Şimdi Ara

Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.406
Cevap
9
Favori
145.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlısıyla bizde başvurumuzu yaptık. :)
  • ya arkadaşlar kablo v abonesiyim. bu yeni setupbox lı sisteme geçeceğim. mantıksız olacak ama bu sistemde çanak antende gerekli dğeil mi ? bizim apartmana izin vermiyorlar on soruyorum. yoksa sadece setupbox yeterli mi. web sitesinde göremedim.
  • Canak antene gerek yok .Yayın kablo üstünden geliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: mertayd

ya arkadaşlar kablo v abonesiyim. bu yeni setupbox lı sisteme geçeceğim. mantıksız olacak ama bu sistemde çanak antende gerekli dğeil mi ? bizim apartmana izin vermiyorlar on soruyorum. yoksa sadece setupbox yeterli mi. web sitesinde göremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thor1

quote:

Orjinalden alıntı: joyberk

quote:

Orjinalden alıntı: CompassTR

Anolog yayinlar oncekinden farkli olmadan ayni sekilde izlenebiliyor.

Dijital yayinlari izlemek istediginiz TV'lerde DVB-C tuner yok ise STB cihazlarindan edinmeniz gerekir.

ama teledünya ayrı bir abonelik gerekir dedi. sanırım tekniğini tam bilmeyen biri karşıma çıktı.

her ay hem 7,5 hem de 9,5 vermek istemiyorum. digitale geçeceğim ama diğer odalardaki tv lerden de analog yayınları almaya devam edebilmeliyim doğal olarak.

diğer odalardan analog yayın almaya devam edebilirsiniz zaten halihazırda kablo tv abonesisiniz tek fark digital paket için stb almak ve aylık ücret ödemek ki bu mayıs-2009 a kadar 9,5 ytl, diğer odalara giden sinyali kesemeyeceklerine göre bence bir sorununuz olmaz

teledünya'da analog yayın yokmuş. yani hem analog hem de digital yayın sunamıyorlar.

• gerçekten mi ? incele sağolasın çok sevindim. o zaman hemen alırım bende. şubatta başlayacakmış diğer illere. Harika bu ayda 9.5 ytl süper.
  • STB olmadan DVB-C tunerli TV ile suan itibari ile HD yayin ve ATV, Show, TRT1 izleyebilen var mi?

Ben DVB-C tv ile 31 ekim ve 1 Kasim tarihlerinde HD yayin alabilmistim, suan ESP HD kanalinda sadece ses var, goruntu yok.

Altunizade-Istanbul
  • Verildimi bilmiyorum bu adreste her türlü bilgiverilmiş.

UYDUNET

http://www.uydunet.net/icerik/tarifeler.php

http://www.uydunet.net/

TELEDÜNYA

http://www.teledunya.net

• quote:

Orjinalden alıntı: CompassTR

STB olmadan DVB-C tunerli TV ile suan itibari ile HD yayin ve ATV, Show, TRT1 izleyebilen var mi?

Ben DVB-C tv ile 31 ekim ve 1 Kasim tarihlerinde HD yayin alabilmistim, suan ESP HD kanalinda sadece ses var, goruntu yok.

Altunizade-Istanbul

Bende de aynen sendeki gibi. 1 Kasımda NG Hd kanalı izlenebiliyordu fakat şu anda sadece Esp var ve görüntü yok
  • ankara bilkentte oturuyorum, teledunyanın belirttiği kanallların hepsini digital yayında izleyemiyorum, show tv ,atv, trt 1,2,3 gibi kanallar kanal taramasında bulunamıyor..izleyebilen veya bir fikri olan varmıdır acaba
  • Ben de HD Set Top Box ile başvurumu yaptım bakalım bağlanınca izlenimlerimi yazarım.
  • STB yoksa bazı kanallar zaman zaman şifrelendiğinden hepsini alamayabilirsiniz.Yılbaşından sonra hepsi şifrelenecek.
    quote:

Orjinalden alıntı: tetouan

ankara bilkentte oturuyorum, teledunyanın belirttiği kanallların hepsini digital yayında izleyemiyorum, show tv ,atv, trt 1,2,3 gibi kanallar kanal taramasında bulunamıyor..izleyebilen veya bir fikri olan varmıdır acaba
  • pekii kart satısı olacakmı biliyormusun hocam cunki ben STB istemeden abone oldum
  • STB satmadan abonelik almıyorlar diye biliyordum.Demek bilmediğim faklı uygulamarıda var ama internet sitesin böyle bir bilgi yok.Siz anlatırmısınız nasıl yaptınız bu başvuruyu(STB almadan)
    quote:

Orjinalden alıntı: noyancelebi

pekii kart satısı olacakmı biliyormusun hocam cunki ben STB istemeden abone oldum
  • hocam ilk gun aradıgımda bayagı bir ugrastım dedimki benim tv de tum ozellikler mevcut almama gerek yok, ben boyle cihazlar almamak icin birsuru para babyıldım dedim.sonra kabul ettiler fakat bu sefer ekranlarında stb olmadan kayıt secenegi olmadıgını bunun duzeltilmesi gerektigini ,1-2 gun sonra aramamı soylediler .2 gun sonra tekrar aradım sabah 7 de operator ile konustum aynı konuları oda ok dedi. yalnız televizyonunuzun bu ozelligi calısmazsa almak zorundasınız dedi ben de tabiki dedim ve kayıt oldum aktivasyon icin 3-5 gun icinde gelecekler dedi bugun 4. gun
  • Peki kartda vereceklerinden emin değilseniz .Bunlar neyin aktivasyonu için gelip , neyin servis ücretini alacaklar?Siz zaten seyrediyorsunuz.

Alıntı:

pekii kart satısı olacakmı biliyormusun hocam cunki ben STB istemeden abone oldum

quote:

Orjinalden alıntı: noyancelebi

hocam ilk gun aradıgımda bayagı bir ugrastım dedimki benim tv de tum ozellikler mevcut almama gerek yok, ben boyle cihazlar almamak icin birsuru para babyıldım dedim.sonra kabul ettiler fakat bu sefer ekranlarında stb olmadan kayıt secenegi olmadıgını bunun duzeltilmesi gerektigini ,1-2 gun sonra aramamı soylediler .2 gun sonra tekrar aradım sabah 7 de operator ile konustum aynı konuları oda ok dedi. yalnız televizyonunuzun bu ozelligi calısmazsa almak zorundasınız dedi ben de tabiki dedim ve kayıt oldum aktivasyon icin 3-5 gun icinde gelecekler dedi bugun 4. gun

• servis ucretini zaten faturaya yansıtıyorlar onu almak mcburiyetindelermis (pehhh) zaten su an tv de eve gelmedi aradıkları zaman soyluyecegim gelmeyin gerek yok diye :)
  • bu akşam bende konuştuğumda aynı durumu izah ettim kadın gayet anlayışlı bir şekilde televizyonunuz dvb-c desteği olması gerekir dedi almasam olurmu dedim olur dedi.

ayrıca binada kablonet olmadığı halde bu yayınları alıp alamayacağımı sorduğum (bizim bina no 17) sizin sokakta 3-19 nolar arasında kalan apartmanlara kablonet hizmeti verilebiliyor dolayısıyla teledünya içinde başvurabilirsiniz dedi daha önce aradığımda apartmanda yoksa olmaz demişti. neyse bende yarın başvuracam kutusuz denicem bakalım olacakmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _köle_ -- 6 Kasım 2008; 23:39:48 >
  • bu konuyu teledünya başlığıyla birleştirmemiz gerek
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: zilgar

bu konuyu teledünya başlığıyla birleştirmemiz gerek
  • Benim sorum olacak. Kablo TV abonesiyim 2 ayda bir ödüyoruz. Teledünya HD SET TOP BOX a abone olursam eski aboneliğim kalkacak mı? Kalkmayacaksa hem analog hem de dijitale ayrı ayrı mı ödeyecem? Ayrı ayrı ikisine birden ödeme yapmak istemiyorum. Ayrıca evde kablo tv salondan ve odadan izlenebiliyor. Set Top Box a geçince yine izleyebilecek miyim?

Ayrıca web sitesinde 59 kanaldan sadece 2 sinde HD yayın olduğu belirtilmiş. HD kanal sayısı yok denecek kadar az. İlerde kanalların sayısı artarsa ücrete fahiş zam yapacaklarını tahmin edebiliyorum. Şimdi sıf müşteri çekmek için fiyatı ucuz tutuyorlar. Okuduğum kadarıyla tarih verildiği halde HD yayın hala başlamamış!! Bence acele edilmemeli uyanık olmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 7 Kasım 2008; 11:14:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.