ay kadar önce aldık, kapağını açıp içine kaşık batırdığımızda sanırım ortasında boşluk vardı ve üst kısıma su yağ karışımı bir sıvı çıktı,
    Tadınıda fazla beğenmedik, fazla şekerli geldi bize , sanki içindeki şeker kristalleşmiş gibiydi, aldığımız kutu daha yeni bitti bir daha böyle bilinmesik markalar almayacağız !
    Sarelle'ye devam ...

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

100 gr.daki şeker miktarı ile sarellininki de aynı

• dekareme kullanıcısına yanıt

Şeker oranı aynı olabilir, tadı bizim damak tadımıza uymadığı ve içinden çıkan sıvıdan dolayı beğenmedik, tabikide bunuda bağenenler vardır tercih meselesi .

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

Tadıbu denilen markadan da aynı sıvı çıkıyor ama herkes seviyor….

• Firmayı genel olarak beğenirim ama bu ürün gerçekten olmamış. Daha öncede yorum yapmıştım.. 1 kutu hiç açılmadık şekilde bekliyor. 1 kutu alıp önce deneyin derim stokluk bir ürün değil.. aldığınız kutuyu bile bitiremeyeceksiniz çünkü 😀

• ashkiya26 A kullanıcısına yanıt

Hocam yapay bir tat mı var sorun ne sizce

• İnterest kullanıcısına yanıt
    Başta o övünerek yazdıkları %23 fındığı bırak %3 fındık tadı bile gelmiyor. Yapay ve şekerli bir tadı var. Kullandıkları yağ kaliteside kötü olabilir bilmiyorum ama 2. Kaşığı yiyesiniz gelmiyor. Her ne kadar en başta nutellaya karşı piyasaya çıktığında ilk sloganı olan palm yağı yoktur diyen torku banada ya kizsamda yinede onun cam kavanoz olanından vazgeçemiyorum. Ara ara indirim oldukça onu alırım pahalı geldiği zamanlarda başka üründe almıyorum Torku da almıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.